dilly snake
Active member
חבל שזה לא אלה עם הקריוקי לפחות
אחת מהן באה אלינו בריצה כי אין אצלהם ממ"ד!
חבל שזה לא אלה עם הקריוקי לפחות
תגידי לה שהיא נכנסת רק בתנאי שאין יותר קריוקי
אחת מהן באה אלינו בריצה כי אין אצלהם ממ"ד!
שתשלם 150 שקל ועד בית!תגידי לה שהיא נכנסת רק בתנאי שאין יותר קריוקי
נגמר ניק, אין לך תירוץ יותר!בדיוק התלבטתי אם לכתוב כאן או לפתוח שרשור חדש.
האירנים לא יודעים איזו מערכה הם פתחו כאן - אם זה ימשך אני לא אצליח לפתוח שרשור חודשי היום.
אנחנו היינו ילדים טובים ונשארנו במקלט עד שהרשו לצאת! (כל השכונה)וואי יצאתי סתומי רצח עכשיו
שוב קפצה ההודעה המלחיצה הזאת לטלפון אז כמו ילדה טובה ירדתי למקלט. ואז רק אני ושני שכנים יושבים שם לא מבינים איפה כולם ולמה רק אנחנו אחראים עד שאחת השכנות הסתכלה שוב ומסתבר שזאת הייתה ההודעה שאפשר לצאת (פשוט כולנו יצאנו כבר מזמן מזמן) ואנחנו לא אקסטרה אחראים אלא אקסטרה סתומים שלא יודעים לקרוא
כל הכבוד אנחנו פושעים רצח.אנחנו היינו ילדים טובים ונשארנו במקלט עד שהרשו לצאת! (כל השכונה)
גם לי היה התקף לב בהתחלה.ואנחנו לא אקסטרה אחראים אלא אקסטרה סתומים שלא יודעים לקרוא
אנחנו עלינו הבייתה, אי אפשר להיות כ"כ הרבה זמן שם.וואי כאילו עברה איזה חצי שעה מאז שיצאנו עד ששלחו את ההודעה הזאת באמת הייתי אמורה להיות שם כל הזמן הזה??
אמממ כן!וואי כאילו עברה איזה חצי שעה מאז שיצאנו עד ששלחו את ההודעה הזאת באמת הייתי אמורה להיות שם כל הזמן הזה??
כ"כ!
האמת זה היה הדרגתי חחכ"כ!
לא איכס להיות שם כ"כ הרבה זמן. גם הייתי רעבה ורציתי קפה.
גם לי הייתה ההודעה המבלבלת הזאת.וואי יצאתי סתומי רצח עכשיו
שוב קפצה ההודעה המלחיצה הזאת לטלפון אז כמו ילדה טובה ירדתי למקלט. ואז רק אני ושני שכנים יושבים שם לא מבינים איפה כולם ולמה רק אנחנו אחראים עד שאחת השכנות הסתכלה שוב ומסתבר שזאת הייתה ההודעה שאפשר לצאת (פשוט כולנו יצאנו כבר מזמן מזמן) ואנחנו לא אקסטרה אחראים אלא אקסטרה סתומים שלא יודעים לקרוא
היה יום עבודה ארוך, ואז אזעקות ואז גם עצירותנגמר ניק, אין לך תירוץ יותר!
אני פהמי שיכול, שיתפקד ויגיד שהכל בסדר.
לא לא, זה ברור שהמטרה היתה למנוע מהפורום את השרשור החודשי.נראה לכם שהמתקפה הייתה כדי למנוע את השידור של פרקי הסיום של המפקדת?
כן ורק על זה אני הולכת לתקוף באיראן באופן אישינראה לכם שהמתקפה הייתה כדי למנוע את השידור של פרקי הסיום של המפקדת?
זה בכלללל הסוף שלהם.לא לא, זה ברור שהמטרה היתה למנוע מהפורום את השרשור החודשי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.