LeAnnDyIan
Well-known member
אמאלה אם תיקחו לי את בגדי הפאנדום שלי, לא ישאר לי מה ללבושאני עובד על פיתוח מספיק ביטחון עצמי כדי שאני לא ארגיש מוזר בללבוש בגדי פאנדום בפומבי.
אמאלה אם תיקחו לי את בגדי הפאנדום שלי, לא ישאר לי מה ללבושאני עובד על פיתוח מספיק ביטחון עצמי כדי שאני לא ארגיש מוזר בללבוש בגדי פאנדום בפומבי.
זה נכון.אמאלה אם תיקחו לי את בגדי הפאנדום שלי, לא ישאר לי מה ללבוש
בדיוק עשיתי כביסה וחשבתי שיהיה נחמד לצלם לכם את כל החולצות שלבשתי בעשרה ימים האחרוניםאמאלה אם תיקחו לי את בגדי הפאנדום שלי, לא ישאר לי מה ללבוש
אני קצת רוצה את זאת של יור וואנקרו אור יו דה אנמי אוף וואנקרובדיוק עשיתי כביסה וחשבתי שיהיה נחמד לצלם לכם את כל החולצות שלבשתי בעשרה ימים האחרונים
צפה בקובץ המצורף 117548
מדהיםבדיוק עשיתי כביסה וחשבתי שיהיה נחמד לצלם לכם את כל החולצות שלבשתי בעשרה ימים האחרונים
צפה בקובץ המצורף 117548
וונדהוויז'ן...התחיל יפה אבל היה לזה סיום מאכזב שהשאיר לי טעם ממש רע בפה...מטאפורית,לא ממש ליקקתי את המסך...רק שנהיה ברוריםואין שום סיבה טובה שלי אכפת.
ונגיד ממש לא אכפת לי שרואים אותי עם נעליים מרופטות.
אבל אכפת לי שרואים שאני מעריץ דברים. זה כאילו קרוב לתחושה של עירום. כאילו אני חשוף מידי ואנשים ישפטו אותי.
אגב לפני כמה ימים גיליתי שלמישהו שאני עובד איתו יש קעקועי MCU ממש מגניבים וזה הוביל לשיחת פאנדום נחמדה דווקא עם מישהו אחר (כי זה עם הקעקועים דיבר עם מישהו אחר על משהו לא מעניין).
ואז שאלתי אותו אם הוא התחיל אגתה אול אלונג והוא אמר לי שהוא לא אהב וונדהויז'ן ואני עדיין מזועזע מכל התקרית הזאת אז אין פלא שלא שמתי לב לאירועים אחרים שהיו השבוע.
אני מכבד את זה!אמאלה אם תיקחו לי את בגדי הפאנדום שלי, לא ישאר לי מה ללבוש
לא נורא העיקר שנגמרררר מעכשיו חודש חופש!!! (כן?)הגשתי את העבודה האחרונה שלי לסמסטר הזה ואני שונאת את מה שכתבתי
אני מקווה שיהיה ציון סביר.
גם אני שנאתי את מה שכתבת.הגשתי את העבודה האחרונה שלי לסמסטר הזה ואני שונאת את מה שכתבתי
אני מקווה שיהיה ציון סביר.
אוי כן חופש.לא נורא העיקר שנגמרררר מעכשיו חודש חופש!!! (כן?)
לא כתבתי הסבר לזה, פשוט מאוד הצחיק אותי שהבחור מנומס מספיק כדי לפנות לאמא בתור Mrs, אבל גם תוך כדי מודה שהוא לא יודע את שם המשפחה של הבחור שהוא בזוגיות איתו (ולמרות שהבחור מציג אותו רק בתור "הבחור שאני שוכב איתו לפעמים" הם כן קצת יותר בזוגיות מזה)
כן, אני פשוט קצת מבואסת עכשיו.לא נורא העיקר שנגמרררר מעכשיו חודש חופש!!! (כן?)
רוב הסיכויים שאתה צודק, פשוט בעיניי רוחי אני רואה את הציונים הגבוהים נעלמים ממני. אבל עכשיו אני מתחילה לתהות, חוץ מלספק את האגו, האם יש ערך לכך שיהיו לי ציונים גבוהים?גם אני שנאתי את מה שכתבת.
כלומר שנאתי את מה שכתבת כאן לגבי זה ששנאת את מה שכתבת.
האמת לא ממש שנאתי את זה. אני יכול להבין את זה ששנאת את העבודה שלך, אבל זה בטח הרבה יותר טוב ממה שאת חושבת כי נראה לי שאת נוטה להחמיר עם עצמך.
חחחחחחחכן, אני פשוט קצת מבואסת עכשיו.
אני יודעת שעשיתי את הטוב ביותר שלי, אבל עדיין קצת מבואסת.
בא לי להיות ככה עכשיו:
חחחחחח, זאת הייתה המטרה. להצחיק קצת את עצמי, שמחה שזה גם הצחיק אותךחחחחחחח
(אוקי אולי לא תגובה נאותה לכך שכתבת שאת מבואסת, אבל הגיף הזה תמיד מצחיק אותי)
(ואיזה כיף שעכשיו יותר אנשים בפורום מכירים את הסצנה הזאת)
בדיוק התלבטתי אם לכתוב כאן או לפתוח שרשור חדש.
האירנים לא יודעים איזו מערכה הם פתחו כאן - אם זה ימשך אני לא אצליח לפתוח שרשור חודשי היום.
עד הסיכום החודשי.בדיוק התלבטתי אם לכתוב כאן או לפתוח שרשור חדש.
האירנים לא יודעים איזו מערכה הם פתחו כאן - אם זה ימשך אני לא אצליח לפתוח שרשור חודשי היום.
יואו השכנים הסתומים שלי(אלו שגרים פיזית בבניין) הלכו לראות יירוטים במקום להיכנס פנימה.איזה בומים וואי. פעם ראשונה גיליתי את המקלט בבניין חחח. מגעיל למדי
וואו זאת רמת טמטמום מאד גבוה.יואו השכנים הסתומים שלי(אלו שגרים פיזית בבניין) הלכו לראות יירוטים במקום להיכנס פנימה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.