שרשור אוף טופיק, שהאחרון שיכתוב בו יזכה בפרס 👐🤲🙌🤟🤘✌️🤞🤝

didalf

Well-known member
שמעו קטע: אתמול דיברנו על זה שגילינו שבתר זה פוסט כי אחותי אמרה שהיא קיבלה מיילים על בתר-דוקטורט ולקח לה זמן להבין שמדובר בפוסט דוקטורט. ואז אבא שלי ברבר שזה בא מארמית ווואטבר. ואז אמרתי שחכו תראו מחר זה יהיה בתשבץ. היום אני פותחת את התשבץ ותראו תראו הגדרה הכי למטה משמאל.
וככה ידעתי מיד את התשובה:-P:

Lhuna3

Well-known member
לא יודעת מה איתכם, אני ריעננתי עכשיו את התיק חירום שלי ;-#

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שמעו קטע: אתמול דיברנו על זה שגילינו שבתר זה פוסט כי אחותי אמרה שהיא קיבלה מיילים על בתר-דוקטורט ולקח לה זמן להבין שמדובר בפוסט דוקטורט. ואז אבא שלי ברבר שזה בא מארמית ווואטבר. ואז אמרתי שחכו תראו מחר זה יהיה בתשבץ. היום אני פותחת את התשבץ ותראו תראו הגדרה הכי למטה משמאל.
וככה ידעתי מיד את התשובה:-P:
אף פעם לא שמעתי את זה. איך אומרים את זה? BETER?

didalf

Well-known member
גם אני גאה בפיג'מות שלי. אני קונה אותן רק בדלתא והן מהממות
דווקא אני ישנה עם סמרטוטים. איכשהו במקרה יש לי את זאת של סקאר מפיקס או משהו שיום אחד שעברתי שם התלהבתי מזה שיש פיג'מה של סקאר וקניתי:-D
אבל לא בא לי שכולם יראו אותי בלי חזייה וחצי ערומה.
פחחח לא שמה חזיה גם בעד שלום.
כן שמה טישירט מעל הגופיית סמרטוט הנוטה ליפול שלי. באמת לפני כמה זמן כשהיה משהו שמתי טישירט ליד המיטה למקרה. הפעם דווקא כבר ישנתי איתה כי היה לי קצת קר. וזה בדירה שהיה אזעקה ב6:30 מתישהו השבוע.
את זאת של חמישי הייתי אצל ההורים עם ממד בבית ממש אכפת לי אני עם כל הסמרטוטים שלי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
BATAR.
אני גם לא שמעתי על זה עד לפני יומיים ובום רק גיליתי מילה חדשה והיא בתשבץ. זאת ראיית העתידות הכי מוזרה שהייתה לי:-D
אוקי, מעניין אותי אם אבא שלי מכיר את זה
לא יודעת מה איתכם, אני ריעננתי עכשיו את התיק חירום שלי ;-#
אחרי כל העניין עם אירן אני כבר לא מצליח להאמין שיפציצו אותנו. או לפחות שיפציצו את איפה שאני גר. כלומר אני אפילו מוכן לקבל שיפציצו את נתניה והרצליה, אבל לא את אזור החוף שבינהם.
אני הכנתי בגדים למקלט, כי בחמישי בלילה ירדתי עם פיג'מה של מיקי מאוס |חבול| .
לי יש פיג'מה של סקאר ואני גאה בה.
אוי גם אני רוצה פיג'מות דיסני.
לחורף.
כי בקיץ אני פשוט ישן בתחתוני בוקסר וגרביים. (הרגליים שלי מתקררות נורא בקלות)
לי יש בעיה עם בגדים באופן כללי, אבל חלקם הגדול\בינוני מגיע מדיסני\ פנדומים
אני עובד על פיתוח מספיק ביטחון עצמי כדי שאני לא ארגיש מוזר בללבוש בגדי פאנדום בפומבי.

didalf

Well-known member
כלומר אני אפילו מוכן לקבל שיפציצו את נתניה
פחח אזעקה אחת בנתניה ותראה מה קרה להם.

לך לדלתא יש מלא.

אני עובד על פיתוח מספיק ביטחון עצמי כדי שאני לא ארגיש מוזר בללבוש בגדי פאנדום בפומבי.
אני גם אבל לאט. בינתיים אני הולכת עם חולצות מרומזות לטיילור (נגיד 1989) וצמיד חברות. עוד לא הגעתי לשלב שאני הולכת לעבודה עם החולצה שקניתי בטור עם הפרצוף שלה אול אובר דה חולצה.

Lion_Heart

Well-known member
אוקי, מעניין אותי אם אבא שלי מכיר את זה

אחרי כל העניין עם אירן אני כבר לא מצליח להאמין שיפציצו אותנו. או לפחות שיפציצו את איפה שאני גר. כלומר אני אפילו מוכן לקבל שיפציצו את נתניה והרצליה, אבל לא את אזור החוף שבינהם.

לחורף.
כי בקיץ אני פשוט ישן בתחתוני בוקסר וגרביים. (הרגליים שלי מתקררות נורא בקלות)

בהצלחה! לי פשוט לא אכפת

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בהצלחה! לי פשוט לא אכפת
ואין שום סיבה טובה שלי אכפת.
ונגיד ממש לא אכפת לי שרואים אותי עם נעליים מרופטות.
אבל אכפת לי שרואים שאני מעריץ דברים. זה כאילו קרוב לתחושה של עירום. כאילו אני חשוף מידי ואנשים ישפטו אותי.

אגב לפני כמה ימים גיליתי שלמישהו שאני עובד איתו יש קעקועי MCU ממש מגניבים וזה הוביל לשיחת פאנדום נחמדה דווקא עם מישהו אחר (כי זה עם הקעקועים דיבר עם מישהו אחר על משהו לא מעניין).
ואז שאלתי אותו אם הוא התחיל אגתה אול אלונג והוא אמר לי שהוא לא אהב וונדהויז'ן ואני עדיין מזועזע מכל התקרית הזאת אז אין פלא שלא שמתי לב לאירועים אחרים שהיו השבוע.

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק שתדעו שמתוכנן לי יום עבודה ארוך וקשה מחר בעבודה (בהנחה שלא יתבטל בגלל מלחמה ואני מניח שהוא לא)
אז תהיו מוכנים להפסיק לכתוב בעשר כי אני אצטרך ללכת לישון (אתם יכולים לחזור לכתוב אחרי שאני כבר אהיה במיטה)

(אולי אני בכלל אנעל את השרשור הזה ואז אני גם אקבל פרס)

didalf

Well-known member
1727548124972.png
לפחות שבוע קצרררררררררר

dilly snake

Active member
כן, מצד שני אנחנו מוזמנים לערה"ש להתארח ואין לי כוחות נפשיים לזה...
אנחנו גם מתארחים, ולא בא לי עלות על עקבים ואיפור ועניינים לשבת בפקקים.

בצג החיובי אולי יקראו לבנדוד שלי למילואים בשנייה שהוא יחזור ארצה(כיפת ברזל, לא משהו מסוכן) ואז אני לא אצטרח לסבול ערב שלם בנוכחותו.

למעלה