שרשור אופנועים - וסליחה עם מי

רצונכם כבודכם

בפורום פעילים רק משתתפים שרוצים באמת ובתמים להכיר בני זוג. בכל פורום אחר מתנהלים דיונים ערים. אני סומכת על שיקול הדעת שלכם לבחור את המקום שבו תרגישו הכי טוב שאפשר.

Vintage

New member
GPZ נהרס בתאונה ?

כמה מפתיע ! (או שלא). אז למה לא חזרת לרכב ? הכבישים פתוחים והימים ימי אביב :)

דבר קטן כזה שנקרא

ביטוח צד שלישי בלבד וחוסר אפשרות להוכיח אשמת הצד השלישי הוא (האופנוע) קיבל מכה (יותר נכון הברך שלי קיבלה את המכה) בצד וריחפנו לנו ביחד (והטומבון של צד שלישי שריחף לצידנו) באויר כציפורים ותוך כדי שירת "רד אלינו אוירון וכמה שיותר מהר" הוטחנו לנו בכביש (יחי קסדת ה"ארי" שלי). את התיקונים המשמעותיים, עשה כבר מי שקנה את השאריות שלו וכרגע אני על אוטו של החברה (גם לזה יש יתרונות, למרות שהפקקים משגעים אותי ואני כל הזמן מחפשת איך אפשר לדחוף את הלנטיס בין שתי המכוניות שלפני).

Vintage

New member
מבין אותך:)

אני לאחרונה זכיתי לשבור יד (במקרה גם על GPZ אבל בתור מורכב). אחרי שיצאתי כבר מהגבס ויכולתי לנהוג אבל לא לרכב פשוט חיפשתי איפה לדחוף את האוטו. עכשיו אני רוכב ובקושי נוהג ואני כמעט כל יום מתאהב בה (הבהמה שלי) מחדש נכון סיפור רומנטי ?

רומנטי למדי

נתת שירכיבו אותך? מאז שיש לי רשיון (כמה שנים) לא מסוגלת שירכיבו אותי, לא מסוגלת שלא תהיה לי שליטה על האופנוע (ואני לא בחורה שטלתנית), מפחיד נורא שלא אני מורחת אותו על הכביש
גם לי יהיה אחד חדש, מתישהו

Vintage

New member
טוב נו...

במקרה עברתי תאונה מסוג אחר כמה ימים לפני ורגל שמאל שלי הייתה במצב רעוע מה שלא איפשר לי לרכב בעצמי... אז נתתי לבן אדם שאני סומך עליו ב100% להרכיב אותי והנה ככה זה נגמר. אז מה , אם הייתי מזמין אותך לאיזה דייט לא היית עולה איתי על האופנוע ?
טוב לדעת.

Vintage

New member
רוכבת אני מבקש !

כנראה שהיית צריכה לציין גיל בכרטיס האישי. כמה זה קצת ? אני מהמר על 30+
וד"א על הבהמה שלי רק אני רוכב.

סליחה, רוכבת, צודק

עברו כבר שנתיים, שכחתי
כאן כתבתי את הגיל שלי .... מענין ששלי לא נחשב כבהמה, את שלי החשבתי כ"כלי"

Vintage

New member
עניין של השקפה...

אני רואה בבהמה דבר חיובי ולא שלילי. דבר אחד שאפשר לומר על האופנוע שלי זה שיש לו נשמה , דבר נדיר מאוד ביפנים.

I Was Yosi

New member
תלוי באיזה פונט זה נכתב

לכל בן אדם יש את הפונט שלו אני למשל אוהב את גוטמן עדי מודגש נוטע

SENDA

New member
עינת מותק

את מזמינה אותנו לביתך הצנוע, ואנחנו מגיעים, מסתכלים ואולי רוצים קצת לדבר לפני שרואים איך הולך הפורום הזה. אז גם אני לא ישאיר הודעה על עצמי (אלא אם יהיו דרישות), ורק אני מאחל המון הצלחה וסבלנות. יום טוב לכולם. ניב

R-o-i

New member
תודה על ההזמנה, מקווה שגם אני אוכל

למצוא עיניין בפורום וכמובן שיהיה לך בהצלחה בניהול הפורום רועי שבינתיים הוא רק קטנוען

טוב.. קחו את הזמן, תתרווחו

שתו
ואני מקווה שבמהרה בימינו תספרו לנו קצת יותר על עצמכם ולא על האופנוע שלכם (ואני בטוחה שיש בזה פרטים מרתקים ומדהימים). רק קחו בחשבון שהראשונים נתפסים

SENDA

New member
על עצמנו מממ...

אני לא יכול להגיד מה אני בדיוק רוצה כי אין לי ותר מדי מושג אבל עלי... אני סטודנט בן 25. לומד תעשיה וניהול במכללת שנקר. אוהב לרקוד לדבר עם חברים להנות וכו´. וסתם להסתובב בפורומים ולראות מה חדש בעולם. זהו בערך עוד משהו
יום טוב ניב

Be Izi

New member
אני_רואה_שהפורום_עבר_לכאן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

למעלה