שרשור אופנועים - וסליחה עם מי

כRובי

New member
לאא...רק אלו שנוסעים עם

ONE SEAT...(באופנועי הספורט) וללא SISY BAR (בקאסטומים)

R-יק

New member
כרובון יקר... ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מתחת לחגורה, הא?
שניפגש בקציר בשבת הקרובה לסגירת חשבון?

Vintage

New member
לא היה לי כוח לקרוא את כל השירשור..

אבל אני יכול לומר שR-יק הוא פושטק ! ואני לא הייתי משלם עליו אפילו שקל במקום הנשים פה ! תחסמו אותו ומהר מהפורום כי הוא בחור בעייתי ! סתם בצחוקים ! הכל בחברות
אז מה יש לנשים מאופנוענים בכלל ? עד היום לא הבנתי את זה...

Miss Mor

New member
תראו מי מדבר.... ../images/Emo3.gif

גם אני באתי מהפורום השכן
לומר שלום אז...
שלוווווום Miss Mor

Vintage

New member
אני לא בעייתי ../images/Emo4.gif

רק קצת שנוי במחלוקת ! חוץ מזה אני פושטק שמודע לזה שהוא פושטק ! ובכלל אני אופנוען ומאגניב (לפחות לפי מנהלות הפורום הזה) אז זה כבר חיובי לא ? ד"א רואים לך ביום חמישי הזה או שאת שוב מבריזה ?

Miss Mor

New member
בטח שרואים לי ../images/Emo6.gif

אני מקווה לבוא השבוע... בנתיים שבוע מקסים לכולם Miss Mor

angel_s

New member
כRובי היקר......

אתה טוען שיש אופנוענים כאלה שעוד לא פגשתי? אולי אני אגיע למפגש בת"א לראות על מה אתה מדבר ( בלי לפגוע בחיפאים
) אנג´ל

Vintage

New member
אותי לדוגמא !

לא יצא לך עדיין לפגוש. ד"א , לפי מה שהבנתי את מפסידה , כי המפגשים שלנו הם הרבה יותר גדולים מהמפגשים בחיפה. הרבה אופנוענים מסוקסים עם צלקות קרב (לי אישית יש סימנים טריים
), שיער ארוך (עצלנות ללכת לספר), וכמובן כמו שאמר הכרוב שרירי צוואר אימתניים מהמלחמות ברוח (לנטולי המסכה שביננו לפחות).

angel_s

New member
../images/Emo6.gif

נכון המפגשים שלכם יותר גדולים אך שלנו יותר אנטימיים
יש מצב לשיחה בין אנשים.....ולא עומדים כל הערב ליד האופנועים. לצערי אני עובדת בימי חמישי בד"כ אז אין לי את האפשרות להגיע
את שרירי הצוואר לצערי גם אני מפתחת כי מה לעשות לג´סי אין פרינגים...ואני נלחמת בכל נסיעה מעל 140 כי גם עשיתי את טעות חיי ונתתי לאימי ללבוש את הקסדה שלי ומאז היא גדולה עלי..אז בכלל אני מרגישה שעוד שניה ראשי נשלק מהמקום
צלקות מהאופנוע אין לי ומקווה שגם לא אזכה לזה
אנג´ל עינת תסלחי לנו... קשה לנו לא לדבר על אופנועים
אנחנו פשוט
בהם

Vintage

New member
אני מצטרף להתנצלות ../images/Emo13.gif

אבל ככה אופנוענים מכירים , מדברים קודם על האופנוע אחר כך ממשיכים לדברים אחרים. ד"א , למדת לקח לחיים , קסדה זה כמו תחתונים , לא משאילים !

angel_s

New member
ב ה ח ל ט !!!!!

אבל אין לי כסף כרגע לחדשה
כי מה לעשות אני לא מוכנה להתפשר ורוצה אראי..... אבל ידיד נוסע בקרוב לגרמניה ששם הבנתי שהכי זול אז אני אטיל עליו את המשימה לקנות לי את הקסדה המיוחלת
אנג´ל

שרשור אופנועים - וסליחה עם מי

שהשקיע בהודעת הכרות שטבעה בים ההודעות הלא קשורות. אתם מוזמנים לפתוח הודעה חדשה משלכם.

איתן כ.

New member
עינת, תשלחי לEasy את השירשור

עם "בנות 18 מעוניינות.." ואני עדיין מחכה לסיפור הבליינדייט איתו (או עם Low Rider ).

אני אפתח שרשור עם הסיפור במיוחד

בשבילך בבליינדייט (240), אגב, זה סיפור מאוד משעמם ומאוד לא מעניין. ולמה שלא תזמין את האיזי עצמו לראות את השרשור במו עינו????

למעלה