שרשור אופנועים - וסליחה עם מי

מסתבר שנציגות נכבדה

מחברי פורום אופנועים לבד? מה קורה יאללה חברה לספר מי ומה אתם מחפשים.

angel_s

New member
עינת יקרתי......

את מבקשת את הבלתי אפשרי......להפריד ביננו לבין האופנוע
כמו שתוכלי להבין גם ממה שרשמו כאן וגם ממה שראית בפורום
האופנוע זה חלק בלתי נפרד מאיתנו... אני למשל לא אוכל לצאת עם מישהו שלא אוהב\ מתחבר לקטע של האופנוע כי על ג´סי שלי אני לא אוותר בשביל אף אחד ( רק בשביל אחד יותר גדול
) אז הצעה למי שמתכוונת לפנות לאחד האופנוענים...כדאי שיהיה לכם עניין בזה כי זה עניין מאד ריגשי אצלנו...זה הבייבי ( או הבהמה במקרה של וינטג´) שלנו אנג´ל

Vintage

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

בתקווה ששנה הבאה תגיע בהמה גדולה יותר , בהמה עם אקסטרה 1000 סמ"ק.

R-יק

New member
תודה לך עינת

תודה עינת על איחולי ההצטרפות. אם שמת לב להודעה שלי, אני רק הדגשתי את ה"תופעה" שקצת הפריעה לי, הדוגמא שנתתי לנוסח ההודעה היה כמובן בקיצור רב ולא מייצג הודעה זו או אחרת שקראתי, זה היה להמחשה בלבד שההודעות הן בעיקר ממין זכר וכמעט שאין הודעות של בנות המין היפה/חזק/שולט you name it
"אגב, אנחנו מעדיפות הודעות קצת יותר מושקעות מאשר "שלום אני בן... גר ב... אוהב... מחפש...." " אני בטוח שאתן מעדיפות הודעות כאלו... גם אנחנו מעדיפים הודעות כאלו
אז קדימה בנות, למה שלא יופיעו קצת הודעות שלכן?

ממש אתמול העלו כאן את הטענה שאין

הרבה נשים.. נכון.. אנחנו יודעות.. זה מצב נתון ואנחנו מנסות להביא לכאן כמה שיותר נשים, גם כן. כנס למאמרי הפורום, יש שם כמה הודעות מושקעות של נשים..

R-יק

New member
עינתי... ../images/Emo25.gif

תודה על האיכפתיות... כבר הייתי שם, ראיתי, קראתי (ועדיין קורא את המאמרים המגוונים). נקווה שיהיה משהו מעניין

ברוך הבא../images/Emo24.gif

משהו מעניין
הוא יהיה שם אם תחליט לראות אותו,הכל עיניין של זמן ברגע שכל אחד יתרום את חלקו,זה יהיה הרבה יותר מענין ומגוון לכולם. בהצלחה

ofnik

New member
שלום שלום- תראו מי פה!../images/Emo9.gifאיזה נציגו

ת מכובדת לפורום המסוקסים
אקדים ואומר שאת האנרגיות הספרותיות שלי-אני מוציא בד"כ בפורום האופנועים אבל בעקבות הזמנתה של עינת באתי להציץ גם פה
ולהרגעת המתעניינות- זה לא באמת אני בתמונה שבכרטיס

וולקאם ../images/Emo13.gif ברוך הבא אלינו ../images/Emo23.gif

איך נוכל לעזור לך אופנוען מסוקס? מי אתה ומה הדרישות?

angel_s

New member
שלום לחבריי מפורום ה ../images/Emo61.gif

את האמת אני פנויה ומחפשת אהבה אבל לא מאמינה שאפשר דרך האינטרנט למצוא אותה... עינת גם אני חשבתי שהאופנוענים הם הגברים המסוקסקים שרואים בטלויזיה אך זה ממש לא כך.....הם אחלה אנשים ויש לנו מפגשים בהם אנחנו רואים מי עומד מאחורי השם הפורומי...אולי תאמצו את זה?....תעשו מפגשים אותם תפרסמו בפורום וכך יהיה יותר קל לראות למי יש כימיה עם מי...
כל מה שנותר לי הוא באמת לאחל בהצלחה למי שמאמין שיוכל למצוא כאן אהבה אנג´ל

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo23.gif

תציצי בסקר שלנו.. אולי תשני דעה
ואם את פנויה ומחפשת אהבה, למה להגביל את עצמך? למה לא לנסות כל דרך? מפגשים הם אכן אחלה של דבר, אבל רק כשמדובר בקהילה מגובשת, כאן האנשים באים והולכים וטוב שכך.. אנחנו רוצות שיבואו פעם אחת ולא יחזרו כי מצאו בן או בת זוג

DrumStick

New member
היי היי .....

אנחנו עדיין קשוחים ומסוקסקים רק שאת יודעת שבשנות האלפיים אנחנו פשוט לא יכולים להראות את זה

תתפלא.. יש ביננו כאלה שנמאס להן

מהגבר החדש והרגיש.. קצת מאצ´ואיזם.. זה מה שאנחנו מחפשות..
וברוך הבא גם אתה..

כRובי

New member
אנג´ל !??

אנחנו לא מסוקסים ?!? כולנו מלאי צלקות קרב (מהמרחויות שונות ומשונות על אספלט ארץ ישראל הקדושה) שיער מלא (הקסדה שומרת שלא יעוף) וכולנו שזופים (מהקרינה של מסך המחשב - שעות של בהייה בדפי הפורום) ולכולנו יש שרירים (בעיקר שרירי צוואר - הלחמות של שנים ברוח) צריך לדעת רק למצוא את אלו עם האופנוע הכי קטן ! (כי..................................
) בחברות !
כRובי

עם אישה כמו שיש לך....

כולן כאן צריכות להחבא אל הכלים.
הרי אנחנו יודעים את האמת, כרובי... היא המלכה האמיתית. מסור לה את אהבתי ו
לולה ה-
השדון .... ™TheNightDevil

ואגב, פה אין צורך באנרגיות ספרותיות

פה יש רק צורך ברצון להכיר בת זוג.. זה הכל.. וטוב שהסברת שזה לא אתה בתמונה..

למעלה