ככה זה חמומוחאור מלא ברגשי נחיתות וחוסר בטחון למרות שהוא משחק אותה כאילו הוא גבר גבר...בולשיט
או במילה אחת - פוץ!אור מלא ברגשי נחיתות וחוסר בטחון למרות שהוא משחק אותה כאילו הוא גבר גבר...בולשיט
ועוד בשבת ...עינב מכינה עכשיו עוגת שוקולד..
איפה חיים
האמת זה קצת חוסר התחשבותועוד בשבת ...
אבל בצאת שבת אפשר לאכול, לא?האמת זה קצת חוסר התחשבות
בכל תולדות האח תמיד ניסו להתחשב…
ככה אלו ששומרים שבת לא יכולים לאכול מזה
תלוי במידת השמירה שלךאבל בצאת שבת אפשר לאכול, לא?
אבל אם יצאה השבת אז מותר לדעתי. אז לאכול משהו שנעשה בשבת בשבת עצמה אבל אחרישהיא יצאה זה כבר כשר. כמו פיתות שהוקפאו ואוכלים אחרי פסח.תלוי במידת השמירה שלך
כביכול אסור ליהנות מעבירה שאחר עשה, אלא אם הוא עשה בטעות ואז מותר
פששששששששששששש מי זאת...תלוי במידת השמירה שלך
כביכול אסור ליהנות מעבירה שאחר עשה, אלא אם הוא עשה בטעות ואז מותר
מיק אכן צודקתפששששששששששששש מי זאת...
יש את הרבנית קוק ולנו יש את הרבנית מיק.
עינב עושה בכוונההאמת זה קצת חוסר התחשבות
בכל תולדות האח תמיד ניסו להתחשב…
ככה אלו ששומרים שבת לא יכולים לאכול מזה
ממש לא בכוונה, היא פשוט לא שומרת ומתנהגת כפי שהיא רגילהעינב עושה בכוונה
היא מכינה עוגות בשבת שהיא יודעת שחלק מהדיירים לא יכולים לאכול מהן ..ממש לא בכוונה, היא פשוט לא שומרת ומתנהגת כפי שהיא רגילה
לא קורה שלפעמים "מגרד לך ביד" לעשות משהו עכשיו ?היא מכינה עוגות בשבת שהיא יודעת שחלק מהדיירים לא יכולים לאכול מהן ..
החלק שלא אוהב אותה... בואי לא נהיה תמימים
היא יכולה להכין אותם לפני כניסת שבת
אני בהלם שלמלאני יש עוד סבלנות בשבילו. לא צורם לה כל ההדבקות שלה אליה? הרי אם זה היה בחור אחר שם היא מיד היתה מתרחקת. אני חושבת שבגלל שלא היו לו הרבה אינטרקציות עם נשים או ידידות הוא לא יודע איך להתנהג, הוא פשוט מנסה להרשים ולפרגן בלי סוף15:28 חיים שובר שיאי פאתטיות
מכין את מלאני למקרה שהיא יוצאת הערב
אומר לה שרצה להגיע לאח כדי למצוא חברה לבחוץ.
למה? כי הוא חושב כמו בחורה
WTF
שמישהו יצעק לו ''חיים אל תחמוד אשת רעך!''אני בהלם שלמלאני יש עוד סבלנות בשבילו. לא צורם לה כל ההדבקות שלה אליה? הרי אם זה היה בחור אחר שם היא מיד היתה מתרחקת. אני חושבת שבגלל שלא היו לו הרבה אינטרקציות עם נשים או ידידות הוא לא יודע איך להתנהג, הוא פשוט מנסה להרשים ולפרגן בלי סוף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.