גם מי שלא דתי, אמור להיות לו ברור.שמישהו יצעק לו ''חיים אל תחמוד אשת רעך!''
אם הוא כל כך דתי, זה אמור להיות לו ברור.
גם מי שלא דתי, אמור להיות לו ברור.שמישהו יצעק לו ''חיים אל תחמוד אשת רעך!''
איך 'אשת רעך'? אביב לא הרע שלו ומלאני לא אשתו...כך הוא יסביר זאת לעצמו.שמישהו יצעק לו ''חיים אל תחמוד אשת רעך!''
רוצה: אמילי, מלאני,קורלי, דניאז מה אתם אומרים, קורלי יוצאת היום בטוח? או שהאח יעשה הפתעה וישחרר את דני
אני אומרת דני הולך.אז מה אתם אומרים, קורלי יוצאת היום בטוח? או שהאח יעשה הפתעה וישחרר את דני
למה הסוכנות שלו העלו היום להצביע לואני אומרת דני הולך.
הסוכנויות בדרך כלל מתערבות כשזה מגיע למיצוי.
כבר היו מיוצגים שנשלפו החוצה במסווה של הדחה רגילה
דני הולך היוםאז מה אתם אומרים, קורלי יוצאת היום בטוח? או שהאח יעשה הפתעה וישחרר את דני
קורלי לדעתיאז מה אתם אומרים, קורלי יוצאת היום בטוח? או שהאח יעשה הפתעה וישחרר את דני
עינב.קורלי לדעתי
מעניין מי ישאר איתה בסוף
אורקורלי לדעתי
מעניין מי ישאר איתה בסוף
מה עוזר ורבלי וחריף אם לא מבינים אף מילה שהוא אומר? בולע מילים, מדבר כמו רכבת אקספרס ובקולי קולות. מחייב מאמץ ניכר כדי להקשיב לו ולהבין מה הוא אומר. כנ"ל הדר.דלפ - יוסי אחד הדיירים היותר מעניינים
הוא יותר ורבלי וחריף מכל הדיירים, אבל עוז לא יודע להביא את זה לידי ביטוי.
עוז נשען בעיקר על 2 דברים:
- לזרוק אנשים לבית, לתת להם לייצר סיפורי אהבה משעממים ולטחון את זה עד דק. יוסי נשוי
- לחפור במסכנויות ההיסטוריות של הדמויות שלו. יוסי לא מתמסכן (במקסימום הוא מבקש התאמות לעתיד)
עורך יותר טוב היה מוציא מיוסי הרבה יותר. הוא חיה חברתית והוא נכלולי, אבל שום דבר מזה לא מגיע לפרקים כי לא יוצרים סיטואציות שיציפו את זה
אמילי והדר כבר חז"לשוזה סוף שבוע מבולבל. החברות הטובות אמילי והדר רבות ותא מדברות יום שלום. חיים ואור טעונים אחד על השני ולא מדברים.
נראה לי מלחיץ את כולם שרק הותיקים מועמדים ואין אף חדש ברשימה
אני מנסה לדמיין את נועם מתחיל עם בחורה... או בזוגיות. הוא כזה קרינג׳י, מתוק אבל מוזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.