לנועם היה קראש על אמילי, אבל האמת שהוא נבהל וברח , אבל בתכלס גם היא אמרה לו "רק ידידים". הלכה. לכיוון עידן. אז אולי עם אמילי הייתה זורמת הינו מקבלים סוג של קוטי ויאנהאני מנסה לדמיין את נועם מתחיל עם בחורה... או בזוגיות. הוא כזה קרינג׳י, מתוק אבל מוזר
את משווה את קותי לנועם ואת יאנה לאמילי? מרחק גדול. קותי היה חריף ויאנה הייתה, ועדיין, מקסימה.לנועם היה קראש על אמילי, אבל האמת שהוא נבהל וברח , אבל בתכלס גם היא אמרה לו "רק ידידים". הלכה. לכיוון עידן. אז אולי עם אמילי הייתה זורמת הינו מקבלים סוג של קוטי ויאנה
הוא מודע לכך. לכן ביקש מהדר להסביר לו איך עושים זאת והיא ערכה לו סדנה באיך מתחילים עם בנות...אני מנסה לדמיין את נועם מתחיל עם בחורה... או בזוגיות. הוא כזה קרינג׳י, מתוק אבל מוזר
עוז... ושכל... המשחק גם לא משהו שמשמעותי לשידור. זה סתם ניואנסים שאפשר רק להרגיש בלייב ולא בקטע ערוך.מקווה שלעוז יש שכל להכניס לפרק את המשחק דג מלוח מלפני כמה ימים.
בד"כ כשעידן מדבר יש משהו לא טבעי: בתחילת העונה זה חנופה לאור ולאחר שחזר זה התאמות מול נועם (בהשראת אינפורמציה מבחוץ) או דיבור מרוחק ומחושב לאמילי.
הפאזה האחרת שלו, שמוציאה ממנו משהו יותר אמיתי, זה כשהוא בתחרות ספורטיבית, אבל שם הוא לא מדבר.
בדג מלוח פתאום יצא ממנו משהו תחרותי בדיבור, וחשף קצת ממה הוא חושב. מול יוסי הוא אזכר את הראש בראש שלהם ומול נועם את ריב הגרנולה. שני הדברים האלה הפכו אותו לדמות פחות יבשה בעיניי
פספסתי את זה. מקווה שייכנס לפרק.עוז... ושכל... המשחק גם לא משהו שמשמעותי לשידור. זה סתם ניואנסים שאפשר רק להרגיש בלייב ולא בקטע ערוך.
היה גם קטע מצחיק אתמול שעידן דיגדג את קרן כמה דקות עם עלה מאחורי הספה והיא חשבה שזה זבוב. אבל זה משהו שמשעשע רק בזמן אמת ולא בשידור המרכזי.
לופ לופ לופ. הבעיה שנועם לא קוהרנטי והדברים שהוא מנסה להעביר לא ברורים. גם נועם לא משחרר את בן שיחו.זה לא אמיתי הם לא יעבירו לעולם מהשיחה הזאת…
אני אפילו לא מנסה להקשיב, מחכה שיעבירולופ לופ לופ. הבעיה שנועם לא קוהרנטי והדברים שהוא מנסה להעביר לא ברורים. גם נועם לא משחרר את בן שיחו.
זאת יותר גרועה.... קרן קשה לשמיעהזאת אחת השיחיות האישיות הכי לא מעניינות בעונה
אשכרה.חיים נכנס לדיכי למיטה מהאפשרות להדחה של מלאני?
מעניין מה הוא עשה בשעון כאשר מלאני רצתה לעמוד להדחה
הייתי חושבת שיתנדב במקומה...אשכרה.
לא הביע התנגדות, השפן.
כן, הוא מתאר שמציע לו לאכול. אומר לו שלא רעב, ורואה אותו אוכל.חיים מדבר על אור?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.