שרשור "איפה"

לא ב"היית"...שהיא תיקנה שיש שרשור

"איפה"...כי כל הזמן אני עשיתי את זה בגלל האובססיה שלי לפורום ואני שמחה שעוזרים לי XD אני רוצה להיות מסוגלת לשרשר אותם אבל תפוז בינתיים לא ייתנו לי

אממ עוד שאלה../images/Emo3.gif

אממ איפה אפשר באיזור ת"א לקנות מחוכים ודברים בסגנון?? *חור בהשכלה*

נממ

תחנה מרכזית ישנה, מישהי פעם רשמה פה, בקומה של הנעליים אם אני לא טועה, יש שם חנות קטנה בסוף עם המון מחוכים יפים (שהמישהי הזו תתקן אותי אם זה לא בקומה ההיא!!) ו.. בוולווט, בדיזינגוף 122, יש מחוכים גותיים וכו'.. אבל קצת יקר שם.. ו.. עוד שבועיים בחנות החדשה של דנה, בפרישמןP:

"פרינסס", תחנה מרכזית חדשה ת"א

קומת חנויות הנעליים, ליד קפה שרי ומול גאש שנסגרה ואיזה סטודיו לקעקועים... (יש שם מחוכים יפים ולא יקרים) וגם בוולווט יש (דיזינגוף 122- קצת יותר יקר).

ועוד משו:p

הממ את יודעת במקרה איפה אפשר למצוא מכנסיים עם הדפס סקוטי? אגב==>תודה וגם לזאת שרשמה למעלה=]

שמעתי על מישהי שמוכרת כאלו...

דרך הייד פארק. אם תרצי פרטים- פני אלי במסר.

UnderTown

New member
חולמת etries

חולצה כמו בתמונה. בעיקרון אני גר בגליל, אבל אם אתם יודעים על חנויות בתל אביב, אז גם אין בעיה

נמממ

לא הבנתי מה הבעיה בכזו חולצה, היא נראית מאוד פשוטה. אני לא יודעת איפה ממש כזו חולצה, אבל אפשר ללכת לשוק הכרמל או משהו, לקנות שם חולצה ולהדפיס עליה את מה שרשום, (פשוט תביא תמונה מהמחשב של הכיתוב) זה עולה 30 ש"ח כולל חולצה אם אני לא טועה=|

toogit

New member
שאלה נוספת בבקשה... ../images/Emo41.gif

איפה נמצאת בדיוק החנות ליאונרדו בראשון לציון והאם אפשר להשיג שם חגורה משובצת שחור-לבן? ומה יש עוד בחנות? תודה רבה! ואחלה פורום

אם אני זוכרת נכון...

אז היא נמצאת ברחוב הרצל 82. יש שם המון סיכות, פאצ'ים של להקות וכל מיני שטויות, חולצות שחורות עם הדפסים של להקות, חולצות צבעוניות שאפשר להדפיס עליהן מתוך מבחר הדפסים קיימים, טבעות (גם כאלו שמכסות את כל האצבע), שרשראות של פנטגרמים והארטגרמים וכו' וכו', וכמובן חגורות ניטים, ניטים בודדים, אבזמים, קולרים וצמידים. היית ישם די מזמן, אז אני לא זוכרת אם יש לו חגורה משובצת... אבל שווה לבדוק. זו גם חנות ממש לא יקרה, והמוכר נורא נחמד.

EdisonGirl

New member
וול,

ככה דבר (השרוול הזה, אם אפשר לקרוא לו ככה) > איפה אפשר למצוא?

למעלה