בופי יקר שליריספיקט ל@ADMIN......
ולך מרי.....
עדיין לא אמרתי...שטוב לראותך...
גם...העונה...
אהבה בלב את...![]()
אוהבת אותך כל כך
![Black heart :black_heart: 🖤](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f5a4.png)
בופי יקר שליריספיקט ל@ADMIN......
ולך מרי.....
עדיין לא אמרתי...שטוב לראותך...
גם...העונה...
אהבה בלב את...![]()
כנ"ל...בופי יקר שלי
אוהבת אותך כל כך![]()
אכל ת'ראס עם היוגורט שלועם כל הכבוד, גרנולה ויוגורטים זה כן מותרות בתקציב מינימום.
ברור אבל בעיניהם גם הסיגריות הן מותרות. בקיצור, חזרה לסיפורי סתיו קצין - שיויון, צדק ובלגן. קחו סיגריות ותנו גרנולה...עם כל הכבוד, גרנולה ויוגורטים זה כן מותרות בתקציב מינימום.
למה התאומים מפריעים לכם כל כך? הם צעירים, קצת מרחפים אבל ילדים טובים.בא לי שכל הבית יהיה מועמד ותהיה הדחה כפולה במוצ"ש:
• תום ואחד התאומים
• התאומים
התאומים התחילו למצוא חן בעינייבא לי שכל הבית יהיה מועמד ותהיה הדחה כפולה במוצ"ש:
• תום ואחד התאומים
• התאומים
הוא ממש תלמיד חכם שמתי לב להרבה חוכמות שהוא אמר והוא עונה כל כך יפה ובצניעות!וואו! יפה לו!
![]()
אחלה חיים באמת בחור טוב.....הוא ממש תלמיד חכם שמתי לב להרבה חוכמות שהוא אמר והוא עונה כל כך יפה ובצניעות!
איזה בחור נהדר!
הוא נהדר חיים.אחלה חיים באמת בחור טוב.....
אני גם אוהב אותו...
איש שיחה.... נעים הליכות....רקדן לא רע...
משרה אווירה טובה סביבו...
אוזן קשבת , אי קטן של שפיות...
הוא נהדר חיים.
אני מתפללת בשבילו שיפתח לו המזל ושה׳ יתן לו כל מה שליבו חפץ לטובה!
אמן כן יהי רצון!...אמן....
ולזכותו....
שיתגשמו משאלות ליבו...
נכוןהוא ממש תלמיד חכם שמתי לב להרבה חוכמות שהוא אמר והוא עונה כל כך יפה ובצניעות!
איזה בחור נהדר!
עוז ישים שתי מתנות בחצר שבתוכן יהיה פתק - תקציב בסיסי או תקציב מותרות, אחד הדיירים יצטרך לבחור מתנה.יש היום משימה, או השבוע לא תהיה משימה, הדיירים יקבלו תקציב מותרות סתם ככה?
נדמה לי....ש...היא ממוצא...גלצ׳וק טוב שאתה פה, אני חייבת לשאול אותך אם אתה יודע מה המוצא של אורית?
פרסיתגלצ׳וק טוב שאתה פה, אני חייבת לשאול אותך אם אתה יודע מה המוצא של אורית?
די קשה לי להאמין….פרסית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.