** שרשור בוקר - היום ה-19 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בוףףברכה

Well-known member
על מי כל הרכילויות.?...
.על הדר ....שהיא נכנסה
"למערכת יחסים"...כדי ליצור קהל....
גם על אמילי...למרות ששם רואים יותר רומנטיקה....
ריכלו על תום... דנה כועסת עליו... אורית קצת מרחמת...
קורלי... עם הערה יש נחש שמסתובב בבית.....
צעקות...לאמילי.."שאור חבר"?....

ואורית..." שיתפוצצו... אני לא מתערבת..."....
,

טוויגיי

Well-known member
פותחת לייב והבית אירוע רב זירתי ... אני כבר לא בלופ
דנה על תום
עכשיו אורית בג'ורה על אמילי

למה דנה ככה עם תום?

רות 1234

Well-known member
אין לי ספק שזה עניין של ימים בודדים (ובוודאי אחרי ההדחה הקרובה של תום אם הוא יעמוד להדחה) שיהב והדר יתקרבו מאוד. מה שבטוח, שזה יכאב לקורלי. נכון שהיא כפתה עצמה עליו, נגעה בו יותר מידי ועשתה מעצמה צחוק, אבל עדיין לדעתי היא רואה בו ידיד קרוב, ולא יהיה לה קל לבלוע את הגלולה שהוא והדר יפלרטטו. דני עם פרידה (לא רומנטי מצידו), יהב בקרוב עם הדר (רומנטי מצידו, ואינטרסנטי מצד הדר), ולקורלי ישאר רק להשקיף על זה מהצד....

REUT91

Well-known member
אין לי ספק שזה עניין של ימים בודדים (ובוודאי אחרי ההדחה הקרובה של תום אם הוא יעמוד להדחה) שיהב והדר יתקרבו מאוד. מה שבטוח, שזה יכאב לקורלי. נכון שהיא כפתה עצמה עליו, נגעה בו יותר מידי ועשתה מעצמה צחוק, אבל עדיין לדעתי היא רואה בו ידיד קרוב, ולא יהיה לה קל לבלוע את הגלולה שהוא והדר יפלרטטו. דני עם פרידה (לא רומנטי מצידו), יהב בקרוב עם הדר (רומנטי מצידו, ואינטרסנטי מצד הדר), ולקורלי ישאר רק להשקיף על זה מהצד....
דני התחיל עם פרידה באינסטגרם לפני שהם בכלל ידעו שהם נכנסים לתוכנית
ראיתי את הסרטון שהוא ופרידה מדברים על זה בטיקטוק.... בכל מקרה לא צפיתי מספיק בלייב העונה כדי לדעת אם זה לא רומנטי מצידו.

איבונה3

Well-known member
השנה הדיירים תת רמה לא זבל אלא המיץ של הזבל..יש המון רוע בבית כולם נחשים מלאי שנאה קנאה ורכילות מלאת גועל (נראה לי חוץ מפרידה יש בה תמימות מסויימת) עונה דוחה בא לי להקיא נראה לי אני סיימתי לצפות בזבל הזה 🤮🤮🤮 הכי גרועים בבית הם אור ואורית שמתסיסים אני נגעלת מעצמי שאני צופה בזבל הזה...ביי לכולם תמשיכו להנות אני פרשתי 🌹

מצב
הנושא נעול.
למעלה