נכון מאוד גם אני כתבתי את זה באחד השרשוריםאגב כאב לי לראות את חיים שוטף כלים כשהוא נשען על הברכיים, זה נראה ככ לא נוח וקשה… הוא באמת לא חייב להתאמץ ככה עם הכלים, הוא יכול לעזור אם בא לו במטלות יותר פשוטות
הוא כנראה רגיל לזה. גם בבית שלו (הוא גר עם ההורים) יש מטבח בגובה רגיל.אגב כאב לי לראות את חיים שוטף כלים כשהוא נשען על הברכיים, זה נראה ככ לא נוח וקשה… הוא באמת לא חייב להתאמץ ככה עם הכלים, הוא יכול לעזור אם בא לו במטלות יותר פשוטות
מזכיר לי את אופק מלפני 2 עונותקורלי לדעתי גרועה יותר מהדר אפילו.
הרבה זמן לא שמעתי סילופים כאלה, בזה היא לגמרי אחת הגדולות שהיו באח.
מישהו שמע אתמול איך היא מספרת על השיחות שלה ושל יהב לדיירים אחרים?
זה ממש הזיות ומציאות אחרת לגמרי.
איך היא לוקחת משפט שהוא אמר לה והופכת את זה לקינאה שלו בה ושהיא לא רוצה אותו שההפך הוא הנכון.
אני לא יודע אם זה אסטרטגיה גרועה או שהיא פשוט אדם נורא חלש שבאמת במצוקה שם.
תרשה לי להגיב בשלוש מילים:קורלי לדעתי גרועה יותר מהדר אפילו.
איך היא לוקחת משפט שהוא אמר לה והופכת את זה לקינאה שלו בה ושהיא לא רוצה אותו שההפך הוא הנכון.
היא אדם שלכאורה יש לה ביטחון עצמי אבל ממש לא. היא נורא רוצה להיות מקובלת ואנשים דוחים אותה. היא מאד פגועה מיחסקורלי לדעתי גרועה יותר מהדר אפילו.
היא אדם שלכאורה יש לה ביטחון עצמי אבל ממש לא. היא נורא רוצה להיות מקובלת ואנשים דוחים אותה. היא מאד פגועה מיחס
האנשים כלפיה. ואני בטוחה שגם בחוץ יש לה חיים קשים.
היא ספרה, היא יודעת!למה אורית מתעקשת להיות עילגת?
היא מנסה להמציא ז'ארגון שיהיה ייחודי על שמה- למשל "קונומיקה" במקום אקונומיקה. רוצה להיות מיוחדת. עשתה שיעורי בית מעונות קודמות.למה אורית מתעקשת להיות עילגת?
רינתי היא אומרת קולומיקה חחחחחהיא מנסה להמציא ז'ארגון שיהיה ייחודי על שמה- למשל "קונומיקה" במקום אקונומיקה. רוצה להיות מיוחדת. עשתה שיעורי בית מעונות קודמות.
כמו שאמרתי, היא פרחה חכמה.
עוד יותר טוב!רינתי היא אומרת קולומיקה חחחחח
היא כולה משחק. באה מהבית עם אסטרטגיה. היא חושבתהיא מנסה להמציא ז'ארגון שיהיה ייחודי על שמה- למשל "קונומיקה" במקום אקונומיקה. רוצה להיות מיוחדת. עשתה שיעורי בית מעונות קודמות.
כמו שאמרתי, היא פרחה חכמה.
כי היא חושבת שזה מצחיק וזה יקדם אותה במשחקלמה אורית מתעקשת להיות עילגת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.