הכל לפי מה שההפקה רוצהחחחחחח ערן סויסה בפוסט על פרידה והדר, והוסיף משום מקום שלפי הסטורי המקורבים של הדר לא מרוצה מהפרומו לפרק של היום
הפייבוריטית שלו זאת פרידה ועדיין לא אתפלא אם הדר ככה מקושרת שהצליחו לסחוט ממנו פוסט עליה. כי זה לא נראה הכי פרו פרידה
כנראה שזה רק אני אבל אני לא חושב שבהפקה רצו שעידן יצא כל כך מוקדםהכל לפי מה שההפקה רוצה
כמו הפוסט על עידן
למה?כנראה שזה רק אני אבל אני לא חושב שבהפקה רצו שעידן יצא כל כך מוקדם
כי יומיים לפני כן הכניסו את מלאני בין היתר כדי להוציא ממנו סיפורים על עזה. כל המצלמות היו עליו כשהיא נכנסהלמה?
קשה לי להאמיןכי יומיים לפני כן הכניסו את מלאני בין היתר כדי להוציא ממנו סיפורים על עזה. כל המצלמות היו עליו כשהיא נכנסה
פלוס התפתח איזה סטוריליין עם אמילי עידן ומלאני
סתם ניסו לעשות הדחה מעניינת בגלל המירוץ למיליון ויצא להם עקום
הפסד שלהם
ברור לי שלהפקה יש וטו על ההצבעות, אבל אני מאמין שהתוצאות הן (לרוב) לכאורה אמיתיות, פשוט מהונדסות על ידי מניפולציות הצבעה או עריכה.קשה לי להאמין
מעונה שעברה אני בדעה שההצבעות לא חשובות רק ההפקה קובעת מי מודח ומי זוכה
למישהו שם יש אינטרס להפריד בן אמילי ועידן עד שהתחבר אליה קיבל עריכה של מאמי לאומי
עוד לא הגעתי למסקנה מוחלטת של מי האינטרס ולמה
אבל יש לי חשד
כבר לפני שבועיים כתבתי שרוצים להוציא את עידן
לא רק להדיח אותו גם שיהיה שנוא בחוץ
לפי העריכה המגמתית
הפוסטים
ההסתרות בלייב
כל שיחה שלו עם אמילי או מלאני נחתכה
הסוף של הפרק בדיוק בריב עם אמילי למרות שהשלימו חמש דקות אחרי
ההדחה המוזרה של הראש בראש
כמה שזה הזוי ולא מובן זה נראה שהם כיוונו להדחה של עידן, להשאיר אותו ואת יוסי אחרונים בידיעה שיש לעידן שם רע ברשת באותו רגע, זה הכי מכוון להדיח אותו.כנראה שזה רק אני אבל אני לא חושב שבהפקה רצו שעידן יצא כל כך מוקדם
אהמ..... אנחנו לא עם פרצוף חמוץ *כל* הזמן,עכשיו הבנתי למה פרידה עם פרצוף חמוץ כל הזמן ועם קול בכי נמרח.
היא חיה על טופו
ובסוף חיים יזכהוכל התגובות בעד פרידה שם ונגד הדר
אני אומר לכם
להדר אין את זה
זה הכל מראית עין
כמובן שיש כאלה שאוהבים
כמובן שתגיע לגמר
אבל אין פה תחרות אמיתית
וזה עיקר הבעיה
כי פרידה היא לא טליה
והיא לא מעניינת כמו טליה
הסיפור בתוך הבית לא מעניין כמו הסיפור שהיה סביב טליה
ולכן נדפקנו
בגלל זה הוא צריך לוותר על העלילה המטומטמת הזאתוכל התגובות בעד פרידה שם ונגד הדר
אני אומר לכם
להדר אין את זה
זה הכל מראית עין
כמובן שיש כאלה שאוהבים
כמובן שתגיע לגמר
אבל אין פה תחרות אמיתית
וזה עיקר הבעיה
כי פרידה היא לא טליה
והיא לא מעניינת כמו טליה
הסיפור בתוך הבית לא מעניין כמו הסיפור שהיה סביב טליה
ולכן נדפקנו
כי לא צריך להזמין לאורית 2 קופסאות סיגריות שוקולד וכוסותהבדלי גישה בולטים בניהול התקציב, עידן לא סבל שישבו נוספים, השתיק והטיף מוסר . התקציב מתנהל ברוח טובה עם והקשבה לכל אחד עם מלאני ויוסי
לא מדובר רק באורית, באחים ביהב בכולם. בהבדלי גישה ואווירה טובה ללא נוקשות. זה מתנהל טוב כולם יושבים שם אף אחד לא על תקן מפריע. מתייעצים עם כולםכי לא צריך להזמין לאורית 2 קופסאות סיגריות שוקולד וכוסות
אם אורית הייתה שם זה היה מתנהל אחרת לדעתילא מדובר רק באורית, באחים ביהב בכולם. בהבדלי גישה ואווירה טובה ללא נוקשות. זה מתנהל טוב כולם יושבים שם אף אחד לא על תקן מפריע. מתייעצים עם כולם
ופינק ליידי ואבטיח ו-2 ''גיל''כי לא צריך להזמין לאורית 2 קופסאות סיגריות שוקולד וכוסות
בעקרון נכון הוציא ממנו צדדים לא טובים התקציב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.