** שרשור בוקר - היום ה-50 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
בוקר טוב לכולם,
אני ראיתי את
כתבה על עדן גולן​
ומאז לא מפסיקה לבכות. קודם כל אני מאוהבת קשות הבחורה הזאת ואני לא לסבית אבל היא השראה. עכשיו אני יודעת שרבים יורדים על אמילי שהיא לא זמרת וכל זה, אבל חשוב להגיד שאמילי, טלי ועדן עברו את אותה דרך ברוסיה. רק אצל עדן הרצון להיות על הבמה ולעבוד קשה הוא שלה, אף אחד לא מכריח אותה. לעומת זאת אמילי הושקע בה הון , על הכתפיים שלה שמו המון המון לחץ, בגלל זה בגיל 16 או 17 היא קרסה והפסיקה לשיר ואז חזרה לשיר בצבא. כילדה ראשונה נעשו עם אמילי המון טעויות, מה שאצל טלי כבר לא כזה מורגש. למרות שההורים שלחו את טלי בגיל 15או 16 לדה וויס בוגרים אולסטארס רוסיה והיא לא עברה את שלב אודישן העיוור. ,בילדים טלי הייתה בגמר עם עדן גולן, זוכרים אותה ברוסיה כ"טלי האופנתית שלנו". עדן מכירה את בנות משפחת קופר ואולי באיזה שלב יהיה שיתוף פעולה עם שלושת האחיות קופר.

מרגוליקו

Well-known member
בוקר טוב לכולם,
אני ראיתי את
ומאז לא מפסיקה לבכות. קודם כל אני מאוהבת קשות הבחורה הזאת ואני לא לסבית אבל היא השראה. עכשיו אני יודעת שרבים יורדים על אמילי שהיא לא זמרת וכל זה, אבל חשוב להגיד שאמילי, טלי ועדן עברו את אותה דרך ברוסיה. רק אצל עדן הרצון להיות על הבמה ולעבוד קשה הוא שלה, אף אחד לא מכריח אותה. לעומת זאת אמילי הושקע בה הון , על הכתפיים שלה שמו המון המון לחץ, בגלל זה בגיל 16 או 17 היא קרסה והפסיקה לשיר ואז חזרה לשיר בצבא. כילדה ראשונה נעשו עם אמילי המון טעויות, מה שאצל טלי כבר לא כזה מורגש. למרות שההורים שלחו את טלי בגיל 15או 16 לדה וויס בוגרים אולסטארס רוסיה והיא לא עברה את שלב אודישן העיוור. ,בילדים טלי הייתה בגמר עם עדן גולן, זוכרים אותה ברוסיה כ"טלי האופנתית שלנו". עדן מכירה את בנות משפחת קופר ואולי באיזה שלב יהיה שיתוף פעולה עם שלושת האחיות קופר.
למרות שאני לא מחבבת את אמילי אני מאוד מרחמת עליה.
בגלל הלחץ המשפחתי ואולי בגלל שהאמא מנסה להגשים את חלומותיה דרך אמילי.
זה לדעתי עוול מה שקורה לה.
בחורה צעירה שיש עליה כל כך הרבה לחץ ועוד לחץ שקשור לכסף, זה לא מנבא טוב.
אנחנו צופים בבחורה צעירה, עצובה ועצבנית שנכנסה לאח הגדול כדי להתפרסם ולהצליח בשירה ורק מקלקלים לה מבחוץ.
סווטה , אמילי לא זמרת. נקודה.
את לא יכולה להשוות אותה לעדן ולא משנה איזה מסלול הן עשו.
באודישן הראשון שעדן עשתה אמרתי מיד שהיא לוקחת מקום ראשון. עדן היא זמרת ויש לה יכולות ווקליות נדירות.
אולי כשאמילי תצא מהאח היא תלך ללמוד פיתוח קול ולהתקדם אבל בעיקר הייתי ממליצה לה להתרחק מאנשים מרעילים גם אם הם ״ קרובים״ אליה.

misscarter

Well-known member
אנחנו צופים בבחורה צעירה, עצובה ועצבנית שנכנסה לאח הגדול כדי להתפרסם ולהצליח בשירה ורק מקלקלים לה מבחוץ.
באודישן הראשון שעדן עשתה אמרתי מיד שהיא לוקחת מקום ראשון. עדן היא זמרת ויש לה יכולות ווקליות נדירות.
אולי כשאמילי תצא מהאח היא תלך ללמוד פיתוח קול ולהתקדם אבל בעיקר הייתי ממליצה לה להתרחק מאנשים מרעילים גם אם הם ״ קרובים״ אליה.
אני מאחלת לאמילי שתבין קודם מה היא באמת רוצה ומי זו בכלל אמילי. עד עכשיו לא השתכנעתי שהיא עד כדי כך נהנית מהשירה.

zoecho

Well-known member
אמילי למדה, לומדת, ומלמדת פיתוח קול

svtar25

Well-known member
אולי כשאמילי תצא מהאח היא תלך ללמוד פיתוח קול ולהתקדם אבל בעיקר הייתי ממליצה לה להתרחק מאנשים מרעילים גם אם הם ״ קרובים״ אליה.​
עכשיו במקום לראות אח הגדול, צפיתי ב8 פרקים של להתחיל מאפס העברתי רק למשפחת קופר, אז השלמתי 8 פרקים. בוודאי שאין מה להשוות לעדן, מה שיש לה זה מאלוהים. אמילי למדה פיתוח קול מילדות ועברה אודישן לדה וויס רוסיה בוגרים, תאמיני לי גם שם עבדו איתה על פיתוח קול. אותו דבר עם טלי. הבעיה המרכזית מי מחליט מהן יעשו? לפי מתחילים מאפס האמא קובעת איפה הן יופיעו ומה ישירו, עם מלא ביקורת על השירה שלהן

מרגוליקו

Well-known member
עכשיו במקום לראות אח הגדול, צפיתי ב8 פרקים של להתחיל מאפס העברתי רק למשפחת קופר, אז השלמתי 8 פרקים. בוודאי שאין מה להשוות לעדן, מה שיש לה זה מאלוהים. אמילי למדה פיתוח קול מילדות ועברה אודישן לדה וויס רוסיה בוגרים, תאמיני לי גם שם עבדו איתה על פיתוח קול. אותו דבר עם טלי. הבעיה המרכזית מי מחליט מהן יעשו? לפי מתחילים מאפס האמא קובעת איפה הן יופיעו ומה ישירו, עם מלא ביקורת על השירה שלהן
מסכנה אמילי באמת

רותרות7

Well-known member
מסכימה איתך שעדן זו רמה אחרת לגמרי. לכן לא נראה לי שיהיה שת"פ קופר עדן. לגבי פיתוח קול, כשאמילי נכנסה היא הציגה עצמה בין השאר כ'מורה' לפיתוח קול. קצת הפתיע אותי...כנראה עושה זאת ב'מפעל' לכל דבר של אמא שלה.

JU34

Well-known member
הופיע לי בטיקטוק הריב שבו אופק אמר לטליה להתבוסס וכו,
ושאלוהים יעזור לי נזכרתי כמה לא סבלתי אותו. באמת בטופ 5 הכי נוראיים שהיו אבר

יונתנסקי

Well-known member
הופיע לי בטיקטוק הריב שבו אופק אמר לטליה להתבוסס וכו,
ושאלוהים יעזור לי נזכרתי כמה לא סבלתי אותו. באמת בטופ 5 הכי נוראיים שהיו אבר
אני והשטחיוּת שלי
אהבתי את היופי שלו (של אופק).
אחד היפים שהופיעו באח הגדול.

מצב