** שרשור בוקר - היום ה-50 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
אמר שהוא חצי תימני חצי טוניסאי
תודה סטירי.
עכשיו אספר למה שאלתי..

מקודם ראיתי את דני מתעטף בטלית ובדרך להניח תפילין.

מי שלימד אותו לעשות את זה הוא אור.

עכשיו אור אהבל רציני שמשחק לי אותה דתי ומנסה להרשים את הקהל בבית בעזרת זה שמלמד אנשים להתפלל בדרך שאינם חייבים בה ולמה אני מתכוונת?

כשראיתי שדני הסתבך עם הטלית אמרתי בליבי למה אור לימד אותו להתעטף בטלית? בטלית מתעטפים רק בגיל 13 ומעלה בנים ממוצא מזרחי .

אשכנזים רק מניחים תפילין ויש להם טלית רק לאחר שהם מתחתנים.

אני מניחה שמוצא רוסי נחשב לאשכנזי ולכן דני לא צריך להתעטף בטלית ואם הוא רוצה הוא רק צריך להניח תפילין.

מה שאותי מעצבן שאור ״הצדיק״ סתם דוחף לאנשים דברים בלי לדעת את ההלכה כדי למצוא חן בעיני הקהל בבית ואני לא אוהבת את זה.

אני מקווה שלא סיבכתי אתכם עם כל ההסברים, לי
זה ישר קופץ כי אני דתיה מבית אז אי אפשר לעבוד עלי בנושא.

נערך לאחרונה ב:

סטיריקון9

Well-known member
תודה סטירי.
עכשיו אספר למה שאלתי..

עכשיו אור אהבל רציני שמשחק לי אותה דתי ומנסה להרשים את הקהל בבית בעזרת זה שמלמד אנשים להתפלל בדרך שאינם חייבים בה ולמה אני מתכוונת?

כשראיתי שדני הסתבך עם הטלית אמרתי בליבי למה אור לימד אותו להתעטף בטלית? בטלית מתעטפים רק בגיל 13 ומעלה בנים ממוצא מזרחי .

אני מניחה שמוצא רוסי נחשב לאשכנזי ולכן דני לא צריך להתעטף בטלית ואם הוא רוצה הוא רק צריך להניח תפילין.

מה שאותי מעצבן שאור ״הצדיק״ סתם דוחף לאנשים דברים בלי לדעת את ההלכה כד למצוא חן בעיני הקהל בבית ואני לא אוהבת את זה.

זה בדיוק הענייו שבבית בעונה הזאת בפרט הפכו "לאובר צדיקים" וסיגלו מניירות של שואו

מרגוליקו

Well-known member
אתם יודעים מה ?
אם דני רוסי-אשכנזי,
לא אתפלא אם יקומו כאן המפקפקים בכלל ביהדותו.

יתחילו לחפור, מי אימו, ומי אֵם אמו
עד לעשרה דורות
והאִם הראשונה, איננה קורבן אונס של הקוזאקים
מפרעות ת"ח ות"ט.
יהדותו של גבר לא מעניינת את ההלכה

רותרות7

Well-known member
זה בדיוק הענייו שבבית בעונה הזאת בפרט הפכו "לאובר צדיקים" וסיגלו מניירות של שואו
לא רק בעונה הזו. כבר הרבה עונות זה ככה. כמו הנאשמים בבית המשפט שתמיד מתייצבים עם כיפות כדי להיראות צדיקים עאלק.

רותרות7

Well-known member
תודה סטירי.
עכשיו אספר למה שאלתי..

מה שאותי מעצבן שאור ״הצדיק״ סתם דוחף לאנשים דברים בלי לדעת את ההלכה כדי למצוא חן בעיני הקהל בבית ואני לא אוהבת את זה.

מה, באמת חשבת שהוא אשכנזי? הוא חצי חות'י.....

מרגוליקו

Well-known member
איזה צרות יש להדר.
המיקרופון לא הולך עם הג׳ינס שהיא לובשת.
עוז למזכירות בבקשה לקנות להדר ג׳ינס חדשים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה