מרגוליקו
Well-known member
מי זה עדת המניאקים?עדת המניאקים.
למה שאלת ? זה כל כך ברור !!!
שואלת ברצינות
מי זה עדת המניאקים?עדת המניאקים.
למה שאלת ? זה כל כך ברור !!!
אם שאלת ברצינות - אז ברצינות אינני יודעת.מי זה עדת המניאקים?
שואלת ברצינות
שאלתי ברצינות.אם שאלת ברצינות - אז ברצינות אינני יודעת.
אמר שהוא חצי תימני חצי טוניסאיאיזה עדה אור?
תכף אני אגיד לכם למה אני שואלת
תודה סטירי.אמר שהוא חצי תימני חצי טוניסאי
זה בדיוק הענייו שבבית בעונה הזאת בפרט הפכו "לאובר צדיקים" וסיגלו מניירות של שואותודה סטירי.
עכשיו אספר למה שאלתי..
מקודם ראיתי את דני מתעטף בטלית ובדרך להניח תפילין.
מי שלימד אותו לעשות את זה הוא אור.
עכשיו אור אהבל רציני שמשחק לי אותה דתי ומנסה להרשים את הקהל בבית בעזרת זה שמלמד אנשים להתפלל בדרך שאינם חייבים בה ולמה אני מתכוונת?
כשראיתי שדני הסתבך עם הטלית אמרתי בליבי למה אור לימד אותו להתעטף בטלית? בטלית מתעטפים רק בגיל 13 ומעלה בנים ממוצא מזרחי .
אשכנזים רק מניחים תפילין ויש להם טלית רק לאחר שהם מתחתנים.
אני מניחה שמוצא רוסי נחשב לאשכנזי ולכן דני לא צריך להתעטף בטלית ואם הוא רוצה הוא רק צריך להניח תפילין.
מה שאותי מעצבן שאור ״הצדיק״ סתם דוחף לאנשים דברים בלי לדעת את ההלכה כד למצוא חן בעיני הקהל בבית ואני לא אוהבת את זה.
אני מקווה שלא סיבכתי אתכם עם כל ההסברים, לי
זה ישר קופץ כי אני דתיה מבית אז אי אפשר לעבוד עלי בנושא.
לגמרי!זה בדיוק הענייו שבבית בעונה הזאת בפרט הפכו "לאובר צדיקים" וסיגלו מניירות של שואו
אתם יודעים מה ?לגמרי!
יהדותו של גבר לא מעניינת את ההלכהאתם יודעים מה ?
אם דני רוסי-אשכנזי,
לא אתפלא אם יקומו כאן המפקפקים בכלל ביהדותו.
יתחילו לחפור, מי אימו, ומי אֵם אמו
עד לעשרה דורות
והאִם הראשונה, איננה קורבן אונס של הקוזאקים
מפרעות ת"ח ות"ט.
לא רק בעונה הזו. כבר הרבה עונות זה ככה. כמו הנאשמים בבית המשפט שתמיד מתייצבים עם כיפות כדי להיראות צדיקים עאלק.זה בדיוק הענייו שבבית בעונה הזאת בפרט הפכו "לאובר צדיקים" וסיגלו מניירות של שואו
מה, באמת חשבת שהוא אשכנזי? הוא חצי חות'י.....תודה סטירי.
עכשיו אספר למה שאלתי..
מקודם ראיתי את דני מתעטף בטלית ובדרך להניח תפילין.
מי שלימד אותו לעשות את זה הוא אור.
עכשיו אור אהבל רציני שמשחק לי אותה דתי ומנסה להרשים את הקהל בבית בעזרת זה שמלמד אנשים להתפלל בדרך שאינם חייבים בה ולמה אני מתכוונת?
כשראיתי שדני הסתבך עם הטלית אמרתי בליבי למה אור לימד אותו להתעטף בטלית? בטלית מתעטפים רק בגיל 13 ומעלה בנים ממוצא מזרחי .
אשכנזים רק מניחים תפילין ויש להם טלית רק לאחר שהם מתחתנים.
אני מניחה שמוצא רוסי נחשב לאשכנזי ולכן דני לא צריך להתעטף בטלית ואם הוא רוצה הוא רק צריך להניח תפילין.
מה שאותי מעצבן שאור ״הצדיק״ סתם דוחף לאנשים דברים בלי לדעת את ההלכה כדי למצוא חן בעיני הקהל בבית ואני לא אוהבת את זה.
אני מקווה שלא סיבכתי אתכם עם כל ההסברים, לי
זה ישר קופץ כי אני דתיה מבית אז אי אפשר לעבוד עלי בנושא.
אבא תימני אמא טוניסאית. אמר את זה לפני כמה ימים. עם משפחת האבא הוא פחות בקשר, כך אמר.איזה עדה אור?
תכף אני אגיד לכם למה אני שואלת
תודה.אבא תימני אמא טוניסאית. אמר את זה לפני כמה ימים. עם משפחת האבא הוא פחות בקשר, כך אמר.
הזוג האמיתי של הבית.
לא בדיוק בעד אמילי, יותר מרחמים עליה כי עידן גבר רעילהם בעד אמילי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.