svtar25
Well-known member
הטיק טוק היה טוב איתו אם הוא היה ישיר איתה, אם היה אומר לה בפנים. "אמילי, אני לא מתחבר לאופי שלך, זה לא האופי שאני מחפש באישה שלי, נכון את יפה אבל זה לא מספיק עבורי בשביל לבנות זוגיות. זה לא ילך בינינו לא בבית ולא בחוץ". מהו עשה? הוא אמר לה שהוא חיכה לה, שהוא אוהב אותה אבל לא יבנה זוגיות בבית והוא יכול להיות איתה בבית כמו אח ואחות. נראה לכם שגבר יכול להיות עם אישה שהוא נמשך אליה כמו אח ואחות? בטח שלא! או שאתה רוצה אותה או שאתה מבלבל את המוח. אז הוא חוטף חזק בטיק טוק. כמה שהיא לא אהובה בחוץ, בקטע איתו ירחמו עליה ולא עליו.לא בדיוק בעד אמילי, יותר מרחמים עליה כי עידן גבר רעיל
משפטים כמו " אני לא הבטחתי לך זוגיות, לא ביקשתי ממך להתאהב בי ככה" . אולי באים מליבו אבל הם מראים שעידן מפיל עליה את כל האשמה.
את אשמה שהודחתי, את אשמה בעצמך שהתאהבת בי - לא ביקשתי את זה. אחרי האשמות כאלה צריכה לבוא פרידה סופית.
גיבור, לוחם מעזה כמה שלא יהיה, התנשאות שלו, צדקנות שלו גורמת לאנשים להתעייף ממנו. בלעדי אמילי הוא כלום ושום דבר, אין לו מה למכור לעליה. אפשר להכניס לו במסגרת המשימה את החברים מפלוגה כמו ליוסי ומלאני, סתם להרגשה טובה. אבל בתכלס בינתיים אין לו מה למכור, הוא על תקן בן או יוסי.