הפסקתי להצביע לעינב, מעיקהפעם חשבתי שהדר היא טליה של העונה. עכשיו נראה לי שזו תהיה עינב.
גם אני הייתי פעם בעדה. עבר ליהפסקתי להצביע לעינב, מעיקה
נכון, הצעקנות, הדיבור המפנק והמתמשך וכל הווייב שלה כבר מעצבנים. מזלה שאור נגדה אז זה גורם לה להראות מסכונינית כזאת אבל אני מבינה כמה ולמה הם רואים אותה כילדותית ומעצבנת בבית. היא וקורלי כרגע הכי מיותרות בבית. קורלי הורידה הילוך ונעלמה לגמריגם אני הייתי פעם בעדה. עבר לי
אני דווקא עדיין קצת מחזיקה ממנה, למרות הצרחות ושפת הגוף רואה אצלה דברים חיובים והתעניינות.גם אני הייתי פעם בעדה. עבר לי
יש לה תכונות מאוד חיוביותאני דווקא עדיין קצת מחזיקה ממנה, למרות הצרחות ושפת הגוף רואה אצלה דברים חיובים והתעניינות.
זה נכון היא משלמת מחיר על המימיקה והצרחות זה מרחיק, עדיין מחזיקה ממנה כאדם והיא גם פתוחה לידעיש לה תכונות מאוד חיוביות
אבל הקול, הצרחות, המימיקה
זה מאוד מעיק ומשכיח ישר את מה שטוב בה
גם עם תום ודני היתה פתטיתפרידה פאטתית וזולה בהתנהגות שלה עם די ג׳יי
לא ראיתי אבל ראיתי סצנות אחרות שלה שהספיקו לי…גם עם תום ודני היתה פתטית
אבל עם אחי אחי זה כבר מביך הרבה יותר
התמונה ההיא בשרשור הלילה כשהיא יושבת לו על הראש…
טוב שלא ראית את התמונות שכריסי העלתה לפני כמה ימים
בגלל שאחי היחידי שבאמת זורם איתהגם עם תום ודני היתה פתטית
אבל עם אחי אחי זה כבר מביך הרבה יותר
התמונה ההיא בשרשור הלילה כשהיא יושבת לו על הראש…
טוב שלא ראית את התמונות שכריסי העלתה לפני כמה ימים
מה היא עושה?פרידה פאטתית וזולה בהתנהגות שלה עם די ג׳יי
למה לא חתיך? גבוה, מוצק, שרירי והעיקר - נשמה טובה. הבעיה שהוא ביישן ולא יודע איך להתחיל איתן. הפתיע אותי בשיחה עם הדר. לא רק הקשיב אלא גם היה לו מה לומר, לייעץ לה, לפרגן לה...וכל זה בשטף דיבור, בלי לעצור לחשוב על כל מילה. התפתח הילד.איך נועם יודע להקשיב ממש מדהים!
תארו לעצמכם שאם הוא היה חתיך הבנות היו עפות עליו.
במחשבה שניה אם הוא היה חתיך כנראה הוא לא היה יודע להקשיב…
עם כל התכונות שציינת הוא מכוער לדעתי.למה לא חתיך? גבוה, מוצק, שרירי והעיקר - נשמה טובה. הבעיה שהוא ביישן ולא יודע איך להתחיל איתן. הפתיע אותי בשיחה עם הדר. לא רק הקשיב אלא גם היה לו מה לומר, לייעץ לה, לפרגן לה...וכל זה בשטף דיבור, בלי לעצור לחשוב על כל מילה. התפתח הילד.
לגמריאותי נועם מתיש...
"רציתי להגיד רק...עוד דבר קטן...
ועוד משהו קטן.
וממש ממש רק עוד משהו....
ו...עוד משהו שמפריע...
ועוד דבר קטןקטן...
ועוד דבר קטןקטן...שמציק לי...
ואיףףף. התשה...
ו
אופציה החדשים יצטרכו להגיד מהי חמישיית הגמר שלהם וכל מי שלא החמישיה מעומד להדחהלפי הפרומו שעון הזמן יעבור לעתיד וישפיע על ההדחה…
מה יכול להיות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.