ששמות המודחים ישונו. צפוילפי הפרומו שעון הזמן יעבור לעתיד וישפיע על ההדחה…
מה יכול להיות?
ששמות המודחים ישונו. צפוילפי הפרומו שעון הזמן יעבור לעתיד וישפיע על ההדחה…
מה יכול להיות?
אבל איך זה קשור לעתיד?ששמות המודחים ישונו. צפוי
מה קשור שם למשהו? הם לא מחפשים הגיון. פשוט זורקים החלטה רנדומלית וזהואבל איך זה קשור לעתיד?
בהחלט ישונה. עוז יהנדס את זה לפי מי שמתאים לו שיודח. ברשימה כרגע קורלי בוודאות הולכת.ששמות המודחים ישונו. צפוי
קורלי לא תלך. זו התחושה שלי.בהחלט ישונה. עוז יהנדס את זה לפי מי שמתאים לו שיודח. ברשימה כרגע קורלי בוודאות הולכת.
מעריצה אותך שיש לך כח וסבלנות להקשיב לו.הוא כל הזמן מבקר ומבקר... ומנסה לשנות....
ובתכלס הוא לא ממש ממש... הכי מחבב את הדר...
סתם רוצה להישמע ולדבר ושיקשיבו לו...
כל הזמן הוא מצייר את עצמו שבא ממקום....
שהוא לא יודע ומקנא באחר...
כל הזמן אני שומע מן התמסכנות ...
לאט לאט אני מתחשל...מעריצה אותך שיש לך כח וסבלנות להקשיב לו.
אני לא יכולה להקשיב לו יותר מדקה.
הוא מתיש אותי ובעיקר משעמם!
הדר תמיד מסמנת וי בשיחות עם אנשים, להרגיע אותם, להראות שאכפת. היא תמיד חייבת להיות בסדר עם כולם גם אם אין לה חיבה לבנאדם.הדר התעייפה מנועם. אמרה שיש לה פיפי דחוף!
והולכת בשיא האיטיות לשירותים תוך כדי התעסקות במקרופון.
ככה לא נראית מי שיש לה פיפי דחוף…
בחיאתהדר תמיד מסמנת וי בשיחות עם אנשים, להרגיע אותם, להראות שאכפת. היא תמיד חייבת להיות בסדר עם כולם גם אם אין לה חיבה לבנאדם.
אז שלא תיכנס איתו לכאלה שיחות ותקשיב לו בעיניים פתוחות…בחיאת
זה נועם
אני הייתי הרבה פחות מנומסת ממנה כנראה
איציק. החדשמי מתעמל עם מלאני?
כי עידן שם.... כל דבר שקשור אליו מצונזר. זה כבר מורגש. אפילו את מלאני מראים מתאמנת.שוב חוסר הגיון
על המיטה של יוסי הרבה דיירים עושים צחוקים ושרים..
ופשוט לא מראים אותם בכוונה…
וחוץ מזה שזאת לא המיטה של אור, אז למה שיראוכי עידן שם.... כל דבר שקשור אליו מצונזר. זה כבר מורגש. אפילו את מלאני מראים מתאמנת.
אני באמת מתחרפנת מההפקה הזאת..כי עידן שם.... כל דבר שקשור אליו מצונזר. זה כבר מורגש. אפילו את מלאני מראים מתאמנת.
למה האח החזיר אותו אם הוא לא מראה אותו?כי עידן שם.... כל דבר שקשור אליו מצונזר. זה כבר מורגש. אפילו את מלאני מראים מתאמנת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.