yoni564712
Well-known member
אל תדאגו הפרק ביום שבת יהיה סביב עידן-אמילי-שילה
צחוק צחוק, אבל זה מה שיהיה. למרות שאין שום דבר בין אמילי לשילה! יש לשילה מישהי בחוץ, הוא סיפר אתמול להדר, הוא קראה לה במילת קוד "גביהה לבנה". הדר וקרן שיגיעו אתמול את אמילי עם זה שעידן אוהב אותה, שהוא דואג לאמילי יפה. אמילי ניסתה להתנגד להן בכל הכוח, בטענה שאין כלום עם שילה ושהיא לא מסכימה איתן. אבל ברשת יעשו מזה עניין...אל תדאגו הפרק ביום שבת יהיה סביב עידן-אמילי-שילה
יש היום פרקאל תדאגו הפרק ביום שבת יהיה סביב עידן-אמילי-שילה
זה סופו של כל בלוןכייף לראות את קורלי מסורסת
אני דווקא אוהבת אותה יותר שמחה ואנרגטית….זה סופו של כל בלון
לפעמים יש לי געגועים לימי הלחם שחור או לבן (שלדעתי היו אותו לחם בדיוק )הם אוכלים בלי לחם כולם….
אני גדלתי על לחם. כשהיינו ילדים אבי ז״ל כל הזמן היה אומר לנו תאכלו עם לחם שתשבעו.
עד היום לחם זה עקב האכילס שלי והבעיה הגדולה שלי בלרדת במשקל.
פשוט אוהבת לחם וכנראה זה תקוע לי אי שם בנבכי הזכרון בלי יכולת להשתחרר מהתאכלו עם לחם…
והלחם קימל השלם שיותר קטן מהלחם השחור האחיד.לפעמים יש לי געגועים לימי הלחם שחור או לבן (שלדעתי היו אותו לחם בדיוק )
בהם שיא הפינפון היה "לחם חי" שהיה נמכר בשקיות נייר, וכילדה הבנתי שזה ל"אנשים חולים"
הוא באמת קרציה עליה…כל מי שרצו לראות את עידן - בבקשה, עידן במטבח מנדנד ומציק לעינב שמכינה לו חביתה עם בצל
לגמרי, הכי מעצבןהוא באמת קרציה עליה…
ממני הוא כבר היה חוטף בוקס אם הוא היה מסתובב לי במטבח בין הרגליים…
מיכל נראית כמו מיכל בת אדםטוב אז עשיתי לי סימנים לזכור את השמות של מיכל וקרן כמו שבזמנו עשיתי לי סימנים כדי להבדיל בין התאומים.
יפה!!!!!!מיכל נראית כמו מיכל בת אדם
וקרן - קרן שמש כמו הבלונד בשיער
מה הסימנים שלך?
נכוןןןןןןן מיכל בת אדם כפרעליהמיכל נראית כמו מיכל בת אדם
מה הסימנים שלך?
נכון! היא מזכירה את מיכל בת אדםמיכל נראית כמו מיכל בת אדם
מה הסימנים שלך?
לי יש תאומות ותראי שתמיד יש משהו להבדיל ביניהם . אין מדויק יש דומהטוב אז עשיתי לי סימנים לזכור את השמות של מיכל וקרן כמו שבזמנו עשיתי לי סימנים כדי להבדיל בין התאומים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.