** שרשור בוקר - היום ה-54 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אל תדאגו הפרק ביום שבת יהיה סביב עידן-אמילי-שילה​
צחוק צחוק, אבל זה מה שיהיה. למרות שאין שום דבר בין אמילי לשילה! יש לשילה מישהי בחוץ, הוא סיפר אתמול להדר, הוא קראה לה במילת קוד "גביהה לבנה". הדר וקרן שיגיעו אתמול את אמילי עם זה שעידן אוהב אותה, שהוא דואג לאמילי יפה. אמילי ניסתה להתנגד להן בכל הכוח, בטענה שאין כלום עם שילה ושהיא לא מסכימה איתן. אבל ברשת יעשו מזה עניין...

מרגוליקו

Well-known member
הם אוכלים בלי לחם כולם….
אני גדלתי על לחם. כשהיינו ילדים אבי ז״ל כל הזמן היה אומר לנו תאכלו עם לחם שתשבעו.
עד היום לחם זה עקב האכילס שלי והבעיה הגדולה שלי בלרדת במשקל.
פשוט אוהבת לחם וכנראה זה תקוע לי אי שם בנבכי הזכרון בלי יכולת להשתחרר מהתאכלו עם לחם…

yalian

Well-known member
הם אוכלים בלי לחם כולם….
אני גדלתי על לחם. כשהיינו ילדים אבי ז״ל כל הזמן היה אומר לנו תאכלו עם לחם שתשבעו.
עד היום לחם זה עקב האכילס שלי והבעיה הגדולה שלי בלרדת במשקל.
פשוט אוהבת לחם וכנראה זה תקוע לי אי שם בנבכי הזכרון בלי יכולת להשתחרר מהתאכלו עם לחם…
לפעמים יש לי געגועים לימי הלחם שחור או לבן (שלדעתי היו אותו לחם בדיוק :D)
בהם שיא הפינפון היה "לחם חי" שהיה נמכר בשקיות נייר, וכילדה הבנתי שזה ל"אנשים חולים" :ROFLMAO:

מרגוליקו

Well-known member
לפעמים יש לי געגועים לימי הלחם שחור או לבן (שלדעתי היו אותו לחם בדיוק :D)
בהם שיא הפינפון היה "לחם חי" שהיה נמכר בשקיות נייר, וכילדה הבנתי שזה ל"אנשים חולים" :ROFLMAO:
והלחם קימל השלם שיותר קטן מהלחם השחור האחיד.
אני לא יודעת אם יש אותו היום.

yalian

Well-known member
הוא באמת קרציה עליה…
ממני הוא כבר היה חוטף בוקס אם הוא היה מסתובב לי במטבח בין הרגליים…
:ROFLMAO: לגמרי, הכי מעצבן :ROFLMAO:
זה התחיל מ"אני בדרך כלל קוצץ את הבצל. את פרסת לרצועות, אבל אני לא עכשיו אבוא ואעיר לך שתקצצי לי דק"
ועבר לדווקא כן להעיר

מרגוליקו

Well-known member
טוב אז עשיתי לי סימנים לזכור את השמות של מיכל וקרן כמו שבזמנו עשיתי לי סימנים כדי להבדיל בין התאומים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה