** שרשור בוקר - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
היתה איזו דיירת אולי פרידה שאמרה, תנו לי את הכסף, למה לבזבז אותו על מסוק?
מעניין אם מישהו היה מעביר שקל אם הכותרת של האיסוף היתה "כסף למסוק או לכיס הדייר לבחירתו" ;)
מאמינה שהיה שם גג 50 שקל, וחבל...

אבל היו מקרים של כאלו שלא זכו שעשו להם התרמה. אולי זה מה שיקרה לאור, אחרי שיעשה שינוי בטיימינג הנכון. פתאום יחשוף את העומק שלו, יספר ויבכה את הסיפור שלו, והחובות הכספיים, ושכמובן שירגש גם אותי.
הוא כזה צפוי

yalian

Well-known member
מעניין אם מישהו היה מעביר שקל אם הכותרת של האיסוף היתה "כסף למסוק או לכיס הדייר לבחירתו" ;)

אבל היו מקרים של כאלו שלא זכו שעשו להם התרמה. אולי זה מה שיקרה לאור, אחרי שיעשה שינוי בטיימינג הנכון. פתאום יחשוף את העומק שלו, יספר ויבכה את הסיפור שלו, והחובות הכספיים, ושכמובן שירגש גם אותי.
הוא כזה צפוי
בנאדם שמוציא הון על בילויים ועל שופוני יכול לספר לי עד מחר על חובות כספיים, שילך להתקעווד :LOL:

Rodrik Harlaw

Well-known member

הוא כזה צפוי
אם הדיירים לא היו כאלה מרוכזים בעצמם, היו מבקשים פשוט להעביר את התרומה בשמם לאיזו צדקה. במיוחד בשנה כזו.

במקום זה, מסוק הפך לסמל סטטוס, כאילו שרידת הדחה היא לא אינדיקציה הרבה יותר גדולה לאהדה בחוץ.

willing

Well-known member
אם הדיירים לא היו כאלה מרוכזים בעצמם, היו מבקשים פשוט להעביר את התרומה בשמם לאיזו צדקה. במיוחד בשנה כזו.

במקום זה, מסוק הפך לסמל סטטוס, כאילו שרידת הדחה היא לא אינדיקציה הרבה יותר גדולה לאהדה בחוץ.
תכלס. אולי מישהו יקרה את זה ויציע שם באח. רעיון טוב

nicknick

Well-known member
עוד מסוק
לשילה
"תשאר כמו שאתה, אוהבים
מהמשפחה והחברים"
:ROFLMAO:
עם ההומור שבזה....כי הוא נמצא שם כלום זמן, אני יכולה קצת להבין.
הוא קיבל השבוע צעקות לא נעימות ועוד בטלוויזיה מול כולם , זה חוויה לא נעימה למשפחה לראות את זה במסך וזה קצת תשובה לדבר הזה, זה הדרך שלהם לעודד אותו .
נכון שהוא אחראי למעשיו ויש קצת קשר למציאות בתוכן הצעקה ועדיין יש משהו לא פשוט בצעקות שליליות כשהם סגורים ככה בבית מנותקים.

katy2022

Well-known member
כולם : מסוק מסוק
הדר: אליקופטר אליקופטר😂
בלתי

בוףףברכה

Well-known member
הפריים...מהדר למיכל...
ממיכל להדר....
יש שם...קשיחות...
אחת כלפי ה-2

מצב