היתה איזו דיירת אולי פרידה שאמרה, תנו לי את הכסף, למה לבזבז אותו על מסוק?עוד מסוק
בנאדם שמוציא הון על בילויים ועל שופוני יכול לספר לי עד מחר על חובות כספיים, שילך להתקעוודהיתה איזו דיירת אולי פרידה שאמרה, תנו לי את הכסף, למה לבזבז אותו על מסוק?
מעניין אם מישהו היה מעביר שקל אם הכותרת של האיסוף היתה "כסף למסוק או לכיס הדייר לבחירתו"
מאמינה שהיה שם גג 50 שקל, וחבל...
אבל היו מקרים של כאלו שלא זכו שעשו להם התרמה. אולי זה מה שיקרה לאור, אחרי שיעשה שינוי בטיימינג הנכון. פתאום יחשוף את העומק שלו, יספר ויבכה את הסיפור שלו, והחובות הכספיים, ושכמובן שירגש גם אותי.
הוא כזה צפוי
אם הדיירים לא היו כאלה מרוכזים בעצמם, היו מבקשים פשוט להעביר את התרומה בשמם לאיזו צדקה. במיוחד בשנה כזו.היתה איזו דיירת אולי פרידה שאמרה, תנו לי את הכסף, למה לבזבז אותו על מסוק?
מעניין אם מישהו היה מעביר שקל אם הכותרת של האיסוף היתה "כסף למסוק או לכיס הדייר לבחירתו"
מאמינה שהיה שם גג 50 שקל, וחבל...
אבל היו מקרים של כאלו שלא זכו שעשו להם התרמה. אולי זה מה שיקרה לאור, אחרי שיעשה שינוי בטיימינג הנכון. פתאום יחשוף את העומק שלו, יספר ויבכה את הסיפור שלו, והחובות הכספיים, ושכמובן שירגש גם אותי.
הוא כזה צפוי
תכלס. אולי מישהו יקרה את זה ויציע שם באח. רעיון טובאם הדיירים לא היו כאלה מרוכזים בעצמם, היו מבקשים פשוט להעביר את התרומה בשמם לאיזו צדקה. במיוחד בשנה כזו.
במקום זה, מסוק הפך לסמל סטטוס, כאילו שרידת הדחה היא לא אינדיקציה הרבה יותר גדולה לאהדה בחוץ.
הם אהבו את השבוע וחצי שלו שםעוד מסוק
לשילה
"תשאר כמו שאתה, אוהבים
מהמשפחה והחברים"
עם ההומור שבזה....כי הוא נמצא שם כלום זמן, אני יכולה קצת להבין.עוד מסוק
לשילה
"תשאר כמו שאתה, אוהבים
מהמשפחה והחברים"
טיהור שפכים....לעונה הבאה לסגור את המרחב האווירי של נווה אילן ולהקים מזבלה בגבעת הצעקות
אין לאח הגדול הזה אינטרס.לעונה הבאה לסגור את המרחב האווירי של נווה אילן ולהקים מזבלה בגבעת הצעקות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.