** שרשור בוקר - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
האינטריגות בין המכרים של הדיירים יותר אינטנסיביות מאלה שבתוך הבית.

willing

Well-known member
אני לא מתחברת לבחירה של מיכל, להתפס לעידן ולהדר. היא חכמה, אבל גם אטומה.

לדעתי זו בחירה שקופה של מי משתלם להם בבית ואצל הצופים, שאין להם מניות שיא.
נוסף לזה הבחירה שלה להיות חלק מקהילת הדאשבורד, המהנהנים ומלקקים לאור.

אתייחס רק לעידן. לא אכפת לי העניין שבחר להכנס לבית ואחריות שלו שאמר כך וכך. רואים עליו והוא מספר גם כמה הוא עדיין בטראומה של מה שקרה.
אני חושבת שזה מגעיל איך שהיא דיברה אליו, למרות שעיצבן.
כל העליהום בחוץ לא הוסיף לו. אני הייתי נזהרת עליו, ולדעתי מגיע לאדם שחווה טראומה כזו טריה הקלות.
הוא לא אדם רע. והוא גם עושה טעויות ובאחריות שלו. אבל חלאס עם הסיבוב שחלקם בוחרים לעשות עליו.

זה בית האח, ואיכשהו היא נשמעת יותר כבעלת ארמון שעסוקה באיך לפנות עוד "מגירות" בחדר ארונות.

בסדר555

Well-known member

אתייחס רק לעידן. לא אכפת לי העניין שבחר להכנס לבית ואחריות שלו שאמר כך וכך. רואים עליו והוא מספר גם כמה הוא עדיין בטראומה של מה שקרה.
כל העליהום בחוץ לא הוסיף לו. אני הייתי נזהרת עליו, ולדעתי מגיע לאדם שחווה טראומה כזו טריה הקלות.
הוא לא אדם רע. והוא גם עושה טעויות ובאחריות שלו. אבל חלאס עם הסיבוב שחלקם בוחרים לעשות עליו.

זה בית האח, ואיכשהו היא נשמעת יותר כבעלת ארמון שעסוקה באיך לפנות עוד "מגירות" בחדר ארונות.
מה אמרה עליו? ומתי?

willing

Well-known member
מה אמרה עליו? ומתי?

חשבתי שההודעה נשלחה פעמיים ומחקתי.. לא משהו שאמרה עליו. אלא הבחירה שלה לדבר אליו כמו שבחיים לא היתה מדברת לאור למשל.
היא היתה הצודקת במטבח כשהפריע לה לבשל.

צרם לי הסגנון שלה של פאסיב אגרסיב מייבש. עשתה ממנו כזה קטן.
זה משהו אצלי. אני לא ממש חושבת שצריך להתעלם מזה שהוא בטראומה נפשית מזה שלחם עבורנו, ובחר להיות במקום לא בריא.
מה שעבר בחוץ זה בעיני חוסר פרופורציות והתחשבות בסיפור שלו.

הצד הזה אצלה של לדבר לבנאדם כמו אפס, לא מחליק לי. וזה שנכנסה ונהגה כך בצורה סמויה להדר, רק מחזק לי שזה הטיפוס.
מתיימרת להגיד דברים נכונים פסיכולוגית, אבל גסה וצורמת אם מזהה שלצד השני אין קהל או יש עליהום.

Rodrik Harlaw

Well-known member

אור בעצמו דופק הנהונים נמרצים כשהוא מועמד להדחה.
קהילת דאשבורד זה משם?

willing

Well-known member
אור בעצמו דופק הנהונים נמרצים כשהוא מועמד להדחה.
קהילת דאשבורד זה משם?
קרוב, אבל לא בגלל זה. אור לא דשבורד.
כלב מהנהן על הדאשבורד של אור. דני, חיים שחוזר. פרידה היתה לה תקופה לפני שהעיף אותה, שהיתה שלוחה של אור
והיתה אומרת לחיים, למה אתה לא איתנו? והרשימה ארוכה. הדיירות החדשות.

אמילי למשל לא דשבורד. שזה יפה

Rodrik Harlaw

Well-known member
קרוב, אבל לא בגלל זה. אור לא דשבורד.
כלב מהנהן על הדאשבורד של אור. דני, חיים שחוזר. פרידה היתה לה תקופה לפני שהעיף אותה, שהיתה שלוחה של אור
והיתה אומרת לחיים, למה אתה לא איתנו? והרשימה ארוכה. הדיירות החדשות.

אמילי למשל לא דשבורד. שזה יפה
הבנתי למה "דאשבורד".

שאלתי מה הקפיץ לך את זה לראש. לי הוא הזכיר את הכלבים האלה בפעם הראשונה כשהוא היה אחרון בהדחה מול יהב והנהן ככה מהלחץ להיות מודח מול היריב שלו.

willing

Well-known member
הבנתי למה "דאשבורד".

שאלתי מה הקפיץ לך את זה לראש. לי הוא הזכיר את הכלבים האלה בפעם הראשונה כשהוא היה אחרון בהדחה מול יהב והנהן ככה מהלחץ להיות מודח מול היריב שלו.
זה התחיל ובלט אצל דני שתאם את ההגדרה

סטיריקון9

Well-known member

לא מתחברת אליה, לא נחמדה בעיני, עדיין מסתתרת, רחוקה מלהיות peace and love כפי שהיא מציגה בנחמדות, היא כל הזמן משתמשת ב 35 שנותיה להראות כמה היא בוגרת מהאחרים, הפעם לא מדובר בספרות 61 היא רוצה להגיד שהיא מעל כל הריכולים, ההתעסקויות היומיומיות והחברויות. לא פעם ראשונה בשיחה שאומרת למי שמדברת איתו כמו יוסי שבוחרת אנשים בפינצטהויכולה להיות לבד ולהסתפק במועט

willing

Well-known member
לא מתחברת אליה, לא נחמדה בעיני, עדיין מסתתרת, רחוקה מלהיות peace and love כפי שהיא מציגה בנחמדות, היא כל הזמן משתמשת ב 35 שנותיה להראות כמה היא בוגרת מהאחרים, הפעם לא מדובר בספרות 61 היא רוצה להגיד שהיא מעל כל הריכולים, ההתעסקויות היומיומיות והחברויות. לא פעם ראשונה בשיחה שאומרת למי שמדברת איתו כמו יוסי שבוחרת אנשים בפינצטהויכולה להיות לבד ולהסתפק במועט
מזכירה את הסגנון של הקאסט של מעושרות. מדברת כמו ליליאן מאחד העם 1

מצב
הנושא נעול.
למעלה