GALxp
Well-known member
@yoni564712
גאיה מכינה קציצות
גאיה מכינה קציצות
קציצות טופו@yoni564712
גאיה מכינה קציצות
הוא עובד עליהם יחד עם עינב…הוא יודע שלא התנשקו ושעבדו עליו שיש ענייןמסכן חיים הקנאה הורגת אותו מקנא בזוגות שמתנשקים 🫣
הסבירו לו בבדידים בחדר האחרגע חמוד של פרידה ודני...
דני אמר לה תודה שאמרה לו שהוא "תקוע במקום", שעכשיו דברים מובנים לו וכו'
באמת בימים האחרונים הוא קצת קיבל אנרגיות
כנראה שהאח הגדול אמר לו אחרי מה שהקרינו שעידן אמר עליו אם הוא לא חושב שזה קצת נכון והוא תקוע בדינמיקההסבירו לו בבדידים בחדר האח
לא היתה לה בלעדיות מלכתחילה,תגידו מה שתגידו, מיכל נתנה את הלגיטמיציה להכנס למטבח. סוף סופ הבינו דהמטבח של כולם וכל אחד יכול להכנס ולעשות. מלאני חזרה למטבח אחרי שנפגעה, עינב פתחה את הפה שממדרים אותה, אור חזר להכין אוכל.
שהדר צעשה מה שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה במטבח אבל שלא תחליט לאחרים.
אין פה שלטון ספיר ואף אחד לא נתן להדר את הבלעדיות.
את טועה. הדר ניסתה למגר כל אחד חוץ מיוסי מהמטבח. התעקשה להכין את הקציצות לאור ופגעה במלאני. מיכל ביקשה לעשות אורז בשידי הדר אמרה לה אני עושה אורז, אני עושה זה, בסוף מיכל לקחה בלית ברירה את הקציצות. אם הדר לא היתה טריטוריאלית היו מכינים יחד ומשתלבים.לא היתה לה בלעדיות מלכתחילה,
היה את מלאני שמפחדת מעימותים
ואת עינב-מרגיש-לי
+
אור 'חשש שטן'
=
הר מכלום
וכמובן את מיכל שהבינה את הסיטואציה לפני שנכנסה וידעה איפה להתברג ואיפה לחמם
אנשים מחפשים בכוח על מה להישען, את מי לשנואלא היתה לה בלעדיות מלכתחילה,
היה את מלאני שמפחדת מעימותים
ואת עינב-מרגיש-לי
+
אור 'חשש שטן'
=
הר מכלום
וכמובן את מיכל שהבינה את הסיטואציה לפני שנכנסה וידעה איפה להתברג ואיפה לחמם
אוי אוי אויתגידו מה שתגידו, מיכל נתנה את הלגיטמיציה להכנס למטבח. סוף סופ הבינו דהמטבח של כולם וכל אחד יכול להכנס ולעשות. מלאני חזרה למטבח אחרי שנפגעה, עינב פתחה את הפה שממדרים אותה, אור חזר להכין אוכל.
אם זה היה כלום זה לא היה ככ מצחיקאוי אוי אוי
כמה דרמה על כלום, מי ישמע
זה גם יכול היה להעשות דרך דיבור והבנה לא מפגן של רכיבה והשחרת הדר באמצעות גיוס כולם. בעיקר אלה שהם אנטי כלפיה. קלאסה זה לא, רחוק מזה. גם אם הדר לא נוחה לעבודה משותפת, זו לא הדרך אין הצדקה למתקפה האובססיבית וגיוס דוגמאות נוספות שנובעת מהחרדות של מיכל והפגיעות שלה.תגידו מה שתגידו, מיכל נתנה את הלגיטמיציה להכנס למטבח. סוף סופ הבינו דהמטבח של כולם וכל אחד יכול להכנס ולעשות. מלאני חזרה למטבח אחרי שנפגעה, עינב פתחה את הפה שממדרים אותה, אור חזר להכין אוכל.
הדר לא נותנת לדברים לעבור חלק. אלף פעמים צעקה על מיכל שהיא מכבה לה את הגז ולירלרה על זה בכל הבית. גם היום היא חפרה על זה לאמילי. אם היא היתה מעבירה חלק כניסה של אנשים למטבח אז הכל היה בסדרזה גם יכול היה להעשות דרך דיבור והבנה לא מפגן של רכיבה והשחרת הדר באמצעות גיוס כולם. בעיקר אלה שהם אנטי כלפיה. קלאסה זה לא, רחוק מזה. גם אם הדר לא נוחה לעבודה משותפת, זו לא הדרך אין הצדקה למתקפה האובססיבית וגיוס דוגמאות נוספות שנובעת מהחרדות של מיכל והפגיעות שלה.
היא לא צעקה על מיכל, היא הסבירה לה (חזור והסבר) שהיא מניחה דברים על האינדוקציה ומכבה אותה בזמן שיש סירים בתהליך בישול. ומיכל - שאמורה להיות בנאדם עם אינטלקט בסיסי - המשיכה לעשות את זה.הדר לא נותנת לדברים לעבור חלק. אלף פעמים צעקה על מיכל שהיא מכבה לה את הגז ולירלרה על זה בכל הבית. גם היום היא חפרה על זה לאמילי. אם היא היתה מעבירה חלק כניסה של אנשים למטבח אז הכל היה בסדר
באה עם תוכנית לריב מהבית..היא לא צעקה על מיכל, היא הסבירה לה (חזור והסבר) שהיא מניחה דברים על האינדוקציה ומכבה אותה בזמן שיש סירים בתהליך בישול. ומיכל - שאמורה להיות בנאדם עם אינטלקט בסיסי - המשיכה לעשות את זה.
עד עכשיו אני לא מצליחה להבין את הקטע ולמה היה צריך להסביר לה שוב ושוב והיא עדיין המשיכה בשלה. היא כנראה היתה כבר עמוק בתוך הסיפור שהיא בנתה לה בראש ולא היתה פנוייה להקשיב, אין לי מושג.
אבל התוצאה בפועל היתה שסיר אורז שהיה אמור להתבשל נעצר לו תהליך הבישול שוב ושוב, כנל סיר מטבוחה וכו'. זה נטו טמטום של מיכל. ומזה היא יצאה ל'מעירים לי'. שאלוהים יעזור לה.
טוב, סיימתי לדבר על האינדוקציה לתמיד,
לא נותנת במה וכו + נודרת
אכן... בסוף היה נעלב.מזל שעינב סיפרה לחיים שזאת סתם תרמית. אם הוא לא היה יודע הוא היה מתעצבן עכשיו ורב על אמת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.