נכון, זה דווקא חכם, כי חיים היה לוקח קשה את זה שכולם ידעו וצחקו עליואכן... בסוף היה נעלב.
זה מוסיף לזה פן משעשע שעכשיו הוא עובד עליהם
נכון, זה דווקא חכם, כי חיים היה לוקח קשה את זה שכולם ידעו וצחקו עליואכן... בסוף היה נעלב.
זה מוסיף לזה פן משעשע שעכשיו הוא עובד עליהם
סולם למיכל לרדת מהעץ אוליבונים להם משהו....
נראה לי אם חלילה תיפתח מלחמה כמו שחוזים יפסיקו את התוכנית. כולם יהיו בחדשות. בינתיים הצפון חוטפים בלי סוף , לא רואה איך כל המערכה נרגעתלדעתי מחר העמדה של כל הבית, אמרו שיהיה קהל, אין הצבעות אז זה הכל הבית וברור שיהיו 2 מודחים ועוד אחד בשבת, צריך לצמצם המלחמה בדרך
עניין של זמן עד שעינב תשגע אותו בלהג האינסופי שלה של הכוונות ורעיונות והצעותאם אור קם מהרביצה האינסופית שלו, אז הכל שווה...
גם הוא ומלאני עובדים בהרמוניה ושקט. אין את המתח שהדר במטבח ומי שנמצא איתה. שפשוט תיכנס ותכין מתי שבא לה בלי דרמות והערותאם אור קם מהרביצה האינסופית שלו, אז הכל שווה...
אני לא יודעת מה הסיבות... אבל המחשבות שלי:למה ההפקה תמיד תעדיף להראות מטבח?
מאשר דיירים בבריכה/ דיירים בשיחות,
או כל דבר מעניין אחר
אם אלה המקובלים כבר עדיף להיות לאמקובלתעינב נכנסה סוף כל סוף לחבורת ה"מקובלים"....
הבעיה היא שהתנצלבואו נשווה רגע מה שעידן עשה לאמילי ומה אמילי עשתה לעידן
הדבר הכי גרוע שעידן אמר ועשה לאמילי זה להגיד לה אנחנו לא זוג ואני לא יודע אם את והקשר מדויקים לי ושפער הגילאים משפיע
ואחרי חצי שעה התנצל
לא אמר עליה מילה רעה עליה לאורך כל העונה
נעבור לאמילי
אמילי לכלכה עליו עם כל הבית ובחדר האח במשך שבוע ניסתה להכפיש אותו קראה לו שקרן רק בגלל שצעקו לה
עשתה עליו שיר
פלירטטה עם שילה מאחורי הגב שלו ולפעמים גם מול הפנים שלו
אמילי עכשיו כבר ביחד עם עידן ועדיין בוחרת לבלות שעות עם גבר שרוצה אותה מול הפנים של עידן
אמילי גם התעצבנה כשהוא חיבק את מלאני והדר בדיוק כמו שהיא מחבקת את אור
ועדיין רק עידן סופג את ביקורות
אני יודע שהיה צריך לחתוךהבעיה היא שהתנצל
היה צריך לחתוך
הכן לא הזה מה שגורם לקהל לא לאהוב אותו
היא לא זוכה לביקורת כי היא מגיבה למה שהוא התחילאני יודע שהיה צריך לחתוך
גם מבחינתי הוא טעה לא מצדיק אותו
זאת לא הנקודה
הנקודה שהיא עשתה דברים הרבה יותר גרועים ולא זכתה לרבע מהביקורת
לא מסכיםהיא לא זוכה לביקורת כי היא מגיבה למה שהוא התחיל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.