** שרשור בוקר - היום ה-66 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
לא מסכים
אתה חושב שאם המצב היה הפוך ואמילי הייתה זאת שאומרת לו שהיא לא סגורה על הזוגיות
ועידן במקביל היה מתחיל לפלרטט עם מישהי אחרת
ומטנף עליה
ומתנהג כמו שהיא התנהגה ומתנהגת

היא הייתה זוכה לביקורות מכל מיני כתבים?
או הוא זה שעדיין היה זוכה לביקורות?
מכתבים לא יודע כי המשפחה מקושרת
אבל מהצופים כן
ואפילו יותר גרוע כי היא בלתי נסבלת כשלעצמה

עידן הוא הנושא היחיד בבית שנותן לה תמיכה בחוץ

hinna

Well-known member
בואו נשווה רגע מה שעידן עשה לאמילי ומה אמילי עשתה לעידן

הדבר הכי גרוע שעידן אמר ועשה לאמילי זה להגיד לה אנחנו לא זוג ואני לא יודע אם את והקשר מדויקים לי ושפער הגילאים משפיע
ואחרי חצי שעה התנצל
לא אמר עליה מילה רעה עליה לאורך כל העונה

נעבור לאמילי
אמילי לכלכה עליו עם כל הבית ובחדר האח במשך שבוע ניסתה להכפיש אותו קראה לו שקרן רק בגלל שצעקו לה
עשתה עליו שיר
פלירטטה עם שילה מאחורי הגב שלו ולפעמים גם מול הפנים שלו
אמילי עכשיו כבר ביחד עם עידן ועדיין בוחרת לבלות שעות עם גבר שרוצה אותה מול הפנים של עידן
אמילי גם התעצבנה כשהוא חיבק את מלאני והדר בדיוק כמו שהיא מחבקת את אור

ועדיין רק עידן סופג את ביקורות​
כי עידן דיבר ש"היא לא מדוייקת לו" תוך כדי מזמוזים במיטה, הבטחות שוו שאת הדבר הכי טוב שפגשתי ורק איתך התחלתי להרגיש.
לעומת זה, אמילי מדברת על עידן כשהבן אדם כבר הצהיר אין ספור פעמים שלא רוצה קשר זוגי איתה כרגע, שקיבלה אינספור רמזים על זה שהוא שקרן. והיא לא השחירה אפילו בטיפה. רק מציגה תמונה כמו שהיא. אז אולי טיפה אחריות? ולא להצדיק הכל במצב טראומטי שלו.
יכול להיות שבשביל הפורמט היה עדיף לראות ילדה שבורה שלא מצליחה להתגבר על אהבה נכזבת, אבל מה לעשות - חינוך סובייטי נותן את אותותיו. היא מחזיקה בפנים, כואבת וממשיכה הלאה.
Go girl!
אני מצדיע לה

בסדר555

Well-known member
כי עידן דיבר ש"היא לא מדוייקת לו" תוך כדי מזמוזים במיטה, הבטחות שוו שאת הדבר הכי טוב שפגשתי ורק איתך התחלתי להרגיש.
לעומת זה, אמילי מדברת על עידן כשהבן אדם כבר הצהיר אין ספור פעמים שלא רוצה קשר זוגי איתה כרגע, שקיבלה אינספור רמזים על זה שהוא שקרן. והיא לא השחירה אפילו בטיפה. רק מציגה תמונה כמו שהיא. אז אולי טיפה אחריות? ולא להצדיק הכל במצב טראומטי שלו.
יכול להיות שבשביל הפורמט היה עדיף לראות ילדה שבורה שלא מצליחה להתגבר על אהבה נכזבת, אבל מה לעשות - חינוך סובייטי נותן את אותותיו. היא מחזיקה בפנים, כואבת וממשיכה הלאה.
Go girl!
אני מצדיע לה
לא הזכרתי טראומות שלו אין לזה קשר לזוגיות לדעתי

מה זה אומר אם אמר שמרגיש אליה משהו זה אומר שהוא מעוניין בחתונה?
הוא לא יכול להרגיש אליה משהו ולהתלבט אם הזוגיות איתה מדויקת לו אחרי שלוש שבועות היכרות?

והיא והוא לא ממשיכים הלאה זאת הבעיה
אבל רק אחת מהם מפלרטטת עם מישו אחר תוך כדי

hinna

Well-known member
לא הזכרתי טראומות שלו אין לזה קשר לזוגיות לדעתי

מה זה אומר אם אמר שמרגיש אליה משהו זה אומר שהוא מעוניין בחתונה?
הוא לא יכול להרגיש אליה משהו ולהתלבט אם הזוגיות איתה מדויקת לו אחרי שלוש שבועות היכרות?

והיא והוא לא ממשיכים הלאה זאת הבעיה
אבל רק אחת מהם מפלרטטת עם מישו אחר תוך כדי​
אין תוך כדי.
היא עושה טיזינג בעיניים ואולי טיפה במילים אחרי שהוא הצהיר שהם לא זוג מצדו. הוא אשכרה שכב בחיבוק צמוד עם הדר!
מותר להתלבט אחרי יום, שבוע, שנה ועשרים שנה. אבל להיות עקבי. לא מדוייקת אבל נוח לי כי אין אופציות אחרות - זה השפלה של הצד השני. לעשות סצנות קנאה כשיזמת וביקשת להפריד כוחות, כשאפילו נתת אור ירוק בשיחה אישית - אני אפילו לא מוצאת מילים לתכונה הזאת. אגויסטיות, רכושניות? אבל בטח לא גברי

בסדר555

Well-known member
אין תוך כדי.
היא עושה טיזינג בעיניים ואולי טיפה במילים אחרי שהוא הצהיר שהם לא זוג מצדו. הוא אשכרה שכב בחיבוק צמוד עם הדר!
מותר להתלבט אחרי יום, שבוע, שנה ועשרים שנה. אבל להיות עקבי. לא מדוייקת אבל נוח לי כי אין אופציות אחרות - זה השפלה של הצד השני. לעשות סצנות קנאה כשיזמת וביקשת להפריד כוחות, כשאפילו נתת אור ירוק בשיחה אישית - אני אפילו לא מוצאת מילים לתכונה הזאת. אגויסטיות, רכושניות? אבל בטח לא גברי
רגע אז אמילי שוכבת עם הראש על החזה של אור והוא מלטף לה את השיער זה לא אותו דבר כמו עידן והדר מחובקים?
באותה נשימה אור שואל אותה איך תרגיש אם עידן יתקרב למישהי איך היא תרגיש היא עונה לו שתתעצבן
ואז מפלרטטת עם שילה? עידן לא פלירטט
גם כשנתן למלאני חיבוק אחרי ההבדלה כשהיא בכתה אמילי עשתה פרצופים

איך אפשר להתלבט להיות עקבי בו זמנית?

אז למה אמילי לא עיקבית? למה ההתנהגות שלה משתנה לפי צעקות?
למה בבוקר להתחבק עם עידן להחזיק ידיים במיטה
ויום אחרי לפלרטט עם שילה?

hinna

Well-known member
רגע אז אמילי שוכבת עם הראש על החזה של אור והוא מלטף לה את השיער זה לא אותו דבר כמו עידן והדר מחובקים?
באותה נשימה אור שואל אותה איך תרגיש אם עידן יתקרב למישהי איך היא תרגיש היא עונה לו שתתעצבן
ואז מפלרטטת עם שילה? עידן לא פלירטט
גם כשנתן למלאני חיבוק אחרי ההבדלה כשהיא בכתה אמילי עשתה פרצופים

איך אפשר להתלבט להיות עקבי בו זמנית?

אז למה אמילי לא עיקבית? למה ההתנהגות שלה משתנה לפי צעקות?
למה בבוקר להתחבק עם עידן להחזיק ידיים במיטה
ויום אחרי לפלרטט עם שילה?​
בדיוק!
מבחינתי לשכב על הברכיים ולשחק בשיער זה יכול להיות הכי חברי וזהו. לשכב ולשים ראש על גבר כמו שהדר עשתה על עידן - לא מכבד.
בדיוק כמו ששמעתי היום ברעיון של יהב למעריב. חיבוק מהגב ונשיקה בצואר - לא יכולה להתפרש כחברית, לעומת זאת נשיקה בלחי - כן.
ואמילי הכי אמיתית כשאומרת שזה כואב לה לראות עידן והדר מחובקים. כי היא לא אמרה שאין לה רגשות לעידן והיא איתו מתוך נוחות. ההפך. היא צריכה להתעלות על עצמה. להתגבר על הרגשות, לשדר שהכל בסדר למרות הרגשות לעידן.
ומה שעידן מציג זה בדיוק כמו הגברים הרעילים שלא מסוגלים לשחרר גם כשמצהירים שמבחינתם זהו.
איך אפשר להתלבט ולהיות עקבי? הכי פשוט. ברגע שאתה מבין שזה לא זה, פותח בפני בת זוג, משחרר ועושה הפסקה עד שתהיה סגור. לא מבלבל. לא משלה. בטח לא בפומבי כשמציג אותה בובת הנאות.
אמילי דווקא מאוד עקבית לעומתו ומאוד יודעת. היא אמרה ואף פעם לא חזרה בה שיש לה רגשות כלפי עידן. אבל הוא לא מעוניין, אז היא מוצאת כוח לצאת מזה בראש מורם. זה הכל. והצעקות רק מוכיחות לה שהרגשה שהייתה לה לגבי היסוסים של עידן - נכונה.
מה שקורא בינה לבין שילה זה טיזינג. בינתיים לא מחייב. אם הם היו מתקדמים, תאמין לי לא הייה שום ידיים עם עידן. אבל בינתיים אין והרגשות לעידן נשארו אז נורא קשה לה להרחיק אותו לגמרי והיא נופלת למניפולציות שלו ונותנת לזה יד. לדעתי זה לא בריא וכדאי לה לשים לזה מעצור יותר. אבל לאהבה אין כללים והיא הכי אחלה.
בוגרת ברמות. יודע לעצור ולדרוש תשובות ברורות. מנהלת שיח בוגר ורהוט. עידן, כמה שהוא מדבר על בגרות שלו - מתנהג כמו תינוק לעומתה.

sashalola

Well-known member
בואו נשווה רגע מה שעידן עשה לאמילי ומה אמילי עשתה לעידן

הדבר הכי גרוע שעידן אמר ועשה לאמילי זה להגיד לה אנחנו לא זוג ואני לא יודע אם את והקשר מדויקים לי ושפער הגילאים משפיע
ואחרי חצי שעה התנצל
לא אמר עליה מילה רעה עליה לאורך כל העונה

נעבור לאמילי
אמילי לכלכה עליו עם כל הבית ובחדר האח במשך שבוע ניסתה להכפיש אותו קראה לו שקרן רק בגלל שצעקו לה
עשתה עליו שיר
פלירטטה עם שילה מאחורי הגב שלו ולפעמים גם מול הפנים שלו
אמילי עכשיו כבר ביחד עם עידן ועדיין בוחרת לבלות שעות עם גבר שרוצה אותה מול הפנים של עידן
אמילי גם התעצבנה כשהוא חיבק את מלאני והדר בדיוק כמו שהיא מחבקת את אור

ועדיין רק עידן סופג את ביקורות
ההבדל בנשיקות ובמזמוזים מתחת לשמיכה בלילות.
זה כנראה גם מה שקומם את האמא
ואת הצפרדע הזאת קשה לאמילי לבלוע.
בבית האח מול מצלמות זה נחשב ליחסים מאוד מתקדמים ומחייבים.

Moiya_1

Well-known member
תודה, מיכל נכנסה לאח
לגז'דר בפעם המאה
על איך שהיא כזו קדושה 😅
כל עוד יש לה אוזן קשבת, היא לא תפסיק.
מרבית הדיירים מוכנים להקשיב לרעלת שהיא יורקת במשך יממה ולא מתעייפת.

foreigner 3

Well-known member
וואו !
זה כל כך מתיש ומאוס.
כמה המיכל הזאת יכולה לטחון ?
מה זה הדבר הזה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה