foreigner 3
Well-known member
איזו שקרנית המיכל הזאת...
מהרגע הראשון ניסתה להשחיר את הדר...
מהרגע הראשון ניסתה להשחיר את הדר...
נכון, אבל נעים לראות אותם עובדים בהרמוניה ובלי מתחלא אכפת לי אם זאת הדר, מיכל, עינב או אור ומלאני...המטבח עדיין משעמם לצפייה.
סליחה, והמתח שלי מהקולות המאנפפים של מלאני ועינב, והמהקריינות הלא נגמרת של עינב (אוקיי זו גם אשמתי, הצבעתי לה כמה פעמים 🫣) - זה לא נחשב???נכון, אבל נעים לראות אותם עובדים בהרמוניה ובלי מתח
סבבה אני בן אדם שאוהב לראות אותם מסתדרים , אבל שעתיים כל יום? ובשישי 6-7 שעות?נכון, אבל נעים לראות אותם עובדים בהרמוניה ובלי מתח
מקווה שמסוף השבוע הקרוב היא תדבר עליה מחוץ לבית...לא לא מיכל, את חייבת למצוא נושאי שיחה אחרים חוץ מהדר
נראה שהיום הדר לקחה יום חופש מהמטבחלמען הסדר הטוב ברצוני לומר שהדר לא פייבוריטית שלי, שנאתי אותה בהתחלה, אבל בזמן האחרון אני לטובתה ומצדיקה את מעשיה/התנהגותה.
רק דבר אחד אני לא מבינה:
מדוע אינה לוקחת יום יומיים חופש ולא נכנסת בכלל למטבח? מה כל כך קריטי לה שם? כבר אתמול כתבתי - מכסימום יהיה אוכל לא טעים.
ולסיכום, עמדותיי:
אמילי, פרידה ומלאני - מוקצות מחמת מיאוס.
את אמילי אני ממש שונאת, את השתיים האחרות לא יכולה לסבול עד כדי העברת ערוץ כל פעם שהן על המסך.
מיכל פוסטמה, אור דוחה וחיים חייב לעלות במדרגות.
רק לא לשכוח - להצביע לאיציק בכל הכוח!
טרם צפיתי בלייב היום לכן כתבתינראה שהיום הדר לקחה יום חופש מהמטבח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.