מרגוליקו
Well-known member
חכי מותק בינתיים הם מכינים ארוחת בוקר.הודעה חשובה: הדר לא במטבח היום
נראה אם היא תתאפק כשהשטח יתפנה.
אני מהמרת שלא.
חכי מותק בינתיים הם מכינים ארוחת בוקר.הודעה חשובה: הדר לא במטבח היום
אם בא לה שתעשה,חכי מותק בינתיים הם מכינים ארוחת בוקר.
נראה אם היא תתאפק כשהשטח יתפנה.
אני מהמרת שלא.
יאלי הדר באמת השתלטה על המטבח.אם בא לה שתעשה,
זו המדיניות החדשה שלהם במטבח הרי
יאללללההההה כולם שם שמו לה עין על הסיר
אני לא מסכימה עם הקביעה,יאלי הדר באמת השתלטה על המטבח.
הייתי מציעה לה שתשחרר קצת. לטובתה…
רואה דווקא תפנית מצידה של מלאני, מתייעצת עם הדר לא בגלל שהדר שלטת אלא מלאני מבינה שהדר הורידה מינון ונותנת גם לה מקום.אם בא לה שתעשה,
זו המדיניות החדשה שלהם במטבח הרי
יאללללההההה כולם שם שמו לה עין על הסיר
באסה לי החיבור. זה אומר לשמוע את מלאני יותר...רואה דווקא תפנית מצידה של מלאני, מתייעצת עם הדר לא בגלל שהדר שלטת אלא מלאני מבינה שהדר הורידה מינון ונותנת גם לה מקום.
לא הייתי אומרת שזה חיבור מלאני משחררת מאוד בקטנה, נזהרת שהדר לא תתקרב שובבאסה לי החיבור. זה אומר לשמוע את מלאני יותר...
אמן, אני ממש מקווה שהאלרגיה שלה להדר תשאר. כל הכבוד למלאני, אני מעריכה אותה על הספייס שהיא נותנת .לא הייתי אומרת שזה חיבור מלאני משחררת מאוד בקטנה, נזהרת שהדר לא תתקרב שוב
כמו התחלה של סצינה מסרט זומביםהודעה חשובה: הדר לא במטבח היום
יפה שמתחשבות במוגבלות של מיכל, שחייבת מראה גדולה בגלל מבנה הפנים שלה.המכשפה מתאפרת המון זמן מול המראה הגדולה, לא מפנה מתחזקת את המראה "המושלם" הדר שולפת מראה קטנה ומתאפרת. הפריים מראה אותן האחת מול השניה וזה אומר הכל. אם זאת הייתה מיכל שצריכה להתאפר עם מראה קטנה זאת הייתה סיבה להתנפלות מצידה.
יפה שמתחשבות במוגבלות של מיכל, שחייבת מראה גדולה בגלל מבנה הפנים שלה.
🫣
ובגלל נטיות טריטוריאליותיפה שמתחשבות במוגבלות של מיכל, שחייבת מראה גדולה בגלל מבנה הפנים שלה.
🫣
נראה לי שהיא מהממת בטבעימסכנה מיכל.. צריכה להתאפר שעתיים בכל בוקר כדי להציג עצמה בציבור
קשה לראות את זה כשהיא כ"כ דוקרנית מה שבולט זה בעיקר הליקויים ולא מעבודת הבוראנראה לי שהיא מהממת בטבעי
אבל חסרת ביטחון
מה עשית?יש לי תחושה שעוד מעט יהיה מסוק מרגש
שלחתי אפאצ'י לאמילימה עשית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.