מאז שעידן ואמילי חזרו, מלאני נהיתה יותר קצרה.11:05
כשחזרו מהצנזור והתחילו לחלק משימות ניקיון, בסוף מלאני אמרה ליוסי - כנראה לסכם אחרי שהם דיברו בזמן הצינזור - ש"הכל טוב", היא הוציאה/שחררה את זה, וכמו שהיא אמרה ל*מישהו אחר*: "אני לא מדברת ככה, זו לא השפה שלי, זה לא עושה לי את זה, לא אוהבת את זה, אני אמשיך להתעלם אם זו תהיה השפה איתי. יותר ברור מזה?"
@מרגוליקו
שתתקצר, יאללה, שנראה את מלאני כברמאז שעידן ואמילי חזרו, מלאני נהיתה יותר קצרה.
11=1+1
די כפרה דיימאז שעידן ואמילי חזרו, מלאני נהיתה יותר קצרה.
11=1+1
לא הבנתי ממנה כלום. אולי הכושל יראה בשידור…11:05
כשחזרו מהצנזור והתחילו לחלק משימות ניקיון, בסוף מלאני אמרה ליוסי - כנראה לסכם אחרי שהם דיברו בזמן הצינזור - ש"הכל טוב", היא הוציאה/שחררה את זה, וכמו שהיא אמרה ל*מישהו אחר*: "אני לא מדברת ככה, זו לא השפה שלי, זה לא עושה לי את זה, לא אוהבת את זה, אני אמשיך להתעלם אם זו תהיה השפה איתי. יותר ברור מזה?"
@מרגוליקו
יש דרג ויש זרגלמה הם מסתירים?? יש סיבה הגיונית לזה??
כי מסוקים אחרים כן הראו
לא הזכירו את אמילי על המסוק, היא בטח תעשה סצנהלא מראים את המסוק כי זה יכנס לפרק.
טעות קשה לתת לעוז חומר לפרק ביום שבת.
ארורים יהיו מי שהעלה את המסוק.
למה שיזכירו אותה על מסוק לעידן?לא הזכירו את אמילי על המסוק, היא בטח תעשה סצנה
אני לא בטוחה שהקטע של הבוקר טוב היה אותו קטע, נראה לי שזה שני דברים נפרדיםעכשיו אני מבינה למה היא נבחה על יוסי בספסל.
@yalian
טוב אולי נראה בשידור ואולי לא נדע אף פעם כי אולי היא תעוף במוצשאני לא בטוחה שהקטע של הבוקר טוב היה אותו קטע, נראה לי שזה שני דברים נפרדים
כי עם יוסי היא דיברה על זה שלא אהבה את צורת הדיבור אליה ולכן היא לא ענתה ולא תענה למי-שזה-לא-יהיה,
ואח"כ היא הלכה למטבח ודני לא ידע על הסיטואציה הזאת, והיא רק אמרה לו 'הכל טוב'
עוד לא ברור על מי היא נפלה הפעםמה קרה על מי צ'וקי כועסת
ראיתי... קם מהמיטה כמו פנתר , חמודבשיר הבוקר ראו את עידן הולך למיטה של אמילי אם בא לך
@nicknick
מי זו צ׳וקי? חחחחמה קרה על מי צ'וקי כועסת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.