** שרשור בוקר - היום ה-69 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
הלוואי שעל עידן |תפילה|
היא חולה לו על התחת
והיא צריכה לראות אותו מתמזמז עם אמילי ולזה תוסיפו את המסוק שהוא קיבל

אולי אלה ניישטדט, הלוחשת למסוקים, תרים לה מסוק בהמשך... למרות שלא נראה לי.

yoni564712

Well-known member
טוב נו, על עידן זה כבר כעס מובנה שגרתי , לא חדש.
היא דיברה על מישהי ששאלה למה לא אמרה לה בוקר טוב...
האישה היחידה שיכולה לשאול שאלה כזאת צומי זו פרידה
ולא חושב שהיא תכעס על פרידה

yoni564712

Well-known member
על פרידה היא לא תכעס
עם עינב הלכה להחליף מצעים
אין מצב שהדר תשאל שאלה כזאת אחרי שיחת הפלפל מלח כי זה הכי טרול שבעולם וגם אמרתם שהיתה להן אינטרקציה טובה במטבח בבוקר

מי נשארנו
אמילי/מיכל?

willing

Well-known member
מעניין אם יעשו למלאני או למיכל שיחה על הבעיות החברתיות שלהן בבית. על הגישה השתלטנית. כמו שאור הוביל על הדר.
אני בספק, וטוב שכך. לא מבינה איך הבנים הלמלמים שם לא רואים שזה כי הדר.

לגבי עידן, אני ממש יכולה לראות למה יתאהב באמילי. כל מה שהוא אמר עליה בהתחלה כצעירה לא בוגרת, היא מגלמת בדיוק הפוך ומפגינה הרבה עוצמה ועמוד שידרה איפה שהוא מתקשה.
נכון, היא צעירה ומתנהגת צעיר יותר מאחרות בבית. אבל יש בה בפנים הרבה דברים ראויים להערכה ומושכים. אז לא נראה לי שהוא מזייף.
צריך זמן להכיר ולפתח רגשות, זה ממש טבעי.
ואם הוא מזייף, זה לא מסתדר לי עם ההתנהלות שלו, כי הוא לא מראה לי משהו מתוחכם במיוחד. כל הידע מבחוץ לא ממש עוזר כשלא טובים בעורמה

nicknick

Well-known member
טוב, לאור זמן המסך החריג שעידן מקבל מאז אתמול,הגעתי למסקנה שהוא מודח מחר.

דבר נוסף, נוצרת שם לאט ובשקט איזשהיא דינמיקה של עידן ואמילי עם נועם, מעין הווי הומוריסטי משותף כזה שהם מתבדחים שהוא חלק מהזוגיות שלהם.... נכנס לחיבוקים שלהם, צוחק על עידן שמחכה לה בלילה...
זה קצת נחמד לי לצפייה.. בעיקר כי נראה שעידן מרגיש מאוד אהוב בתוך הדינמיקה הזאת ביניהם ונעים לראות אותו ככה, מחוייך.

yalian

Well-known member
טוב, לאור זמן המסך החריג שעידן מקבל מאז אתמול,הגעתי למסקנה שהוא מודח מחר.

דבר נוסף, נוצרת שם לאט ובשקט איזשהיא דינמיקה של עידן ואמילי עם נועם, מעין הווי הומוריסטי משותף כזה שהם מתבדחים שהוא חלק מהזוגיות שלהם.... נכנס לחיבוקים שלהם, צוחק על עידן שמחכה לה בלילה...
זה קצת נחמד לי לצפייה.. בעיקר כי נראה שעידן מרגיש מאוד אהוב בתוך הדינמיקה הזאת ביניהם ונעים לראות אותו ככה, מחוייך.
לא מודח לא לא לא מודח אין מצב מודח לא לא.
לא.
😂😂
לא.

Lotarica

Well-known member
בדיוק התחלתי לכתוב אותו הדבר.....מישהו ראה פעם את אמילי שוטפת כלים-לא רק כוס אחת של קפה_ משתתפת בנקיונות הבית? ילדה עצלנית...בטלנית... ואגואיסטית...

svtar25

Well-known member
בדיוק התחלתי לכתוב אותו הדבר.....מישהו ראה פעם את אמילי שוטפת כלים-לא רק כוס אחת של קפה_ משתתפת בנקיונות הבית? ילדה עצלנית...בטלנית... ואגואיסטית...​
התשובה כן וכן, ראיתי אותה שותפת כלים וגם מנקה. למרות שאין בקטע הזה מתחרים לשילה

nicknick

Well-known member
לגמרי כיעור!
האמת שגם אני ראיתי מראש שעידן זה לא מה שנדמה לנו.... ראינו מספיק עונות להבין שהת"ז היא לא המהות האמיתית של הדייר, רק עטיפה שיווקית. אני חושבת שהדיירים שמציגים לנו בהתחלה כרק טובים, גיבורים ומושלמים , בסופו של דבר זה בעוכריהם, כי זה לא ריאליסטי, הציפיות שלנו מהם...וגם ברור שהם לא רק מה שמציגים לנו.
כמו חיים נניח, שהתחיל כהתגלמות כל הטוב ובמציאות... הוא לא בדיוק הפייבוריט שלנו פה.
וגם עידן, לא עומד בציפיות .

לי עידן התגלה כדמות עגולה עם עם הזמן, אני מגלה אותו בכל מיני צדדים נחמדים ונחמדים פחות...וזה מעניין לי.
יש משהו אחר בפשוט להסתכל עליו בתור דייר שעובר סיפור מסויים בבית מאשר לבחון אותו בהתאם להאם הוא עומד בציפייה שציירו לנו בהתחלה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה