תודהמלאני
כי היא קוראת לחברים שלה צ'וקי
צ'אקימלאני
כי היא קוראת לחברים שלה צ'וקי
פעם חיים עשה חיקוי של הדיבור של צ'אקיצ'אקי
היא חולה לו על התחתהלוואי שעל עידן
טוב נו, על עידן זה כבר כעס מובנה שגרתי , לא חדש.הלוואי שעל עידן
האישה היחידה שיכולה לשאול שאלה כזאת צומי זו פרידהטוב נו, על עידן זה כבר כעס מובנה שגרתי , לא חדש.
היא דיברה על מישהי ששאלה למה לא אמרה לה בוקר טוב...
לא מודח לא לא לא מודח אין מצב מודח לא לא.טוב, לאור זמן המסך החריג שעידן מקבל מאז אתמול,הגעתי למסקנה שהוא מודח מחר.
דבר נוסף, נוצרת שם לאט ובשקט איזשהיא דינמיקה של עידן ואמילי עם נועם, מעין הווי הומוריסטי משותף כזה שהם מתבדחים שהוא חלק מהזוגיות שלהם.... נכנס לחיבוקים שלהם, צוחק על עידן שמחכה לה בלילה...
זה קצת נחמד לי לצפייה.. בעיקר כי נראה שעידן מרגיש מאוד אהוב בתוך הדינמיקה הזאת ביניהם ונעים לראות אותו ככה, מחוייך.
זה שלא ראינו זה לא אומר שזה לא קרהמישהו ראה את אמילי מנקה אי פעם ?
התשובה כן וכן, ראיתי אותה שותפת כלים וגם מנקה. למרות שאין בקטע הזה מתחרים לשילהבדיוק התחלתי לכתוב אותו הדבר.....מישהו ראה פעם את אמילי שוטפת כלים-לא רק כוס אחת של קפה_ משתתפת בנקיונות הבית? ילדה עצלנית...בטלנית... ואגואיסטית...
האמת שגם אני ראיתי מראש שעידן זה לא מה שנדמה לנו.... ראינו מספיק עונות להבין שהת"ז היא לא המהות האמיתית של הדייר, רק עטיפה שיווקית. אני חושבת שהדיירים שמציגים לנו בהתחלה כרק טובים, גיבורים ומושלמים , בסופו של דבר זה בעוכריהם, כי זה לא ריאליסטי, הציפיות שלנו מהם...וגם ברור שהם לא רק מה שמציגים לנו.לגמרי כיעור!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.