הו האירוניהפרידה: יש אינטרס (של אחרים כמובןןןןן) לשמור על 'פגעו בי, צעקו עליי'
הו האירוניהפרידה: יש אינטרס (של אחרים כמובןןןןן) לשמור על 'פגעו בי, צעקו עליי'
ועכשיו פרידה בסרט על זה שהן צחקו בחוץ - כן עלינו לא עלינו על מי יצחקו פרידה, על יובל המבולבל?באיזה קטע פרידה שולחת את מיכל לקרוא לאמילי לשיחה, מה היא, אור?
ואז היא מתבאסת שההיא אמרה לא עכשיו, אחר כך.
איזו חבורת פקאצות אמאל'ה
היא כל כך מחפשת...ועכשיו פרידה בסרט על זה שהן צחקו בחוץ - כן עלינו לא עלינו על מי יצחקו פרידה, על יובל המבולבל?
אמילי ? כן! אפילו את הריב של עינב לקחה לה יש לה מזל שהריב היה עם פרידה שהיתה בהתקף הזיה ולא עם מישהו אחר שהיה אומר לה את האמתהיא כל כך מחפשת...
כי התוספות מציקות להלמה פרידה מתנהגת כאילו בוער לה הפושפוש
אממ הכובע. סליחה
פרנואידי מצידה
בגילה היא חייבת ללמוד לתפור את עצמהמסכנה
אין מי שיתפור אותה
אמממ לה. סליחה
גם התיאורים של פרידה על דייטים הם מדומיינים. היא וואנבי קלאסית. הו הנה הצלחתי לחבר את פרידה לקלאסיותיום הכיף המדומיין של מיכל ופרידה הזכיר לי:
אתמול כשהיה את הקטע של דיג'יי עם הכסף והאין-דייט וכל השטות הזאת, אמרה מיכל ואז פרידה, שבתכלס פרידה היתה מסתפקת בדייט הכי פשוט של שמיכת פיקניק, אשכול ענבים ובקבוק יין ב-100 שקל ()
רק שמי שהקשיב לפרידה ולתיאורים שלה לאורך העונה יכול לומר שזה בולשיט
פרידה באמת דמות קלאסיתגם התיאורים של פרידה על דייטים הם מדומיינים. היא וואנבי קלאסית. הו הנה הצלחתי לחבר את פרידה לקלאסיות
בכלל זה תופעה שם. מלאני ועינב דיברו על שמלות של 4000-5000 שהחבר של מלאני קונה לה.יום הכיף המדומיין של מיכל ופרידה הזכיר לי:
אתמול כשהיה את הקטע של דיג'יי עם הכסף והאין-דייט וכל השטות הזאת, אמרה מיכל ואז פרידה, שבתכלס פרידה היתה מסתפקת בדייט הכי פשוט של שמיכת פיקניק, אשכול ענבים ובקבוק יין ב-100 שקל ()
רק שמי שהקשיב לפרידה ולתיאורים שלה לאורך העונה יכול לומר שזה בולשיט
אבל הדר היא ילדת שמנתבכלל זה תופעה שם. מלאני ועינב דיברו על שמלות של 4000-5000 שהחבר של מלאני קונה לה.
לא סתם הליהוק הזה של הבנות דומה.
ופוספסו ליהוקים טובים שיגוונו קצת-מלי
למה זה משנה העיקר שכולם רוצים צומת לב ממלאני ושהיא הביץ של המדינהלא מדברים על האם הם עברו תקציב
לא מדברים על המשימה של סתיו
לא מדברים על כלום
העוז הזה גמר להם את החיים
גזר, כבר ביקרת במלאני ביצ' ? איך התרשמת?למה זה משנה העיקר שכולם רוצים צומת לב ממלאני ושהיא הביץ של המדינה
אני סבבה שם כול עוד היא לא עוברת לעירום טופלס כמו כריסיגזר, כבר ביקרת במלאני ביצ' ? איך התרשמת?
אתה לא רוצה שהיא תעבור לטופלס?? 🫨אני סבבה שם כול עוד היא לא עוברת לעירום טופלס כמו כריסי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.