ראש גזר54676534254
Well-known member
לא מה אנחנו בחוף נודסטים פהאתה לא רוצה שהיא תעבור לטופלס?? 🫨
לא מה אנחנו בחוף נודסטים פהאתה לא רוצה שהיא תעבור לטופלס?? 🫨
כבר אתמול הבנתי שעינב היא בעצם הגרסה הנשית של חיים כשישנה בינהן נפל לי האסימוןעינב לא סובלת כשאמילי עם הדר. מרגיש שהיא כל הזמן בתחרות איתה.
השיחה של אמילי והדר זורמת ושל עינב לא.
אחכ היא מתפלאה למה לא נוצרת לה חברות קרובה בבית כשהיא כ"כ טובה ו"מתחשבת באחרים". וכולם לא סופרים אותה לשיטתה
אני חושבת שההרגשה הזאת יותר מדי מוכרת לה,עינב לא סובלת כשאמילי עם הדר. מרגיש שהיא כל הזמן בתחרות איתה.
השיחה של אמילי והדר זורמת ושל עינב לא.
אחכ היא מתפלאה למה לא נוצרת לה חברות קרובה בבית כשהיא כ"כ טובה ו"מתחשבת באחרים". וכולם לא סופרים אותה לשיטתה
סה"כ אני חושבת שעינב למרות הקול והכל אחלהאני חושבת שההרגשה הזאת יותר מדי מוכרת לה,
כי גם בחוץ אין לה חברה-שתיים טובות ממש.
יש לה קבוצת חברות שהיא משקיעה בכל אחת, אבל אף אחת לא רואה בה החברה הכי טובה. והקטע הזה משוכפל בבית האח. ותכלס עינבי באמת מתוקה וחברה טובה, וזו הרגשה לא נעימהבשבילה שכאילו לא מתגמלים את התכונות הטובות שלה בבחירה בה לבסטי.
בשיא הכנות אני אומרת, מתחילת העונה עד לרגע זה אני מאוד מתקשה להבין מה יוסי אומר. הוא בולע מילים, מדבר בשיא המהירות והדיקציה חייבת לעבור טיפול אצל קלינאית תקשורת.מה קרה עכשיו שוב? על מה יוסף מדבר?
ורושמת כל יום כיום עבודה לפעמים גם עם שעות נוספותמיכל באה על תקן באתי לעשות סדר בבית
הכי מעצבנת, למה מי את מיכצ'?מיכל באה על תקן באתי לעשות סדר בבית
סדר, רק בהפוכה. היא יוצרת אינטריגות לרוב בלחשושים ( תמיד כשהיא מדברת/ נואמת/ מטיפה/מטפטפת רעל/ אני מדמיינת נחש צפע מתחת לספה)מיכל באה על תקן באתי לעשות סדר בבית
בדיוק ככה לזה התכוונתי "בסדר" היא רוצה להראות לכולם שהיא מעל כולם ולהפעיל אותם קצתסדר, רק בהפוכה. היא יוצרת אינטריגות לרוב בלחשושים ( תמיד כשהיא מדברת/ נואמת/ מטיפה/מטפטפת רעל/ אני מדמיינת נחש צפע מתחת לספה)
לא סדר ולא נעליים, היא רעילה, סכסכנית, רכלנית במסווה של חיוך מרוח ועצבני ובתכלס, חסרת סבלנות לסובבים אותה. הסדר שלה הוא בולשיט אחד גדול. רק נסיונות לקנות וללקט חיילים שותפים שיהוו לה מגננה טובה כשהיא במתקפת שנאה/קנאה ושם דבר כלפי הדר בעיקר.
אני מחכה להדחה שלה.בדיוק ככה לזה התכוונתי "בסדר" היא רוצה להראות לכולם שהיא מעל כולם ולהפעיל אותם קצת
אוטוטו ...אני מחכה להדחה שלה.
דידקטית, אור היחיד שהיא מרכינה ראש ומהנהנת בהסכמה לכל הגיג שלולמה מיכל מדברת אליהם כאילו הם קבוצה טיפולית שלה?
מתנשאת על החברים שלה
כי נועם שםלמה מיכל מדברת אליהם כאילו הם קבוצה טיפולית שלה?
מתנשאת על החברים שלה
גזר, כבר ביקרת במלאני ביצ' ? איך התרשמת?
היא המבוגר האחראי פהלמה מיכל מדברת אליהם כאילו הם קבוצה טיפולית שלה?
מתנשאת על החברים שלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.