* שרשור בוקר - היום ה-79 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
עינב לא סובלת כשאמילי עם הדר. מרגיש שהיא כל הזמן בתחרות איתה.
השיחה של אמילי והדר זורמת ושל עינב לא.
אחכ היא מתפלאה למה לא נוצרת לה חברות קרובה בבית כשהיא כ"כ טובה ו"מתחשבת באחרים". וכולם לא סופרים אותה לשיטתה

newhere333

Active member
אחכ היא מתפלאה למה לא נוצרת לה חברות קרובה בבית כשהיא כ"כ טובה ו"מתחשבת באחרים". וכולם לא סופרים אותה לשיטתה
כבר אתמול הבנתי שעינב היא בעצם הגרסה הנשית של חיים כשישנה בינהן נפל לי האסימון

yalian

Well-known member
אני חושבת שההרגשה הזאת יותר מדי מוכרת לה,
כי גם בחוץ אין לה חברה-שתיים טובות ממש.
יש לה קבוצת חברות שהיא משקיעה בכל אחת, אבל אף אחת לא רואה בה החברה הכי טובה. והקטע הזה משוכפל בבית האח. ותכלס עינבי באמת מתוקה וחברה טובה, וזו הרגשה לא נעימהבשבילה שכאילו לא מתגמלים את התכונות הטובות שלה בבחירה בה לבסטי.

גליה 1211

Well-known member
אני חושבת שההרגשה הזאת יותר מדי מוכרת לה,
כי גם בחוץ אין לה חברה-שתיים טובות ממש.
יש לה קבוצת חברות שהיא משקיעה בכל אחת, אבל אף אחת לא רואה בה החברה הכי טובה. והקטע הזה משוכפל בבית האח. ותכלס עינבי באמת מתוקה וחברה טובה, וזו הרגשה לא נעימהבשבילה שכאילו לא מתגמלים את התכונות הטובות שלה בבחירה בה לבסטי.
סה"כ אני חושבת שעינב למרות הקול והכל אחלה

Moiya_1

Well-known member
מה קרה עכשיו שוב? על מה יוסף מדבר?
בשיא הכנות אני אומרת, מתחילת העונה עד לרגע זה אני מאוד מתקשה להבין מה יוסי אומר. הוא בולע מילים, מדבר בשיא המהירות והדיקציה חייבת לעבור טיפול אצל קלינאית תקשורת.

Moiya_1

Well-known member
מיכל באה על תקן באתי לעשות סדר בבית
סדר, רק בהפוכה. היא יוצרת אינטריגות לרוב בלחשושים ( תמיד כשהיא מדברת/ נואמת/ מטיפה/מטפטפת רעל/ אני מדמיינת נחש צפע מתחת לספה)
לא סדר ולא נעליים, היא רעילה, סכסכנית, רכלנית במסווה של חיוך מרוח ועצבני ובתכלס, חסרת סבלנות לסובבים אותה. הסדר שלה הוא בולשיט אחד גדול. רק נסיונות לקנות וללקט חיילים שותפים שיהוו לה מגננה טובה כשהיא במתקפת שנאה/קנאה ושם דבר כלפי הדר בעיקר.

גליה 1211

Well-known member
סדר, רק בהפוכה. היא יוצרת אינטריגות לרוב בלחשושים ( תמיד כשהיא מדברת/ נואמת/ מטיפה/מטפטפת רעל/ אני מדמיינת נחש צפע מתחת לספה)
לא סדר ולא נעליים, היא רעילה, סכסכנית, רכלנית במסווה של חיוך מרוח ועצבני ובתכלס, חסרת סבלנות לסובבים אותה. הסדר שלה הוא בולשיט אחד גדול. רק נסיונות לקנות וללקט חיילים שותפים שיהוו לה מגננה טובה כשהיא במתקפת שנאה/קנאה ושם דבר כלפי הדר בעיקר.
בדיוק ככה לזה התכוונתי "בסדר" היא רוצה להראות לכולם שהיא מעל כולם ולהפעיל אותם קצת

מצב
הנושא נעול.
למעלה