המלאך האדום10
Well-known member
מה יש ללירון בשפה? נראה כמו הרפס
נכוןמה יש ללירון בשפה? נראה כמו הרפס
באיזו קטגוריה אמילי?הבלתי נסבלים: אורית, אור, הדר, לירון, החדש והחדשה גם הם בעלי פוטנציאל גדול.
הבסדר עד כה: בן, יהב ומאוד מפתיע עבורי זה דני.
עידן וחיים נראים על פניו סבבה לגמרי, אבל צריך עוד זמן לגבש דעה.
אמילי בקטגורית "אני חמודה, אני צוחקת מבדיחות, אני נחמדה לכולם" בתכלס לא מצפה ממנה להרבה. כנראה עוד עציץ.באיזו קטגוריה אמילי?
כנראה בגלל שיש הדחה היום, אין היום משימה.הזוי שאין משימה עדיין. צוהריים יום ראשון. כבר היו אמורים להיות לבושים ועומלים.
מישהו יודע איך עושים תקציב?
כי דיברו על זה שאדם אחד עושה? אחד על טבלט? אחד בחדר האח לבד?
רעיון מגניבבקשר לזה חשבתי לא מזמן על פורמט כזה של תקציב שבו כל אחד מקבל סכום כסף, נכנס לאח לעשות תקציב לבד.
ואז זה אומר שדיירים צריכים לשתף פעולה כדי שאחד יזמין עגבניות, ואחד יזמין קפה, אחד יזמין לחם וכו'. וזה פותח את האפשרות גם לדיירים שלא יעמדו בהבטחה שלהם ויזמינו על דעת עצמם דברים לעצמם או לחברים שלהם וכיו"ב.
זה מצד אחד יעלים את הסיכוי למאבק פיזי על הטאבלט/לוח ומצד שני ייצר מצב שיהיה קל יותר לקונפליקט להתפתח. אפילו אם רק בגלל חוסר הבנה. "מיק הייתה אמורה להזמין עגבניות ופאף חלב סויה, לא אני!"
לא יודע אם זה רעיון טוב. אבל רעיון.
נראה לי שאפילו היא לא מאמינה לעצמהלירון בטוחה שכל המדינה הופכת עולמות עכשיו כדי לדאוג שהיא ואורית נשארות ולא יתנו יד להפרדה ביניהן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.