בחיים לא הבנתי את הצירוף של הפועל למזוג לאוכל כמו קציצות .איך הקציצות?...למי למזוג?..
רוצה חיים שלי..?... כן יפה שלי...
למזוג קציצות...?..מי רוצה קציצות...?...
רוצה לב שלי..?... כן חיים שלי...?...
קציצות נשמה שלי...?...למזוג לך...חיים שלי..?...
אני לא מוזגת למי שלא לידי..?..כן חיים שלי...קציצות יפה שלי..?..
איך יצאו הקציצות יפה שלי?... בלי תבלינים חיים שלי?... טעים יפה שלי....?..
אמרה בתאבון חיים שלי.....
נחנקתי...כבר מהקציצות....
מדובר בסלנג של ספרדים ירושלמים, כיום גם סלנג של חלק מעדות המזרח. שגיאה עתיקה שהשתרשה ומקורה אולי בנזיד שהיה משמש כארוחה עיקרית.בחיים לא הבנתי את הצירוף של הפועל למזוג לאוכל כמו קציצות .
תראה את הבנות בבית שנלחמות עליו ונדבקות אליו תרתי משמע ותבין שאתה יורה בשליח .לא סובל טיפוסים כמו תום. גברים זחוחים שמרשים לעצמם לגעת, ללטף. חושבים שהם יכולים להשיג כל בחורה בעולם. שחצנים שחושבים שהם מתנת האל לאנושות.
ברור שיש פה 2 צדדים למטבעתראה את הבנות בבית שנלחמות עליו ונדבקות אליו תרתי משמע ותבין שאתה יורה בשליח .
ויחד עם זאת הוא בן 41 ועדיין רווק. אז זה כנראה לא עוזר לו שבנות מקרקרות סביבו.לא סובל טיפוסים כמו תום. גברים זחוחים שמרשים לעצמם לגעת, ללטף. חושבים שהם יכולים להשיג כל בחורה בעולם. שחצנים שחושבים שהם מתנת האל לאנושות.
אח.. שניקי.. איזו דיירת היא הייתה.. כל כך מורכבת, כל כך מיוחדת. תאהבו אותה, לא תאהבו אותה, היא פשוט עשתה את העונה.עינב מזכירה לי את שני גולדשטיין וזה לא זיכרון חיובי עבורי![]()
שני הייתה דיירת מצויינת. דמות מדהימה באח.אח.. שניקי.. איזו דיירת היא הייתה.. כל כך מורכבת, כל כך מיוחדת. תאהבו אותה, לא תאהבו אותה, היא פשוט עשתה את העונה.
הייתי מוכן שהיא תהיה לבד בבית האח הגדול במשך 120 ימים. היא מדהימהשני הייתה דיירת מצויינת. דמות מדהימה באח.
הלוואי. שני היתה אחת הדיירות הטובות והמעניינות שהיו בכל העונות של האח הגדולעינב מזכירה לי את שני גולדשטיין וזה לא זיכרון חיובי עבורי![]()
מתחת לתחתעוברת לקובי תחת בערוץ 13![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.