קולות הרחמים והזוכה המתקרבן והמתמסכןאני מרגישה שחיים יזכה
כבר ראינו למה שווים הסקרים
אין לדעת במי עוז יבחר והקולות של כולם ילכו לחיים אם יהיה באחד משני המקומות הראשונים
זה הכי נורא
קולות הרחמים והזוכה המתקרבן והמתמסכןאני מרגישה שחיים יזכה
כבר ראינו למה שווים הסקרים
אין לדעת במי עוז יבחר והקולות של כולם ילכו לחיים אם יהיה באחד משני המקומות הראשונים
נועם יותר מעתוק מיוסיאם תהיה קומבינה, המנצח הוא יוסי.
אם לא תהיה קומבינה, המנצחת היא פרידה.
תעברו הלאה.
נועם בהחלט יותר מעתוק מיוסי , אבל שנתיים ברצף דמות על אותה משבצת? אבל בעצם מתי אחרי שיפרה ואולי אלירז היו ממשבצת אחרת. אבל ג'קי סטייל מעתוק , קותי גם , זהבה אני לא יודעת מהינועם יותר מעתוק מיוסי
זהבה היא גם מעתוק,נועם בהחלט יותר מעתוק מיוסי , אבל שנתיים ברצף דמות על אותה משבצת? אבל בעצם מתי אחרי שיפרה ואולי אלירז היו ממשבצת אחרת. אבל ג'קי סטייל מעתוק , קותי גם , זהבה אני לא יודעת מהי
תקוה הייתה אחת הטובות. שכחת אותה...נועם בהחלט יותר מעתוק מיוסי , אבל שנתיים ברצף דמות על אותה משבצת? אבל בעצם מתי אחרי שיפרה ואולי אלירז היו ממשבצת אחרת. אבל ג'קי סטייל מעתוק , קותי גם , זהבה אני לא יודעת מהי
ההפקה ממש אוהבת את חיים,פתחתי את הלייב לצירוף שלא ראיתי (מעולם?) -
שיחה של עינב עם חיים בסאנסט
נו צירוף חדש, חיים ועינב , מעניין. מה עם צירוף אמילי &פרידה לשיחת בירור ? לדעתי האח צריך לעשות להן שיחת בירור בחדר האח, כמו טיפול זוגי. כי אמילי בלי שעידן יהיה שם כדי לדחוף אותה לדבר עם פרידה, כמו שהוא דחף אותה לדבר עם מלאני, לא תלך לדבר עם פרידה. זאת אמילי, יש לה קושי חברתי, קושי בלגשת. בלי שמישהו דני, אח גדול ידחפו לשיחה הזאת זה לא יקרה.פתחתי את הלייב לצירוף שלא ראיתי (מעולם?) -
הן דיברו אתמול בנסט.לא הראו. פרידה אמרה שהייתה שיחה טובהנו צירוף חדש, חיים ועינב , מעניין. מה עם צירוף אמילי &פרידה לשיחת בירור ? לדעתי האח צריך לעשות להן שיחת בירור בחדר האח, כמו טיפול זוגי. כי אמילי בלי שעידן יהיה שם כדי לדחוף אותה לדבר עם פרידה, כמו שהוא דחף אותה לדבר עם מלאני, לא תלך לדבר עם פרידה. זאת אמילי, יש לה קושי חברתי, קושי בלגשת. בלי שמישהו דני, אח גדול ידחפו לשיחה הזאת זה לא יקרה.
יש היום אספת דיירים או תקציב?
כן צרוף לא צפוי, מי יזם?פתחתי את הלייב לצירוף שלא ראיתי (מעולם?) -
לא יודעת, פתחתי והם היו שםכן צרוף לא צפוי, מי יזם?
השיחה דווקא מעניינת עינב יורדת לפרטים באופן מתחשב, יש לה את זה, פחות לאחרים היא לא נרתעת וחיים פותח יותר את העולם הזה על קשייו מפרט דווקא באופן שלא מעורר תחושת מסכנות.חיים מתחיל לספר לעינב למה הוא יצא מתוסכל מחנות הבגדים אתמול-- צנזור
נכון, אני לא סובלת!השיחה דווקא מעניינת עינב יורדת לפרטים באופן מתחשב, יש לה את זה, פחות לאחרים היא לא נרתעת וחיים פותח יותר את העולם הזה על קשייו מפרט דווקא באופן שלא מעורר תחושת מסכנות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.