** שרשור בוקר - היום ה-80 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
1000019626.jpg
אתמול או שלשום דני או מישהו אמרו "איזה מגניב היה לראות את הבית מלמעלה"

ולא מזמן שמענו משהו על רחפן שצילם מטעם ההפקה

ועכשיו טורחים לתרגם לנו ששם השיר בעברית הוא "על גג העולם" (בד"כ רושמים את שם השיר וזהו)

וסתיו הייתה על מרפסת

tarimulu

Well-known member
סולחת קורלי-לירון: לירון טנג'י ערכה אירוע הפרשת חלה המונית יחד עם 200 מהעוקבות שלה וקיימה במהלכה תפילה למען החזרת החטופים והזמינה את כל דיירות "האח הגדול" המודחות ביניהן גם את קורלי, שהגיעה.

עוד נכחו: אורית, דנה, מלי, קרן ולרה מעונה קודמת.

1000019632.gif

נערך לאחרונה ב:

yalian

Well-known member
סולחת קורלי-לירון: לירון טנג'י ערכה אירוע הפרשת חלה המונית יחד עם 200 מהעוקבות שלה וקיימה במהלכה תפילה למען החזרת החטופים והזמינה את כל דיירות "האח הגדול" המודחות ביניהן גם את קורלי, שהגיעה.

צפה בקובץ המצורף 113847

אין מילה בפוסט הזה שלא מעצבנת אותי 😬

((חוץ מלרה שאני לא מכירה כי לא ראיתי את העונה שלה))

yalian

Well-known member
מזלך שלא הכרת את לרה
אישה בהמית ודוחה עם מבטא אמריקקי נוסח ליהיא גרינר
🤦🏻‍♀️בכללי אני מרגישה ברת מזל שלא ראיתי את העונה הקודמת 🤦🏻‍♀️
לליהיא גרינר יש בכל זאת פינה קטנה חמימה בליבי על היותה אחת הדיירות היותר משוחררות באח + אחת העונות הבודדות שראיתי ממש בלייב כמו עכשיו 😄

yalian

Well-known member
חיים בשיחה עם מלאני
הוא לא רוצה להכנס לאח לבקש קפה, כי 'לא מגיע לנו', וכי הוא מאמין שבנאדם צריך לשלם על הטעויות שלו, כביכול מנסה ללמד את הבית לקח על כך שלא התנהגו בחסכנות עם הקפה ובכלל.
מלאני מסבירה לו שלשאר הבית זה לא אכפת, הם יסתדרו ויעברו את היום בלי קפה, והיחיד שאכפת לו ושסובל מזה זה חיים.
11:11

פאף פה

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 113847
איכס אחד גדול על כל מילה וכל אישה שם.

אורחתלרגע23

Well-known member
בלתי אפשרי לסבול את חיים,
שילך לעזאזל רועי עוז שהשאיר אותו במוצאש למרות שהיה אמור להיות מודח .

סטיריקון9

Well-known member
יש משהו מאוד לא בריא בקשר של חיים ומלאני. הבית הסגור והקרבה למלאני לא עושים טוב לחיים.
חבל עליו. כל יום זה עוד צביטה בנפש שלו.
הוא מאוהב ולא יכול לעשות את ההפרדה, מטפח מערכת ציפיות חברית מתוך תיסכול בלתי אפשרית מצידה

מצב
הנושא נעול.
למעלה