היא צריכה להעמיד אותו במקום אבל בעדינות. חיים, תקשיב, אני מעריכה אותך אבל צריך להתחבר למציאותמה חיים מצפה לשמוע ממלאני??
"חיים אתה מספר אחד שלי ואני מחכה לרגע בו נצא מהבית יד ביד לעבר השקיעה עם המיליון"????
כל כך מעריכה את הסבלנות של מלאני, אני מזמן הייתי מעיפה עליו שרפרף-שניים-שלושה....
היא ממש מנסההיא צריכה להעמיד אותו במקום אבל בעדינות. חיים, תקשיב, אני מעריכה אותך אבל צריך להתחבר למציאות
ממש ככה בדיוק.היא ממש מנסה
אין אצלו אף אחד בבית
סבלנית עד שעולה לה על העצבים...ולאחרונה זה קורה הרבהמה חיים מצפה לשמוע ממלאני??
"חיים אתה מספר אחד שלי ואני מחכה לרגע בו נצא מהבית יד ביד לעבר השקיעה עם המיליון"????
כל כך מעריכה את הסבלנות של מלאני, אני מזמן הייתי מעיפה עליו שרפרף-שניים-שלושה....
תראי איך היא סבלנית איתו בשיחה המטרחנת הזאת, איך היא כזאת רגועה, אני בשוקסבלנית עד שעולה לה על העצבים...ולאחרונה זה קורה הרבה
שימי לב שאת מעיפה את השרפרף של חיים עם המדבקה...מה חיים מצפה לשמוע ממלאני??
זה ברור, היא מבינה את מערכת הציפיות הבלתי אפשרית שלו והמחיר כתוצאה מכך שכרוך אחריה והיא מנסה להפגין שדבר לא השתנה ולהיות קשובה מבחינתה. מבינה אותה ואת הקשיים שלה לתמרן עם סוג ההתנהגות הנידי הדי התובעני במסווה שלו לתשומת הלב שלה.אם חיים לא היה גמד, אין מצב שמלאני לא היתה מורידה אותו לדרגת "תעביר לי את המלח תודה"
כן, אני מרגישה את המילכודזה ברור, היא מבינה את מערכת הציפיות הבלתי אפשרית שלו והמחיר כתוצאה מכך שכרוך אחריה והיא מנסה להפגין שדבר לא השתנה מבחינתה. מבינה אותה ואת הקשיים שלה לתמרן עם סוג ההתנהגות הנידי שלו.
הלוואי שיכולנו להבטיח לה את זהשמישהו יצעק מהגבעה "מלאני תהיי חזקה, בקרוב נעיף את חיים"
תראי איך היא סבלנית איתו בשיחה המטרחנת הזאת, איך היא כזאת רגועה, אני בשוק
ניסינו...זה לא תלוי בנושמישהו יצעק מהגבעה "מלאני תהיי חזקה, בקרוב נעיף את חיים"
הבחור לא מציאותי! הוא לא רואה את מצבו נכוחה. לא יודעת מי מבני הבית יהיה חבר שלו אחרי שהתכנית מסתיימת. אני לא רואה את אור או דני וכל היתר בעצם, יוצאים מבית האח ומרימים אליו טלפון יוצאים איתו לבלות. לא נראה לי שהבחור היה איי פעם מוקף בנשים מצודדות שמסתובבות לידו בבגד ים, שלא לדבר על כמות הנשיקות שהוא מקבל. הוא יוצא מבית האח והולך לחוות מכהרק אותי זה מרתיח?
השיחה הזו והיחסים בניהם לא תקינים
הזייה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.