עם אור זה נטו אח גדול עם קשריםאמילי וה״מערכות יחסים״ שלה:
אמילי בקטע של שילה בכלל שכחה מעידן
היא תנסה בחוץ עם אור כי ככה אמא רוצה
אם לא ילך - יולי יצמידו אותה לדני לתקופת ההשקות
עם אור זה נטו אח גדול עם קשריםאמילי וה״מערכות יחסים״ שלה:
אמילי בקטע של שילה בכלל שכחה מעידן
היא תנסה בחוץ עם אור כי ככה אמא רוצה
אם לא ילך - יולי יצמידו אותה לדני לתקופת ההשקות
כרגעעם אור זה נטו אח גדול עם קשרים
אין מצב זה לא בכיוון בשום צורהכרגע
בחוץ זה ישתנה
איזה אינטרס יהיה לאור לשמור קשר עם דמות כל כך שנואה?אין מצב זה לא בכיוון בשום צורה
לאור יש את ניצן
+
אמילי ילדה קטנה
אמא שלה דוחפת את היחסים מבחינת חברות לטובת קשרים נטו
פירסוםאיזה אינטרס יהיה לאור לשמור קשר עם דמות כל כך שנואה?
בעיניו היא לא שנואה...איזה אינטרס יהיה לאור לשמור קשר עם דמות כל כך שנואה?
לקחו להם הכל. העונה יותר קשוחים בקטע הזה...לא נותנים להם לשמור שאריותלא נשאר להם כלום מעל האש מאתמול?
אמרו ״אני רוצה מפרום״למי הצעקות? אור? אמרו רפי משהו לאור
אם זה באמת הפרופילים האמיתיים שלהם וזה הם מגיבים, אז רמה נמוכה מאוד..... להגיד דברים כאלה על פרידה כשדיג'יי שלהם הוא זה שנכנס להתעלק על הגב שלה, זה כבר נמוך וחסר מודעותמשפחה של די.ג'י נגד פרידה ערן סוויסה מפרסם, אמא של די.ג' ואח שלו נגד פרידה...וזה אלוהים ישמור ! איזה דברים קשים, מסכנה פרידה!
אפשר לחשוב מה מגיע לנסיך שלהם.משפחה של די.ג'י נגד פרידה ערן סוויסה מפרסם, אמא של די.ג' ואח שלו נגד פרידה...וזה אלוהים ישמור ! איזה דברים קשים, מסכנה פרידה!
רק אומרת שאמא של דני אוהבת את פרידה...משפחה של די.ג'י נגד פרידה ערן סוויסה מפרסם, אמא של די.ג' ואח שלו נגד פרידה...וזה אלוהים ישמור ! איזה דברים קשים, מסכנה פרידה!
רק אור יכבה את האוראני רוצה להגיב לגבי אור וההתלהמות סביבו. באופן עקרוני איבדתי עניין בעונה הזו, אני עושה בינג' על עונות קודמות.
כרגע אני רואה את העונה של דיאן ונתנאל. לפני כן ראיתי את העונה של סתיו.
שומעים??? אם אתם רוצים לדבר על בריונות באח הגדול, אור במקום נמוך מאוד בסקאלה.
הבעיה עם אור זה בעיקר החזות. יש לו מראה של עבריין, יש לו מבטים קשוחים והליכה של גנגסטר.
ואז הוא זורק סתמי ת'פה לבחורה והופ! איזה בריון! הוא מבטל אנשים שלא מסכימים איתו? בריון!
אם אתם רוצים לחזות בבריונות אמיתית צפו בעונות של סתיו ודיאן. אנשים שוכחים בריונות אמיתית מה היא ברגע שרואים פרצוף של ערס.
ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל שום דבר שקשור בו לא מתקרב לרמת הזעזוע שאני מרגישה כשאני צופה בעונות קודמות.
מקווה שיזכה. הוא הזוכה הראוי היחיד מבחינתי העונה.
הוא לא. הדר תזכה או מישהו נייטרלי אחר. אור מקסימום יגיע למקום שלישי או רביעי. הוא שם אותו במשבצת נתנאל ושניר. רק אם ירצה מתח ישים את הדר ואור אחרונים בגמר ואז את כבר תהיה הצבעת נגד יותר מאשר בעדרק אור יכבה את האור
שלא יזכה.הוא לא. הדר תזכה או מישהו נייטרלי אחר. אור מקסימום יגיע למקום שלישי או רביעי. הוא שם אותו במשבצת נתנאל ושניר. רק אם ירצה מתח ישים את הדר ואור אחרונים בגמר ואז את כבר תהיה הצבעת נגד יותר מאשר בעד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.