** שרשור בוקר - היום ה-90 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
משפחה של די.ג'י נגד פרידה ערן סוויסה מפרסם, אמא של די.ג' ואח שלו נגד פרידה...וזה אלוהים ישמור ! איזה דברים קשים, מסכנה פרידה!
אם זה באמת הפרופילים האמיתיים שלהם וזה הם מגיבים, אז רמה נמוכה מאוד..... להגיד דברים כאלה על פרידה כשדיג'יי שלהם הוא זה שנכנס להתעלק על הגב שלה, זה כבר נמוך וחסר מודעות

8LIBI8

Well-known member
אם יש לפרידה שכל, ולא נראה לי שהיא מטומטמת, היא תזרוק את הלא יוצלח דיג'יי הזה לאלף עזאזל. המשפחה עם הדעות הקדומות רק מחזקת שהיא צריכה לברוח. הבחור חרטטן, אידיוט, לוזר, עצלן וקמצן..מה שיש בו זה רק פלירטוטים זולים ויכולת הזזת אגן ושיירשם לבי"ס למשחק - אולי שם יתבשל יותר וימצא משהו שהוא טוב בו

Christina 1001

Well-known member
אני רוצה להגיב לגבי אור וההתלהמות סביבו. באופן עקרוני איבדתי עניין בעונה הזו, אני עושה בינג' על עונות קודמות.
כרגע אני רואה את העונה של דיאן ונתנאל. לפני כן ראיתי את העונה של סתיו.
שומעים??? אם אתם רוצים לדבר על בריונות באח הגדול, אור במקום נמוך מאוד בסקאלה.
הבעיה עם אור זה בעיקר החזות. יש לו מראה של עבריין, יש לו מבטים קשוחים והליכה של גנגסטר.
ואז הוא זורק סתמי ת'פה לבחורה והופ! איזה בריון! הוא מבטל אנשים שלא מסכימים איתו? בריון!

אם אתם רוצים לחזות בבריונות אמיתית צפו בעונות של סתיו ודיאן. אנשים שוכחים בריונות אמיתית מה היא ברגע שרואים פרצוף של ערס.
ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל שום דבר שקשור בו לא מתקרב לרמת הזעזוע שאני מרגישה כשאני צופה בעונות קודמות.
מקווה שיזכה. הוא הזוכה הראוי היחיד מבחינתי העונה. |לב|

Banshee2012

Well-known member
אני רוצה להגיב לגבי אור וההתלהמות סביבו. באופן עקרוני איבדתי עניין בעונה הזו, אני עושה בינג' על עונות קודמות.
כרגע אני רואה את העונה של דיאן ונתנאל. לפני כן ראיתי את העונה של סתיו.
שומעים??? אם אתם רוצים לדבר על בריונות באח הגדול, אור במקום נמוך מאוד בסקאלה.
הבעיה עם אור זה בעיקר החזות. יש לו מראה של עבריין, יש לו מבטים קשוחים והליכה של גנגסטר.
ואז הוא זורק סתמי ת'פה לבחורה והופ! איזה בריון! הוא מבטל אנשים שלא מסכימים איתו? בריון!

אם אתם רוצים לחזות בבריונות אמיתית צפו בעונות של סתיו ודיאן. אנשים שוכחים בריונות אמיתית מה היא ברגע שרואים פרצוף של ערס.
ברור שהוא לא טלית שכולה תכלת, אבל שום דבר שקשור בו לא מתקרב לרמת הזעזוע שאני מרגישה כשאני צופה בעונות קודמות.
מקווה שיזכה. הוא הזוכה הראוי היחיד מבחינתי העונה. |לב|
רק אור יכבה את האור ❤️

KAPSULA1

Well-known member
רק אור יכבה את האור ❤️
הוא לא. הדר תזכה או מישהו נייטרלי אחר. אור מקסימום יגיע למקום שלישי או רביעי. הוא שם אותו במשבצת נתנאל ושניר. רק אם ירצה מתח ישים את הדר ואור אחרונים בגמר ואז את כבר תהיה הצבעת נגד יותר מאשר בעד

Banshee2012

Well-known member
הוא לא. הדר תזכה או מישהו נייטרלי אחר. אור מקסימום יגיע למקום שלישי או רביעי. הוא שם אותו במשבצת נתנאל ושניר. רק אם ירצה מתח ישים את הדר ואור אחרונים בגמר ואז את כבר תהיה הצבעת נגד יותר מאשר בעד
שלא יזכה.
הכל עדיף על חשש המכשפה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה