sashalola
Well-known member
ברור.אני דווקא לא אוהבת כל כך את המשתמע מהמושג "אזרח פרודוקטיבי"... מי שמטאטא את הרחוב או אוסף זבל הוא לא אזרח פרודוקטיבי? כל עבודה שעושה אדם, שאינה פוגעת באדם אחר , היא עבודה פרודוקטיבית...
ברור.אני דווקא לא אוהבת כל כך את המשתמע מהמושג "אזרח פרודוקטיבי"... מי שמטאטא את הרחוב או אוסף זבל הוא לא אזרח פרודוקטיבי? כל עבודה שעושה אדם, שאינה פוגעת באדם אחר , היא עבודה פרודוקטיבית...
פאב? ברלין? שישאר בארץ. תודהבהרהור מפרגן להפקה, ( ) , אני תוהה אם אין כאן ניסיון
להביא תמונת גמר עם אמירה המשקפת את הלך הרוח בעמינו, לא רק בשנה הנוראית האחרונה,
אלא בהתפתחויות החברתיות והתרבותיות ותהליך השינויים שלפחות אני, מרגישה בשנים האחרונות.
אם כך, אם חמישיית הגמר משקפת את הדינמיקה החברתית שאנו חווים ביומיום שלנו
העונה, כולם מנצחים, כולם/כולנו ראויים.
כאמור, אם זה הסבטקסט של רועי,
ההליכה לגמר אומרת שגם אם יש חיכוכים ואף שנאה בין הדיירים/בינינו,
גם אם אנחנו אלימים, מעליבים, פוסלים, מוחקים זה את זה,
אנחנו גם חברים, יודעים ליישר הדורים, סולחים ואוהבים, שנאמר, יחד ננצח!
כולנו שמנו לב שהעונה הייתה כולה דינמיקה טוטלית של הידברות.
אולי זה הסבטקסט שרועי מעביר בעונה זו.
אין אחד ראוי מהשני, כולנו שונים אך שווים, כל אחד נותן ותורם בדרכו,
ולכולנו יש מקום. באחדות וקבלה יחד ננצח
סתם, סתם...
רועי לא מוכשר, ואין לו הרבה מה לומר לנו,
הוא מייצר זוגות, מקסימום, ועושה הדחות מותחות גם אם לא היגיוניות ומקוממות.
אז בכל זאת מי מנצח? יוסי. כי הוא איש טוב. יציב. מעמד הביניים. עובד, משרת. לוחם צנוע שאינו מתהדר ולא מבקש הילה, אחד מני רבים.(אחלה שכן)
מי מנצח? אור. כי הוא אחד משלנו וגם משלנו. אנחנו מכירים אותו ופוגשים אותו, אחלה בחור בפאב, ועצבן ברמזור. בשכונה וודאי אומרים שהוא כבר השתכנז, אבל הוא פשוט יושב על התפר. רואה עולם, יוצר, דאגות פרנסה, אמא, מזרחי לייט כמו שאומרים, שבחיי היומיום שלו אין לו נגיעה כנראה במשנתו של אבישי בן חיים. סך הכל בחור טוב שעשה הצגות של בחור רע. (יהיה כיף לפגוש את אור באיזה פאב בברלין)
מי מנצח? פרידה. כי היא ססגונית כמו ביקור בפלורנטין ויש לה מחשבות של רובצת חושות בסיני.
(הייתי מושיבה אותה ללמוד משהו בתחום היצירה ואז היא הייתה באמת אחלה, ודי ג'י הרחק ממנה)
מי מנצח? הדר. ילדה טובה מחונכת. אנחנו צריכים רופאים, מהנדסים, ואזרחים פרודוקטיביים.
מי מנצח? נועם. כי הוא רק בקע מהביצה. ובעיקר מסמל את הבלבול הנורא של כולנו, את היציאות ההזויות, את ההצקות, את האין כבר כוח לשמוע להתמודד לתת תשובות...
אז מי יקבל את הכסף? לא יודעת ולא משנה לי.
אור או פרידה לוקחים.לאור שיטת הצבעת מעתוק,
צריך להגיד את האמת:
אור מקום 1 בהצבעות האמת
וההפקה תעשה לו סתיו.
שחף הגיע אז סביר שכןמעניין מה היה אם אור לא היה מזרחי
אלא גבר אשכנזי.
אני תוהה אם היה מקבל קולות ומגיע לגמר
שחף מרוקאי.שחף הגיע אז סביר שכן
הצופים לא יודעים את זהשחף מרוקאי.
אם לא היה מזרחי אני בספק אם היו מצביעים לו.הצופים לא יודעים את זה
כמו שהדר אשכנזיה בכל המובנים עבור הצופה הממוצע שלא בודק את זה
הדר לא תזכה.הצופים לא יודעים את זה
כמו שהדר אשכנזיה בכל המובנים עבור הצופה הממוצע שלא בודק את זה
מה המוצא של טל גלבוע?הדר לא תזכה.
אני לא זוכרת מתמודדים אשכנזים שזכו בתוכנית.
היא ביביסטיתמה המוצא של טל גלבוע?
הדר לא אשכנזיה היא ישראלית ממוצא מיזרחיהדר לא תזכה.
אני יודעתהדר לא אשכנזיה היא ישראלית ממוצא מיזרחי
אני טוען שאם תדפיסי תמונה של שחף ותמונה של הדר ותכתבי מעל "שחף רז" ו"הדר שירי" ותשלפי מהרחוב 10 אנשים שלא רואים האח ולא מודעים לקיומם ותשאלי אותם מה לדעתכם המוצא של האנשים האלה, 8-10 יגידו אשכנזיםאני יודעת
אבל תרימו חושב שהיא אשכנזייה כי היא לא עמחה בעיניו.
הם שניהם עברתו את שמות המשפחה כנ״ל עינבאני טוען שאם תדפיסי תמונה של שחף ותמונה של הדר ותכתבי מעל "שחף רז" ו"הדר שירי" ותשלפי מהרחוב 10 אנשים שלא רואים האח ולא מודעים לקיומם ותשאלי אותם מה לדעתכם המוצא של האנשים האלה, 8-10 יגידו אשכנזים
עינב נכון! הנה עוד אשכנזייה שעפה ולא הגיעה לגמר @tarimuluהם שניהם עברתו את שמות המשפחה כנ״ל עינב
עינב שרי? שהיא במקור שרעבי? לא יודעת מה המוצא של האמא, אבל האבא, שרעבי, תימני.עינב נכון! הנה עוד אשכנזייה שעפה ולא הגיעה לגמר @tarimulu
אנחנו אומרים את אותו הדבראני טוען שאם תדפיסי תמונה של שחף ותמונה של הדר ותכתבי מעל "שחף רז" ו"הדר שירי" ותשלפי מהרחוב 10 אנשים שלא רואים האח ולא מודעים לקיומם ותשאלי אותם מה לדעתכם המוצא של האנשים האלה, 8-10 יגידו אשכנזים
שפרה בעונה הראשונה, אולי היו עוד שאני לא זוכרתהדר לא תזכה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.