כי אין.שפרה בעונה הראשונה, אולי היו עוד שאני לא זוכרת
כי אין.שפרה בעונה הראשונה, אולי היו עוד שאני לא זוכרת
שפרה קורנפלד, דודי מליץ ב vipהדר לא תזכה.
אני לא זוכרת מתמודדים אשכנזים שזכו בתוכנית.
חוץ משפרה...שפרה קורנפלד, דודי מליץ ב vip
שזה מלא חומר למחשבה אגבהצופים לא יודעים את זה
כמו שהדר אשכנזיה בכל המובנים עבור הצופה הממוצע שלא בודק את זה
יודעים. הסבא המרוקאי שלו, מצד אמא שלו, ביקר ב"אח הגדול". אבא שלו הוא החצי האשכנזי.הצופים לא יודעים את זה
ברור. כי מי כמו ה"מזרחים" מפנים את הסטריאוטיפ השלילי והמזלזל ב"מזרחים".הצופים לא יודעים את זה
כמו שהדר אשכנזיה בכל המובנים עבור הצופה הממוצע שלא בודק את זה
שחף חצי מזרחישחף הגיע אז סביר שכן
נתנאל בבונאלמעניין מה היה אם אור לא היה מזרחי
אלא גבר אשכנזי.
אני תוהה אם היה מקבל קולות ומגיע לגמר
אני כתבתי פה לפני חודש וחצי שזה מכור ליוסי.כולם פה בטוחים שפרידה זוכה ורק אני חושבת שההפקה מכוונת ליוסי? חחח
אתה באמת רואה שיש מצב שפרידה או הדר מודחות היום לפני יוסי? הרי זה התרחיש היחיד שיכול להביא את יוסי לשניים האחרונים.אני כתבתי פה לפני חודש וחצי שזה מכור ליוסי.
אני עדיין עומד על זה
אבל מריצים אופציות על כל מקרה.
כן, הדר תצא 4.אתה באמת רואה שיש מצב שפרידה או הדר מודחות היום לפני יוסי? הרי זה התרחיש היחיד שיכול להביא את יוסי לשניים האחרונים.
מילא יעקוף את נועם, זה עדיין לא יספיק לו בכדי לעקוף את הדר או פרידה או אפילו את אור
יוסי יכול לזכות רק אם נועם והדר יוצאים לפניו בגמר. במצב כזה הוא במקום השלישי ועוז צריך להנדס יציאה של פרידה לפני אור ויוסי. זה ברור שאם יוסי ואור יהיו אחרונים יוסי זוכה. כל מי שיישב מול אור בשניים האחרונים יזכה כי הוא זוכה בקולות המצביעים של שאר מודחי הגמר.כולם פה בטוחים שפרידה זוכה ורק אני חושבת שההפקה מכוונת ליוסי? חחח
הכל פתוחכולם פה בטוחים שפרידה זוכה ורק אני חושבת שההפקה מכוונת ליוסי? חחח
אשכרה יש אנשים שהולכים לצפות בזה?יוני תארגן לנו הקרנה משותפת אצלך לסרט חתונה של אברהם וספיר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.