אורז אולי זה מותרות בעולם בחוץ למי שאין אוכל…חזרתי אחורה: יהב אמר שאורז זה מותרות ויש אנשים בעולם שאין להם את זה אפילו
אור שמע מהצד והתחיל לבעבע....אורז זה מותרות...ילד טמבל...גם בגדים זה מותרות כי גם את זה אין לכל אחד בעולם
הפיצוץ בין אור ליהב קרוב
יהב בין המתישים בתולדות התוכנית בחייחזרתי אחורה: יהב אמר שאורז זה מותרות ויש אנשים בעולם שאין להם את זה אפילו
אור שמע מהצד והתחיל לבעבע....אורז זה מותרות...ילד טמבל...גם בגדים זה מותרות כי גם את זה אין לכל אחד בעולם
הפיצוץ בין אור ליהב קרוב
טעות שלי. חשבתי שנועם אמר את זה.חזרתי אחורה: יהב אמר שאורז זה מותרות ויש אנשים בעולם שאין להם את זה אפילו
הפיצוץ בין אור ליהב קרוב
לא מפליא שחשבת, הרי נועם אידיוט.טעות שלי. חשבתי שנועם אמר את זה.
נו יהב, לא העיפרון הכי מחודד. למרות שהוא חושב שהוא גאון.
הדחה של אור תהיה הדבר הכי רע להדר.אם אח רוצה הפתעה - אור יודח.
כבר קרה שצבא האמת הזאת תמך בדוד עברין מאילת שהספיק להתחבר לקארין והודח בהדחה ראשונה אפילו. באה לי שיהיה מהפך ואור יודח
כמעט בטוח שאלו היו "האמת בלתי מנוצחת" ואחר כך עברו לזהבה בןאם אח רוצה הפתעה - אור יודח.
כבר קרה שצבא האמת הזאת תמך בדוד עברין מאילת שהספיק להתחבר לקארין והודח בהדחה ראשונה אפילו. באה לי שיהיה מהפך ואור יודח
היא לא תירגע עד שעוז יעשה לה חופה כמו לחגית.קורלי חוגגת על כל החתונות
רק דיברתאין ריבים בבית מהרגע שתום והדר נפרדו... אני רק אומרת
ולחשוב שעידן מעריץ אותה ומבקש מכל אחד שיתנהגו אליה ברוך כי היא אישה מבוגרתאורית חמה על אמילי אש
כועסת גם על עידן שלא מחנך את הילדה חחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.