המלאך האדום10
Well-known member
לדעתי כל המשפחה מחכה שתודחאיזו עבודה יכולה לעשות לירון מחוץ לבית בשביל אמא שלה?
נראה שהיא מחכה שהיא תודח![]()
היא עושה להם בושות
לדעתי כל המשפחה מחכה שתודחאיזו עבודה יכולה לעשות לירון מחוץ לבית בשביל אמא שלה?
נראה שהיא מחכה שהיא תודח![]()
גיף או שזה לא קרהפותחת לייב ורואה את אור יושב מתעסק עם כפות הרגליים ואח''כ דוחף אצבעות לפהלמה
יאאאקפותחת לייב ורואה את אור יושב מתעסק עם כפות הרגליים ואח''כ דוחף אצבעות לפהלמה
חחח המרושע ליאל נדמה לייאאאק
ועכשיו גם נזכרתי במגעיל ההוא מה שמו
מהעונה שעברה
כל הזמן חיטט באצבעות של הרגליים
הנמסיס של סתיו קצין נו איך קראו לדוחה הזה המעצב גבות שיער כלות לא יודעת מה עוד
בדיוק! תודהחחח המרושע ליאל נדמה לי
🩷בדיוק! תודה
לדעתי ביום העזיבה שלה התחיל משהו בינה לבין יהב.דינור בלייב בטיקטוק, ממש מרגיש שהיא פספוס גדול
נראה שבדיעבד צדקה לגבי הרבה דברים
שאלו אותה על שמועות שהיא תיכנס בכניסה שנייה והיא צחקה ואמרה שנצטרך לחכות ולראות.. מעניין...
יכול להיות, מצד שני יהב כ"כ חסום רגשית שאני לא רואה איך הוא מפתח שם קשר זוגילדעתי ביום העזיבה שלה התחיל משהו בינה לבין יהב.
כנראה שהם היו שניהם נשאבים לקשר רומנטי משעמם, ונעלמים כמו כל שאר הזוגות באח.
כי הוא מתקרב להדרמישהו יכול להסביר לי למה אור כל כך אנטי כלפי יהב? הערת האורז אכן מטופשת מאוד אבל הוא היה עצבני עליו עוד לפני כן, יש סיבה?היה ביניהם איזשהו ריב שפיספסתי?
וזה מפריע לו כי הוא מקנא לה? או שפשוט מציק לו שיש לה חברים?כי הוא מתקרב להדר
היה ביניהם דם רע גם בלי קשר להדרוזה מפריע לו כי הוא מקנא לה? או שפשוט מציק לו שיש לה חברים?
האנטי של יהב לאורית...ה"ביף" עם פרידה ...ההתקרבות להדר הכל כנראה משפיעמישהו יכול להסביר לי למה אור כל כך אנטי כלפי יהב? הערת האורז אכן מטופשת מאוד אבל הוא היה עצבני עליו עוד לפני כן, יש סיבה?היה ביניהם איזשהו ריב שפיספסתי?
כי הוא מאיים לו על המליוןמישהו יכול להסביר לי למה אור כל כך אנטי כלפי יהב? הערת האורז אכן מטופשת מאוד אבל הוא היה עצבני עליו עוד לפני כן, יש סיבה?היה ביניהם איזשהו ריב שפיספסתי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.