שרשור בוקר היום ה49 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

Moiya_1

Well-known member
דיבר על פרידה שלקחה שמלה מהדר והעמידה אותה להדחה
זה מעשה שמאוד הפתיע אותי. הן יישרו קו, פתחו דף נקי, היחסים ביניהן ממש השתפרו, כן היו ממש בסבבה והופ העמידה אותה להדחה. אז מי פה הצבועה?

katy2022

Well-known member
זה מעשה שמאוד הפתיע אותי. הן יישרו קו, פתחו דף נקי, היחסים ביניהן ממש השתפרו, כן היו ממש בסבבה והופ העמידה אותה להדחה. אז מי פה הצבועה?
זה עדיין לא הופך אותן לחברות נפש. פרידה חברה עם כולם...היא חייבת להעמיד מישהו...מן הסתם זה יהיה אנשים שפחות מחוברים אליה ...עם הדר זאת לא חברות נפש

נערך לאחרונה ב:

Moiya_1

Well-known member
אור אומר שיעלה לשידור בתחתון גם אם הביצה בורחת לו ולא יקח בגדים. על מי מדבר שלוקחת ומאחרי הגב מדברת? מתלהב שהדר ישבה אצל דני במיטה והתכסתה בשמיכה ואומר בטח הריצו על זה מבזקים בווינט. אוהב את יוסי אבל אומר אני לא מהחברים שלהם טפטים שרוצים לחזור לבית." יש לו 3 שרוצה שילכו יודע מי תחשוב אומר לדני, תהייה חכם" מוביל אותו להסתכל מי המועמדים -"3 מתוכם נקודה לנחת" אין לו כח לטירלול כשהוא המטרלל והממורמר הראשי והאח בטח יכניס עוד כאלה שיפמפמו לו את האגו השפוף.
אני כל כך מקווה שיכניסו דווקא כאלה שיורידו אותו מהעץ וינחיתו את בעל האגו המטורלל והמטרלל הזה היישר לקרקע.

מוטי חוף

Well-known member
רצה כתובית -:
# אמילי על עידן : " הבן אדם הזה שקרן ושיחק איתי " #

אין לי מושג מה נכון , אני רק מצטט .

אורחתלרגע23

Well-known member
אמילי יותר כועסת שעידן הרס לה את העלילה של זוגיות בבית, מאשר שהוא "זרק אותה".
הרס לה את התוכניות.

בסדר יכניסו לה את האקס, תוך שלושה ימים יש קולות מוזרים בלילה.
זה אותו אקס שאבא שלה לא רצה שהיא תהיה בקשר איתו, ולא דיבר איתה שבועיים לפני הכניסה לבית האח בגלל שחזרה אליו.
מעניין אם גם הפעם אמא שלה תבוא לצעוק מהגבעה,
או שזה ישרת את האינטרס שלהם…

Psy Bear

Well-known member
זה אותו אקס שאבא שלה לא רצה שהיא תהיה בקשר איתו, ולא דיבר איתה שבועיים לפני הכניסה לבית האח בגלל שחזרה אליו.
מעניין אם גם הפעם אמא שלה תבוא לצעוק מהגבעה,
או שזה ישרת את האינטרס שלהם…

לא מעניין את אמא שלה כלום, רק תהילה.
הייתה מחזירה אותה לאקס אם זה מקדם אותה גם אם האקס זה בני סלע.

yoni564712

Well-known member
אקס שמקס

במילא כל הגברים שנכנסים לבית הזה מתאהבים בגאיה

סטיריקון9

Well-known member
אור עלה על פרידה בול
אור שוקד על חזית מתחילת התוכנית, ומתעמר במי שנראה לו שלא יסחף או עומד על דעתו. את הדר הצליח ללכוד והיא חיילת נאמנה על פניו. כמה לא מפתיע ועכשיו הוא מחפש בוגדים זה מתחיל עם העובדה שפרידה לא בחרה באורית.

katy2022

Well-known member
אור שוקד על חזית מתחילת התוכנית, ומתעמר במי שנראה לו שלא יסחף או עומד על דעתו. את הדר הצליח ללכוד והיא חיילת נאמנה על פניו. כמה לא מפתיע ועכשיו הוא מחפש בוגדים זה מתחיל עם העובדה שפרידה לא בחרה באורית.
הלוואי שיפתח חזית מול פרידה...אבל הוא פחדן..מטנף בעיקר מאחורי הגב

מצב
הנושא נעול.
למעלה