חבל שהוא לא מבין שהוא רק מעלה להדר ומוריד לעצמו...זה אקט חכם שאור הקיף את עצמו בחלשים. בגמר זה אומר שהוא מרוויח את הקולות של המזדנבים.
וה4 האחרים, מקבלים בעיקר את הקולות של עצמם.
לא סתם מי שלידו חלשים. הוא לא באמת לא יודע איפה מיאמי ולא באמת עילג באנגלית. אור חכם מאוד.
הוא משחק אותה אהבל
הוא ממש חכם. שם את עצמו במרכז העלילה כל הזמן. הוא הכרחי מבינת ההפקה. הוא צריך את הדר לעלילה וגם להכפיש אותה "מדי פעם"חבל שהוא לא מבין שהוא רק מעלה להדר ומוריד לעצמו...
לא הייתי קוראת לו חכם....
ווילי אני לא מבינה איך את לא בחונטת אור..הוא ממש חכם. שם את עצמו במרכז העלילה כל הזמן. הוא הכרחי מבינת ההפקה. הוא צריך את הדר לעלילה וגם להכפיש אותה "מדי פעם"
הוא רחוק מטיפש. כל דבר אצלו לא מופעל מרגש, אין לו מה שיש לאנשים אמפתים, ספק, פיזור רגשי.
הוא מאוד מצומצם לאו עצבים או שימחה. ואכפת לו רק מעצמו.
יש לו פוקוס ותוכנית מאוד ברורה מלפני שנכנס. רואים את זה בזה שבלט על ההתחלה עם לא לשטוף כלים, תכין לי קפה.
אובדן השליטה היחיד שיש לו זה הזעם שמדברים בקול על זה שהוא טיפוס מאיים.
הוא מצליח לעבוד על אנשים שהוא טיפש וערס. הוא לא יש לו המון ידע והשקפה. פנינים.
חותמת לכם שיש לו תזמון מתי לשתף בסיפור נוגע הלב של החובות, איך קם ממשברים. איך למד להכיר עוד צדדים בהדר וחבל שרק עכשיו
אוי מסכנים, חסרים לכם אנשים בחונטה שאתם באים לעשות פה מיסיון? אולי רפי קריקו יוכל לעזור?ווילי אני לא מבינה איך את לא בחונטת אור..
כן אבל אבל.. למה ברבים? מי זה אתם?אוי מסכנים, חסרים לכם אנשים בחונטה שאתם באים לעשות פה מיסיון? אולי רפי קריקו יוכל לעזור?
לא היה נעים לי לחשוף את זה שאתם מעטיםכן אבל אבל.. למה ברבים? מי זה אתם?
כן אבל אני כולה כריסי, מי אני? מה אני?לא היה נעים לי לחשוף את זה שאתם מעטים
אז בחונטה זה תמיד "אתם" ( כמו שאומרים "השמאל" עדיין ב-2024)
את החונטהכן אבל אני כולה כריסי, מי אני? מה אני?
אגב, אין כמו מיעוטים. כשאני במיעוט זו אינדיקציה עבורי שאני בוחרת נכון
אנחנו בוחרים בזכות השתיקה.את החונטה
והחונטה זה אתם
אני תמיד בחונטה שלך בלבווילי אני לא מבינה איך את לא בחונטת אור..
חחחחחחחחחחחחח ווילי מתתי קצתאני תמיד בחונטה שלך בלב
בשם האהבה, אני מוכנה להכין לו קציצות דגים שהוא כל כך אוהב
וכשהוא יעליב אותי, אני אגיד לו thank you daddy
(שהוא כן מבין הנוחל ממיאמי)
ואבקש סליחה מדיג'יי על הdaddy
רק שהוא באמת ערסהוא ממש חכם. שם את עצמו במרכז העלילה כל הזמן. הוא הכרחי מבינת ההפקה. הוא צריך את הדר לעלילה וגם להכפיש אותה "מדי פעם"
הוא רחוק מטיפש. כל דבר אצלו לא מופעל מרגש, אין לו מה שיש לאנשים אמפתים, ספק, פיזור רגשי.
הוא מאוד מצומצם לאו עצבים או שימחה. ואכפת לו רק מעצמו.
יש לו פוקוס ותוכנית מאוד ברורה מלפני שנכנס. רואים את זה בזה שבלט על ההתחלה עם לא לשטוף כלים, תכין לי קפה.
אובדן השליטה היחיד שיש לו זה הזעם שמדברים בקול על זה שהוא טיפוס מאיים.
הוא מצליח לעבוד על אנשים שהוא טיפש וערס. הוא לא יש לו המון ידע והשקפה. פנינים.
חותמת לכם שיש לו תזמון מתי לשתף בסיפור נוגע הלב של החובות, איך קם ממשברים. איך למד להכיר עוד צדדים בהדר וחבל שרק עכשיו
והוא באמת לא יודע להרכיב משפט באנגלית.רק שהוא באמת ערס
זה כמו שמניחים משהו על מישהו בגלל צורת הדיבור שלו. הוא מודע ומשחק בזהרק שהוא באמת ערס
אם זה הולך כמו ערסזה כמו שמניחים משהו על מישהו בגלל צורת הדיבור שלו. הוא מודע ומשחק בזה
והאמת שהוא די מצליח וטוב בתמרונים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.