שרשור בוקר היום ה63 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

willing

Well-known member
זה אקט חכם שאור הקיף את עצמו בחלשים. בגמר זה אומר שהוא מרוויח את הקולות של המזדנבים.
וה4 האחרים, מקבלים בעיקר את הקולות של עצמם.

לא סתם מי שלידו חלשים. הוא לא באמת לא יודע איפה מיאמי ולא באמת עילג באנגלית. אור חכם מאוד.
הוא משחק אותה אהבל

avi1_

Active member
זה אקט חכם שאור הקיף את עצמו בחלשים. בגמר זה אומר שהוא מרוויח את הקולות של המזדנבים.
וה4 האחרים, מקבלים בעיקר את הקולות של עצמם.

לא סתם מי שלידו חלשים. הוא לא באמת לא יודע איפה מיאמי ולא באמת עילג באנגלית. אור חכם מאוד.
הוא משחק אותה אהבל
חבל שהוא לא מבין שהוא רק מעלה להדר ומוריד לעצמו...
לא הייתי קוראת לו חכם....

willing

Well-known member
חבל שהוא לא מבין שהוא רק מעלה להדר ומוריד לעצמו...
לא הייתי קוראת לו חכם....
הוא ממש חכם. שם את עצמו במרכז העלילה כל הזמן. הוא הכרחי מבינת ההפקה. הוא צריך את הדר לעלילה וגם להכפיש אותה "מדי פעם"
הוא רחוק מטיפש. כל דבר אצלו לא מופעל מרגש, אין לו מה שיש לאנשים אמפתים, ספק, פיזור רגשי.
הוא מאוד מצומצם לאו עצבים או שימחה. ואכפת לו רק מעצמו.
יש לו פוקוס ותוכנית מאוד ברורה מלפני שנכנס. רואים את זה בזה שבלט על ההתחלה עם לא לשטוף כלים, תכין לי קפה.

אובדן השליטה היחיד שיש לו זה הזעם שמדברים בקול על זה שהוא טיפוס מאיים.
הוא מצליח לעבוד על אנשים שהוא טיפש וערס. הוא לא :) יש לו המון ידע והשקפה. פנינים.

חותמת לכם שיש לו תזמון מתי לשתף בסיפור נוגע הלב של החובות, איך קם ממשברים. איך למד להכיר עוד צדדים בהדר וחבל שרק עכשיו

Christina 1001

Well-known member
הוא ממש חכם. שם את עצמו במרכז העלילה כל הזמן. הוא הכרחי מבינת ההפקה. הוא צריך את הדר לעלילה וגם להכפיש אותה "מדי פעם"
הוא רחוק מטיפש. כל דבר אצלו לא מופעל מרגש, אין לו מה שיש לאנשים אמפתים, ספק, פיזור רגשי.
יש לו פוקוס ותוכנית מאוד ברורה מלפני שנכנס. רואים את זה בזה שבלט על ההתחלה עם לא לשטוף כלים, תכין לי קפה.

הוא מצליח לעבוד על אנשים שהוא טיפש וערס. הוא לא :) יש לו המון ידע והשקפה. פנינים.

חותמת לכם שיש לו תזמון מתי לשתף בסיפור נוגע הלב של החובות, איך קם ממשברים. איך למד להכיר עוד צדדים בהדר וחבל שרק עכשיו
ווילי אני לא מבינה איך את לא בחונטת אור.. :cautious:

willing

Well-known member
ווילי אני לא מבינה איך את לא בחונטת אור.. :cautious:
אני תמיד בחונטה שלך בלב:love:

בשם האהבה, אני מוכנה להכין לו קציצות דגים שהוא כל כך אוהב|סיר|
וכשהוא יעליב אותי, אני אגיד לו thank you daddy
(שהוא כן מבין הנוחל ממיאמי)

ואבקש סליחה מדיג'יי על הdaddy

Christina 1001

Well-known member
אני תמיד בחונטה שלך בלב:love:

בשם האהבה, אני מוכנה להכין לו קציצות דגים שהוא כל כך אוהב|סיר|
וכשהוא יעליב אותי, אני אגיד לו thank you daddy
(שהוא כן מבין הנוחל ממיאמי)

ואבקש סליחה מדיג'יי על הdaddy
חחחחחחחחחחחחח ווילי מתתי קצת :ROFLMAO: |לב אדום|

yalian

Well-known member

רק שהוא באמת ערס :D

willing

Well-known member
תקשיבו לשיר הזה, לפעמים כשהן שרות הזמרות בבית, אני נזכרת בהערצה בזמרת הזאת עם הלהיט של שיר אחד
אולי זה יתן עוד רעיון לקליפ של מלאני

מצב
הנושא נעול.
למעלה