שרשור בוקר היום ה63 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
אור פוחד מהדר...היחידה שלא שמה עליו..שלא פוחדת ממנו.... כל הכבוד לך הדר...תמשיכי להתעלם מהאיש הדוחה הרע הזה.
אסור...אסור...אסור שאור יזכה....הרוע לא ינצח באח הגדול.
באמת כל הכבוד לה, זה מהדברים הקשים ביותר בבית לעמוד בפני הביריונות הזאת

שרי48

Well-known member
באמת כל הכבוד לה, זה מהדברים הקשים ביותר בבית לעמוד בפני הביריונות הזאת
מזכיר את שי חי בעונה הראשונה ואת סתיו קצין ועמידתם מול כל בריוני הבית. מורידה את הכובע בפני הדר, שעד עכשו לא הייתי בין אוהדיה. כל הכבוד.

סטיריקון9

Well-known member
אור ברגעים אלה הפך מבחינתי למיץ של הזבל
אין רפש מסריח כזה בבית
ממש רפש, יש לו גם בן איזה מביש... עכשיו יש לו הרמון נשים שהתלכד מסביבו ומהנהן בהסכמה וצחוק והוא משחרר שליטה על הסוגרים. לא סתם הושיבו אותו בעגלה.

willing

Well-known member
אור פוחד מהדר...היחידה שלא שמה עליו..שלא פוחדת ממנו.... כל הכבוד לך הדר...תמשיכי להתעלם מהאיש הדוחה הרע הזה.
אסור...אסור...אסור שאור יזכה....הרוע לא ינצח באח הגדול.
זיהה מהתחלה שהיא לא תזרום איתו כמו שאחרים. מהממת

willing

Well-known member
מה עכשיו, אמילי התחילה לקבל צעקות של ביקורת?
הבנתי שצעקו לה והיא בבאסה

Lotarica

Well-known member
צריך להעיף בהדחות את כל הסובבים את אור..להשאיר רק את דני...ואז להעיף את דני...נראה את אור נשאר לבד בלי גרופיס.
אגב... אם אפגוש יום אחד את דני ברחוב אדע במדויק לומר לו מה אני חושבת עליו.. מה אתם תגידו לו אם תפגשו אותו?

Christina 1001

Well-known member
צריך להעיף בהדחות את כל הסובבים את אור..להשאיר רק את דני...ואז להעיף את דני...נראה את אור נשאר לבד בלי גרופיס.
אגב... אם אפגוש יום אחד את דני ברחוב אדע במדויק לומר לו מה אני חושבת עליו.. מה אתם תגידו לו אם תפגשו אותו?
אגיד לו שהוא צריך להודות לאלוהים שהחדיר בו את התבונה לחמוק ממלתעות הפרידוש :love:

רימון2024

Well-known member
שהוא צריך להגיד ברכת הגומל כל בוקר, על שזה שהוא ניצל מפרידה

Moiya_1

Well-known member
אגב... אם אפגוש יום אחד את דני ברחוב אדע במדויק לומר לו מה אני חושבת עליו.. מה אתם תגידו לו אם תפגשו אותו?​
אשאל אותו אם התקבל לעבוד בחברת (נ)גרר..

Moiya_1

Well-known member
הערב אחת הגרופיות תעוף. סביר להניח שזו קרן. לאחר מכן צריך לדאוג להדיח גרופית שניה, מיכל. איציק גרופי שלישי בהדחה קולקטיבית פלוס דני.
ואז נראה את הכוסס הקטן מתמודד לבדו..

סטיריקון9

Well-known member
הערב אחת הגרופיות תעוף. סביר להניח שזו קרן. לאחר מכן צריך לדאוג להדיח גרופית שניה, מיכל. איציק גרופי שלישי בהדחה קולקטיבית פלוס דני.
ואז נראה את הכוסס הקטן מתמודד לבדו..
שיעופו אחת אחת וגם השוליה, אין לו קיום לבד. איציק פחות מזיק קצת יותר מחושב.

רימון2024

Well-known member
הדר זאת הילדה המעצבנת הזאת שמה את האצבע קרוב לעין ואז אומרת "אבל אני לא נוגעת בך"
ואור הוא פשוט אדם רעיל... בונה את עצמו והורס לכל הסביבה שלו על הדרך

לא בוחרת בין שניהם... שניהם מגעילים ודוחים!

סטיריקון9

Well-known member
הדר זאת הילדה המעצבנת הזאת שמה את האצבע קרוב לעין ואז אומרת "אבל אני לא נוגעת בך"
ואור הוא פשוט אדם רעיל... בונה את עצמו והורס לכל הסביבה שלו על הדרך

לא בוחרת בין שניהם... שניהם מגעילים ודוחים!
מעצבנת ככל שתהייה זה לא מגיע לרמת ההסרחה של אור. מי יכול לחבב גועל כזה. אז אולי היא מעצבנת אבל ממש לא ברמה כפי שבאה לידי ביטוי באובססיה של אור שסוחפת אחרים שכבר לא מבחינים מה נכון ומה לא ואיפה סתם ניטפלים. שימשיך ביתר שאת באובססיית הכסיסה ובחיטוט ברגליים וירד ממנה.

רימון2024

Well-known member
מעצבנת ככל שתהייה זה לא מגיע לרמת ההסרחה של אור. מי יכול לחבב גועל כזה. אז אולי היא מעצבנת אבל ממש לא ברמה כפי שבאה לידי ביטוי באובססיה של אור שסוחפת אחרים שכבר לא מבחינים מה נכון ומה לא ואיפה סתם ניטפלים. שימשיך ביתר שאת באובססיית הכסיסה ובחיטוט ברגליים וירד ממנה.
שניהם יכולים להיות בלתי נסבלים באותה מידה... זה כמו שתשאל אותי מה יותר מסריח חרא של פרה או של סוס?
לא בוחרת, שניהם מסריחים, ולא נכנסת לשאלה מי יותר ומי פחות

הנטייה לבחור צד צודק יותר וצודק פחות, לא מובנת לי..

סטיריקון9

Well-known member
שניהם יכולים להיות בלתי נסבלים באותה מידה... זה כמו שתשאל אותי מה יותר מסריח חרא של פרה או של סוס?
לא בוחרת, שניהם מסריחים, ולא נכנסת לשאלה מי יותר ומי פחות

הנטייה לבחור צד צודק יותר וצודק פחות, לא מובנת לי..
מביעה דעה פחות מתחברת לאנלוגיה...בעיני היא מה שהיא זכותו לא לקבל, או להתעלם ממנה.להפסיק ללרלר. הדרך בה ניטפל,עושה שטיפת מוח מתמדת לנגררים ושואב מכך תחושת חוזק כדי להחליש אותה, לא מוריד ממנה עין, מלכלך באובססיה וגם קילל בעבר הלא רחוק פסולה לא עומדת בכלל להשוואה בפרמטר של צודק לא צודק. בסופו של דבר האהדה הולכת אליה ,הוא מנסה בכל הכח להשפיל אותה ולתת לה הרגשה שהיא מבודדת הוא נהנה מכך ומתנקם.

רימון2024

Well-known member
מביעה דעה פחות מתחברת לאנלוגיה...בעיני היא מה שהיא זכותו לא לקבל, או להתעלם ממנה.להפסיק ללרלר. הדרך בה ניטפל,עושה שטיפת מוח מתמדת לנגררים ושואב מכך תחושת חוזק כדי להחליש אותה, לא מוריד ממנה עין, מלכלך באובססיה וגם קילל בעבר הלא רחוק פסולה לא עומדת בכלל להשוואה בפרמטר של צודק לא צודק. בסופו של דבר האהדה הולכת אליה ,הוא מנסה בכל הכח להשפיל אותה ולתת לה הרגשה שהיא מבודדת הוא נהנה מכך ומתנקם.
את מפספסת את הנקודה שלי, אבל שלך..

מצב
הנושא נעול.
למעלה