באמת כל הכבוד לה, זה מהדברים הקשים ביותר בבית לעמוד בפני הביריונות הזאתאור פוחד מהדר...היחידה שלא שמה עליו..שלא פוחדת ממנו.... כל הכבוד לך הדר...תמשיכי להתעלם מהאיש הדוחה הרע הזה.
אסור...אסור...אסור שאור יזכה....הרוע לא ינצח באח הגדול.
מזכיר את שי חי בעונה הראשונה ואת סתיו קצין ועמידתם מול כל בריוני הבית. מורידה את הכובע בפני הדר, שעד עכשו לא הייתי בין אוהדיה. כל הכבוד.באמת כל הכבוד לה, זה מהדברים הקשים ביותר בבית לעמוד בפני הביריונות הזאת
איתך, כל מילה!אור ברגעים אלה הפך מבחינתי למיץ של הזבל
אין רפש מסריח כזה בבית
ממש רפש, יש לו גם בן איזה מביש... עכשיו יש לו הרמון נשים שהתלכד מסביבו ומהנהן בהסכמה וצחוק והוא משחרר שליטה על הסוגרים. לא סתם הושיבו אותו בעגלה.אור ברגעים אלה הפך מבחינתי למיץ של הזבל
אין רפש מסריח כזה בבית
זיהה מהתחלה שהיא לא תזרום איתו כמו שאחרים. מהממתאור פוחד מהדר...היחידה שלא שמה עליו..שלא פוחדת ממנו.... כל הכבוד לך הדר...תמשיכי להתעלם מהאיש הדוחה הרע הזה.
אסור...אסור...אסור שאור יזכה....הרוע לא ינצח באח הגדול.
אגיד לו שהוא צריך להודות לאלוהים שהחדיר בו את התבונה לחמוק ממלתעות הפרידושצריך להעיף בהדחות את כל הסובבים את אור..להשאיר רק את דני...ואז להעיף את דני...נראה את אור נשאר לבד בלי גרופיס.
אגב... אם אפגוש יום אחד את דני ברחוב אדע במדויק לומר לו מה אני חושבת עליו.. מה אתם תגידו לו אם תפגשו אותו?
שהוא צריך להגיד ברכת הגומל כל בוקר, על שזה שהוא ניצל מפרידהצריך להעיף בהדחות את כל הסובבים את אור..להשאיר רק את דני...ואז להעיף את דני...נראה את אור נשאר לבד בלי גרופיס.
אגב... אם אפגוש יום אחד את דני ברחוב אדע במדויק לומר לו מה אני חושבת עליו.. מה אתם תגידו לו אם תפגשו אותו?
אשאל אותו אם התקבל לעבוד בחברת (נ)גרר..צריך להעיף בהדחות את כל הסובבים את אור..להשאיר רק את דני...ואז להעיף את דני...נראה את אור נשאר לבד בלי גרופיס.
שיעופו אחת אחת וגם השוליה, אין לו קיום לבד. איציק פחות מזיק קצת יותר מחושב.הערב אחת הגרופיות תעוף. סביר להניח שזו קרן. לאחר מכן צריך לדאוג להדיח גרופית שניה, מיכל. איציק גרופי שלישי בהדחה קולקטיבית פלוס דני.
ואז נראה את הכוסס הקטן מתמודד לבדו..
מעצבנת ככל שתהייה זה לא מגיע לרמת ההסרחה של אור. מי יכול לחבב גועל כזה. אז אולי היא מעצבנת אבל ממש לא ברמה כפי שבאה לידי ביטוי באובססיה של אור שסוחפת אחרים שכבר לא מבחינים מה נכון ומה לא ואיפה סתם ניטפלים. שימשיך ביתר שאת באובססיית הכסיסה ובחיטוט ברגליים וירד ממנה.הדר זאת הילדה המעצבנת הזאת שמה את האצבע קרוב לעין ואז אומרת "אבל אני לא נוגעת בך"
ואור הוא פשוט אדם רעיל... בונה את עצמו והורס לכל הסביבה שלו על הדרך
לא בוחרת בין שניהם... שניהם מגעילים ודוחים!
שניהם יכולים להיות בלתי נסבלים באותה מידה... זה כמו שתשאל אותי מה יותר מסריח חרא של פרה או של סוס?מעצבנת ככל שתהייה זה לא מגיע לרמת ההסרחה של אור. מי יכול לחבב גועל כזה. אז אולי היא מעצבנת אבל ממש לא ברמה כפי שבאה לידי ביטוי באובססיה של אור שסוחפת אחרים שכבר לא מבחינים מה נכון ומה לא ואיפה סתם ניטפלים. שימשיך ביתר שאת באובססיית הכסיסה ובחיטוט ברגליים וירד ממנה.
מביעה דעה פחות מתחברת לאנלוגיה...בעיני היא מה שהיא זכותו לא לקבל, או להתעלם ממנה.להפסיק ללרלר. הדרך בה ניטפל,עושה שטיפת מוח מתמדת לנגררים ושואב מכך תחושת חוזק כדי להחליש אותה, לא מוריד ממנה עין, מלכלך באובססיה וגם קילל בעבר הלא רחוק פסולה לא עומדת בכלל להשוואה בפרמטר של צודק לא צודק. בסופו של דבר האהדה הולכת אליה ,הוא מנסה בכל הכח להשפיל אותה ולתת לה הרגשה שהיא מבודדת הוא נהנה מכך ומתנקם.שניהם יכולים להיות בלתי נסבלים באותה מידה... זה כמו שתשאל אותי מה יותר מסריח חרא של פרה או של סוס?
לא בוחרת, שניהם מסריחים, ולא נכנסת לשאלה מי יותר ומי פחות
הנטייה לבחור צד צודק יותר וצודק פחות, לא מובנת לי..
את מפספסת את הנקודה שלי, אבל שלך..מביעה דעה פחות מתחברת לאנלוגיה...בעיני היא מה שהיא זכותו לא לקבל, או להתעלם ממנה.להפסיק ללרלר. הדרך בה ניטפל,עושה שטיפת מוח מתמדת לנגררים ושואב מכך תחושת חוזק כדי להחליש אותה, לא מוריד ממנה עין, מלכלך באובססיה וגם קילל בעבר הלא רחוק פסולה לא עומדת בכלל להשוואה בפרמטר של צודק לא צודק. בסופו של דבר האהדה הולכת אליה ,הוא מנסה בכל הכח להשפיל אותה ולתת לה הרגשה שהיא מבודדת הוא נהנה מכך ומתנקם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.