שרשור בוקר היום ה63 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
איזה חסרי אישיות אור והשוליה בכל פעם שצופה אור ודני או אור והגרופיס מדברים על הדר שכל הבית לא יכול לראות אותה. מתרברב שרצתה תיקשורת איתו לא מעוניין בתקשורת עם הבן אדם. אפילו החברות הטובות שלה לא יכולות לראות אותה, חסרת תוכן... מיכל מצחקקת בהנאה ע"כ נהנים בבריכה ומתמוגגים מהדחקות עליה.
רצח אופי עושה לה הפרעה הזה.

Moiya_1

Well-known member
איזה חסרי אישיות אור והשוליה בכל פעם שצופה אור ודני או אור והגרופיס מדברים על הדר שכל הבית לא יכול לראות אותה. מתרברב שרצתה תיקשורת איתו לא מעוניין בתקשורת עם הבן אדם. אפילו החברות הטובות שלה לא יכולות לראות אותה, חסרת תוכן... מיכל מצחקקת בהנאה ע"כ נהנים בבריכה ומתמוגגים מהדחקות עליה.
רצח אופי עושה לה הפרעה הזה.​
זו הסתה על מלא.פאקינג ביג ביג שיימינג. יש פה נסיון לבודד אותה מדיירי הבית. אני מקווה שהיא תחזיק מעמד ותאגור כוחות כדי לשרוד את כל הטינופת הזו.

סטיריקון9

Well-known member
הדר את מלכה תתרחקי מאור
יופי של צעקות
אבל גם ככה היא כבר לא מתקרבת עליו
אני התחלתי לחבב אותה
עדיפה על כל הבנות שם
לא ראיתי את הדר מצחקקת ומסתלבטת בהנאה על אף אחת שם כמו שמיכל ביץ' בעיני מתנהלת כלפיה. אור ממש עושה לה רצח אופי וליבי עליה היא מנסה לדבר ומרגישה מבודדת. היא היחידה שלא התמסרה ניסתה ונסוגה מהדרישות
15:33 תצוגת תכלית של שיא הגועל של אור עד כה בעונה
ממש קשה לצפיה... מעריכה אותה

yalian

Well-known member
לא ראיתי את הדר מצחקקת ומסתלבטת בהנאה על אף אחת שם כמו שמיכל ביץ' בעיני מתנהלת כלפיה. אור ממש עושה לה רצח אופי וליבי עליה היא מנסה לדבר ומרגישה מבודדת. היא היחידה שלא התמסרה ניסתה ונסוגה מהדרישות

ממש קשה לצפיה... מעריכה אותה
הקטע הזה חייב להכנס לפרק, כי אור "לא ביריון" .... איכס איזה ערס עלוב, שיא העולב שלו עד כה

מיק83

Well-known member
אתם רואים האח הגדול כאשר יש אולימפיאדה מהסרטים לישראל 🧿🧿🧿🧿

yalian

Well-known member
בבריכה יש גועל
במטבח היסטריה
אפשר לנסות את חדר השינה, אח גדול?

yalian

Well-known member
במטבח עינב ואמילי מכינות ארוחת צהריים
כמו שאני מכירה את הצמד, זה
שאלות אינסופיות של עינב על כל שלב בהכנה (מה דעתך? ומה את אומרת?)
+ אמילי שהיא קלולסית במטבח
= יאכלו בשמונה לפני השידור

מצב
הנושא נעול.
למעלה