שרשור בוקר היום ה77 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
למה שתפחדי ממנו?​
לא יודעת שילה כזה מסוקס, ממולח, יש בו משהו שגורם לפחד ממנו בפן הגברי, הייתי מפחדת להתאהב בו, כי הכי לא מתאים להתאהב בגבר כזה כי זה זמני. שילה יודע לקבל מה שהוא רוצה.

KAPSULA1

Well-known member
אוי הדר שוב מנסה להרעיל על מיכל עם האוכל. למה היא משקיעה אנרגיה בזה, היא כל כך מםחדת שמיכל תשאר?

KAPSULA1

Well-known member
ממש מלחיץ כמה שמראים את עידן לעומת חיים ומיכל. דוקא שהוא מתחיל להראות יותר נוכחות האח החליט להוציא אותו

tarimulu

Well-known member
מלאני יצאה על חיים

די לא מתאים לי ההומור הזה את לא עושה לי אימון את לא זה את לא זה - לא מצחיק אותי - חלאס

(לא ציטוט מדויק אבל זה הוייב)

willing

Well-known member
הדר צודקת בשיתוף שלה. פרידה זורקת עצות דיפלומטיות ורושמת לעצמה.
רק חבל שהאח לא הכניס להדר דמות נשית שיכולה להיות חברה. הבנות שם עם כזה חוסר בטחון וחוסר פירגון שאין לה עם מי לדבר.
העיקר שאת החושש חיזקו בעוד דיירים מטעם.

שמלאני ומיכל מצידה ימשיכו לעשות מטבח באווירת כסאח. זה מוסיף עניין ואקשן לדריכות של יוסי מהן.
ביום שפרידה תהיה אוזן קשבת חברה אמיתית בבית למישהו, זה יהיה היום שהדר תתחיל להסכים להיות מקום שלישי במשהו.

היתה אתמול שיחה בנסט של נועם ויוסי. יוסי רמז על זה שלא אוהב את האווירה של כולם בפיצה, כאילו כולם ביחד כשברור שיש מי שבצד.
נועם אמר הדר? ואז נועם הסביר שהוא מתרחק ממנה כי הוא יודע שיש סכסוך של בנות איתה בבית וחלק מהדיירים. יעני אור.
נותן לה את הספייס.

מה שאירוני, כי זה בדיוק מה שה"חבר" עידן אמר שאם מלאני, ואם עינב אז כנראה יש משהו.
מדהים כמה היא חזקה וכמה חלשי אופי הם מתגלים. שיתרפסו לחושש

עוד נועם גישש או ניסה לגשש ולחלץ מיוסי אם הוא נרתע מלהיות בחברת אור. בצדק יוסי התחמק ואמר שלא. לנועם אין ממש עמדה שאומרת שהיחס של מלאני ומיכל להדר היה מכוער. לא ממש אכפת לו. זה דייר שמבחינתי העניין שלו זה להדגיש כמה הוא נועם נעים, והשאר שיש להם אישיות אחרת, לא בסדר.
אם היה או"ם הוא היה מנכ"ל. איך שמלאני אומרת "וזה ממש בסדר"

כרגע, לא הייתי מעדיפה בו כברירת מחדל. חוץ מלדאוג לגרנולה לא ממש הראה לי אופי

KAPSULA1

Well-known member
הדר צודקת בשיתוף שלה. פרידה זורקת עצות דיפלומטיות ורושמת לעצמה.
רק חבל שהאח לא הכניס להדר דמות נשית שיכולה להיות חברה. הבנות שם עם כזה חוסר בטחון וחוסר פירגון שאין לה עם מי לדבר.
העיקר שאת החושש חיזקו בעוד דיירים מטעם.

שמלאני ומיכל מצידה ימשיכו לעשות מטבח באווירת כסאח. זה מוסיף עניין ואקשן לדריכות של יוסי מהן.
ביום שפרידה תהיה אוזן קשבת חברה אמיתית בבית למישהו, זה יהיה היום שהדר תתחיל להסכים להיות מקום שלישי במשהו.

היתה אתמול שיחה בנסט של נועם ויוסי. יוסי רמז על זה שלא אוהב את האווירה של כולם בפיצה, כאילו כולם ביחד כשברור שיש מי שבצד.
נועם אמר הדר? ואז הסביר שהוא מתרחק ממנה כי הוא יודע שיש סכסוך של בנות איתה בבית וחלק מהדיירים. יעני אור.
נותן לה את הספייס.

מה שאירוני, כי זה בדיוק מה שה"חבר" עידן אמר שאם מלאני, ואם עינב אז כנראה יש משהו.
מדהים כמה היא חזקה וכמה חלשי אופי הם מתגלים. שיתרפסו לחושש

עוד נועם גישש או ניסה לגשש ולחלץ מיוסי אם הוא נרתע מלהיות בחברת אור. בצדק יוסי התחמק ואמר שלא. לנועם אין ממש עמדה שאומרת שהיחס של מלאני ומיכל להדר היה מכוער. לא ממש אכפת לו. זה דייר שמבחינתי העניין שלו זה להדגיש כמה הוא נועם נעים, והשאר שיש להם אישיות אחרת, לא בסדר.
אם היה או"ם הוא היה מנכ"ל. איך שמלאני אומרת "וזה ממש בסדר"

כרגע, לא הייתי מעדיפה בו כברירת מחדל. חוץ מלדאוג לגרנולה לא ממש הראה לי אופי
להדר היו חברות בבית, הן כולן התרחקו ממנה. מעניין מי הבעיה

willing

Well-known member
להדר היו חברות בבית, הן כולן התרחקו ממנה. מעניין מי הבעיה
הטענה הזו שחוזרת על עצמה בבית האח. ואגב גם בחיים עצמם, בלי לבדוק, היא טענה.
פשוט טענה.

המטבח עם מלאני ומיכל הוא טרור במקרה הטוב.
מלאני חפפה.
פרידה מרוכזת בעצמה.
אמילי... אמילי.
עינב? הכי לא היתה חברה של הדר עובדתית. היתה מדברת עליה, בזמן שהדר הגנה עליה מול אור. ברגע שהיתה לה הזדמנות הלכה לאותו אחד שקילל אותה ולאותה אחת ששנאה אותה-מלאני. אפילו מלאני.

הבת של אורית? הדר לא עשתה לה כלום.

אבל סבבה גישת האפילו ולמה כל הבית.
למה נועם מתרחק? למה לא מביע תמיכה? כי זה לא מעניין אותו
למה עידן אמר את הטענה הזו? סיים
צפיתי ראיתי. יש מצלמות, לא זקוקה לסיסמה של אור. שמפעיל יפה את הבית. ההיפך, ארצה שהיא תנצח ובזמן שהמשיך להתסיס נגדה, יפסידו המתרפסים אליו

ראש גזר54676534254

Well-known member
הטענה הזו שחוזרת על עצמה בבית האח. ואגב גם בחיים עצמם, בלי לבדוק, היא טענה.
פשוט טענה.

המטבח עם מלאני ומיכל הוא טרור במקרה הטוב.
מלאני חפפה.
פרידה מרוכזת בעצמה.
אמילי... אמילי.
עינב? הכי לא היתה חברה של הדר עובדתית. היתה מדברת עליה, בזמן שהדר הגנה עליה מול אור. ברגע שהיתה לה הזדמנות הלכה לאותו אחד שקילל אותה ולאותה אחת ששנאה אותה-מלאני. אפילו מלאני.

הבת של אורית? הדר לא עשתה לה כלום.

אבל סבבה גישת האפילו ולמה כל הבית.
למה נועם מתרחק? למה לא מביע תמיכה? כי זה לא מעניין אותו
למה עידן אמר את הטענה הזו? סיים
צפיתי ראיתי. יש מצלמות, לא זקוקה לסיסמה של אור. שמפעיל יפה את הבית. ההיפך, ארצה שהיא תנצח ובזמן שהמשיך להתסיס נגדה, יפסידו המתרפסים אליו
כולם אשמים רק ילדת השמנת היא אור טוב לב שנשפך מסכנה איך כולם מקנאים בה ייאלה הדר מאמי של גוזייה ותחתונים לניצחון אולי בחוף נודסטים היא הייתה מוצאת חברים

willing

Well-known member
כולם אשמים רק ילדת השמנת היא אור טוב לב שנשפך מסכנה איך כולם מקנאים בה ייאלה הדר מאמי של גוזייה ותחתונים לניצחון אולי בחוף נודסטים היא הייתה מוצאת חברים
היא לא צריכה להיות בעיני הטוב המושלם אור ואהבה.
כשאני רואה שמדברים עליה כמו על מישהי נוראית, אני רואה מישהי רגילה.

שמבודדים אותה בבית ומצפים שלא תדבר, תשתוק. אם היא בוכה אז זה זיוף. מתלבשת אז זה כדי לפתות (התכוונתי מתערמת, אבל אין כזאת מילה)
הדר אחלה לדעתי.

דרכה אני רואה את המבודדים אותה, אלו שגם בבית ספר היו חלק מהעדר. מתרפסים לבריון ומוצאים כתובת משותפת.
וזה לא בגללה. זה משהו מעצמם ההתנהגות הזאת. אפילו מהעדינים והשקטים שלא אוהבים שצוחקים עליהם.

הדר שמרה לך פירה, שמתי לך בצד. אבל היא לא רוצה שתדע. היא נשמה טהורה;)

ראש גזר54676534254

Well-known member
היא לא צריכה להיות בעיני הטוב המושלם אור ואהבה.
כשאני רואה שמדברים עליה כמו על מישהי נוראית, אני רואה מישהי רגילה.

שמבודדים אותה בבית ומצפים שלא תדבר, תשתוק. אם היא בוכה אז זה זיוף. מתלבשת אז זה כדי לפתות (התכוונתי מתערמת, אבל אין כזאת מילה)
הדר אחלה לדעתי.

דרכה אני רואה את המבודדים אותה, אלו שגם בבית ספר היו חלק מהעדר. מתרפסים לבריון ומוצאים כתובת משותפת.
וזה לא בגללה. זה משהו מעצמם ההתנהגות הזאת. אפילו מהעדינים והשקטים שלא אוהבים שצוחקים עליהם.

הדר שמרה לך פירה, שמתי לך בצד. אבל היא לא רוצה שתדע. היא נשמה טהורה;)
נאום יפה אבל אני רואה בה רק מניפולציות ככה היה מהתחלה וגם עכשיו וזה התוכנית משחק שלה לעשות הכול כדי שהיא תיהיה לבד והקהל ירחם עליה פלוס ניסיונות פתטיים שלה בחדר האח להעתיק את דיאן סתיו ובר בסאונדים בטיקטוק שיהיה להם בהצלחה אבל מבחינתי היא כולה חרטה אחת גדולה ואבל שיהיה לבריאות למי שאוהב אותה

מצב
הנושא נעול.
למעלה