שרשור בוקר היום ה77 בבית עדכונים

מצב
הנושא נעול.

בסדר555

Well-known member
לא יודע על מה אתם מדברים
מהבוקר אני רואה את עידן צמוד לאמילי
בפינת עישון במטבח בשולחן חוץ מאיזה שעה שדיברה עם שילה

אני יודע כי אני סובל מזה

KAPSULA1

Well-known member
לא יודע על מה אתם מדברים
מהבוקר אני רואה את עידן צמוד לאמילי
בפינת עישון במטבח בשולחן חוץ מאיזה שעה שדיברה עם שילה

אני יודע כי אני סובל מזה
ממש לא. אכלו ביחד וזהו. אפילו לא קמו יחד. הם לא היו צמודים בכלל היום, אפילו לא יחסית לימים אחרים

KAPSULA1

Well-known member
הרעיון הכללי היה שהיא מעיפת אותו ושהוא לא יכול יותר לשמוע את כל השטויות שהיא מדברת.
לא, לא, הוא דיבר על זה שנמאס לו שהיא מדברת על ההשמנה שלה ושהיא מרגישה שהיא נראית רע בזמן שהוא מתבאס על עצמו כמה הוא השמין

tarimulu

Well-known member
באח הגדול הבריטי נותנים לקהל לצרוח חופשי במשדרי הדחה ומותר להם אפילו לבוא עם שלטים

פונים לבית ואז כשהקהל צורח נותנים לו שניות ארוכות לצעוק דברים כמו "להעיף את איקס!" והדיירים תמיד שומעים את זה

ועל השלטים מותר לכתוב גם כינויים וכדומה, לא קללות אבל נניח מקבילה של שלט שכתוב עליו "חשש הביתה!" מותר שם

בסדר555

Well-known member
באח הגדול הבריטי נותנים לקהל לצרוח חופשי במשדרי הדחה ומותר להם אפילו לבוא עם שלטים

פונים לבית ואז כשהקהל צורח נותנים לו שניות ארוכות לצעוק דברים כמו "להעיף את איקס!" והדיירים תמיד שומעים את זה

ועל השלטים מותר לכתוב גם כינויים וכדומה, לא קללות אבל נניח מקבילה של שלט שכתוב עליו "חשש הביתה!" מותר שם
נראה לי שבעונה הראשונה גם היה ככה פה עם השלטים

תגיד שם מראים את חדר האח בלייב?

tarimulu

Well-known member
נראה לי שבעונה הראשונה גם היה ככה פה עם השלטים

תגיד שם מראים את חדר האח בלייב?
ממה שזכור לי לא רואים, אבל שם כשמשודרת עונה, המשדר המרכזי בערוץ שמשדר את התוכנית מתקיים כמעט כל השבוע (כל יום חול) ויש שידור עם 2 המנחים תמיד בלייב עם קהל, גם כשאין הדחה

וכשיש פרק שרק מראים בו דברים שקרו ואין הדחה או פניה לבית או התקדמות כלשהי במשימה אז לפעמים משאירים את הלייב פתוח גם בזמן שידור פרק

ויש להם "אח לילה" כל יום, וכל פעם יש שלב שמישהו מהפאנל הולך "לרגל" אחרי הבית ומראים אותו מסתכל עליהם מאחת המראות שהם לא רואים מי בצד השני, ממש צמוד אליהם, הוא הולך על קצות האצבעות ולוחש למיקרופון

svtar25

Well-known member
סוףסוף מגלים את הפרצוף האמיתי שלו..אין מה לעשות אתה לא יכול לא להיות מי שאתה בתוך הבית
או שיאהבו אותך או שלא.. אבל הבית מוציא מכל אחד את האמיתי שלו לאותו רגע​
תראו איך אמילי לא מפחדת לדבר עם שילה, יש לה את זה גם עם אור, עם שני הגברים האלה היא ממש ישירה. "נדלק שילה השחקן " היא ממש לא מפחדת ממנו, ושילה "כלב תקיפה מסוכן". אני לא בטוחה שלא הייתי מפחדת משילה.

Psy Bear

Well-known member
תראו איך אמילי לא מפחדת לדבר עם שילה, יש לה את זה גם עם אור, עם שני הגברים האלה היא ממש ישירה. "נדלק שילה השחקן " היא ממש לא מפחדת ממנו, ושילה "כלב תקיפה מסוכן". אני לא בטוחה שלא הייתי מפחדת משילה.
למה שתפחדי ממנו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה