ממש לא. אכלו ביחד וזהו. אפילו לא קמו יחד. הם לא היו צמודים בכלל היום, אפילו לא יחסית לימים אחריםלא יודע על מה אתם מדברים
מהבוקר אני רואה את עידן צמוד לאמילי
בפינת עישון במטבח בשולחן חוץ מאיזה שעה שדיברה עם שילה
אני יודע כי אני סובל מזה
ים יבשה, רוקדים ושרים עוגה עוגה במעגלמחר הולכת להיות משימה משימה
עם זאת שהכי צבועה כלפיו
מה הוא אמר עליה?אם מדברים על צביעות, אז אני ממש רוצה שישמיעו לפרידה, את מה שיוסי חברה הטוב אמר עליה!!
לא, לא, הוא דיבר על זה שנמאס לו שהיא מדברת על ההשמנה שלה ושהיא מרגישה שהיא נראית רע בזמן שהוא מתבאס על עצמו כמה הוא השמיןהרעיון הכללי היה שהיא מעיפת אותו ושהוא לא יכול יותר לשמוע את כל השטויות שהיא מדברת.
זה היה על הדרלא, לא, הוא דיבר על זה שנמאס לו שהיא מדברת על ההשמנה שלה ושהיא מרגישה שהיא נראית רע בזמן שהוא מתבאס על עצמו כמה הוא השמין
נראה לי שבעונה הראשונה גם היה ככה פה עם השלטיםבאח הגדול הבריטי נותנים לקהל לצרוח חופשי במשדרי הדחה ומותר להם אפילו לבוא עם שלטים
פונים לבית ואז כשהקהל צורח נותנים לו שניות ארוכות לצעוק דברים כמו "להעיף את איקס!" והדיירים תמיד שומעים את זה
ועל השלטים מותר לכתוב גם כינויים וכדומה, לא קללות אבל נניח מקבילה של שלט שכתוב עליו "חשש הביתה!" מותר שם
ממה שזכור לי לא רואים, אבל שם כשמשודרת עונה, המשדר המרכזי בערוץ שמשדר את התוכנית מתקיים כמעט כל השבוע (כל יום חול) ויש שידור עם 2 המנחים תמיד בלייב עם קהל, גם כשאין הדחהנראה לי שבעונה הראשונה גם היה ככה פה עם השלטים
תגיד שם מראים את חדר האח בלייב?
תראו איך אמילי לא מפחדת לדבר עם שילה, יש לה את זה גם עם אור, עם שני הגברים האלה היא ממש ישירה. "נדלק שילה השחקן " היא ממש לא מפחדת ממנו, ושילה "כלב תקיפה מסוכן". אני לא בטוחה שלא הייתי מפחדת משילה.סוףסוף מגלים את הפרצוף האמיתי שלו..אין מה לעשות אתה לא יכול לא להיות מי שאתה בתוך הבית
או שיאהבו אותך או שלא.. אבל הבית מוציא מכל אחד את האמיתי שלו לאותו רגע
למה שתפחדי ממנו?תראו איך אמילי לא מפחדת לדבר עם שילה, יש לה את זה גם עם אור, עם שני הגברים האלה היא ממש ישירה. "נדלק שילה השחקן " היא ממש לא מפחדת ממנו, ושילה "כלב תקיפה מסוכן". אני לא בטוחה שלא הייתי מפחדת משילה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.