הוא דיבר על זה פעםאני אכתוב משהו מוזר, השרועות של עידן יפות לעומת שאר הגוף שלו. הן בנויות טובות ומעוצבות יחסית לגוף הקטן והלא מפותח שלו
יש לו בעיה בברך אז הוא מתמקד באימון פלג גוף עליון
הוא דיבר על זה פעםאני אכתוב משהו מוזר, השרועות של עידן יפות לעומת שאר הגוף שלו. הן בנויות טובות ומעוצבות יחסית לגוף הקטן והלא מפותח שלו
אין לי בעיה עם שילה
הוא דייר חדש שבא לעשות בלאגן
גם אני הייתי נוהג כמוהו
אם מלאני ועידן היו רווקים ותפוסים היו ניצוצות אמיתיים. זאת לא המציאות והם מצליחים כן להתחברזה גם ברור לחלוטין שעידן זורם הרבה יותר טוב עם מלאני, ואמילי זורמת טוב יותר עם שילה.
שניהם זייפנים.
העיניים שלה, בחתימה שלי, לא משקרות.אם מלאני ועידן היו רווקים ותפוסים היו ניצוצות אמיתיים. זאת לא המציאות והם מצליחים כן להתחבר
רק אתה יכול לפרש את זה כךהעיניים שלה, בחתימה שלי, לא משקרות.
אביב הרס את העונה.
שימו לב גם איך תנוכי האוזניים שלהם יוצרים קוהעיניים שלה, בחתימה שלי, לא משקרות.
אביב הרס את העונה.
מרשים...שימו לב גם איך תנוכי האוזניים שלהם יוצרים קו
שביחד עם הזרוע של מלאני יוצר זוית של 30 מעלות
30 בגימטריה זה אהבה + 17
שזה הגיל בו אפשר להתחיל
וזה אומר שעידן הולך. שילה ועוז החליטו.זה לא הגיוני שחיים הולך היום והמצלמה לא עליו...המצלמה מהבוקר על עידן ודי בורחת ממיכל
זה הכי ברור בעולם. לעידן יש שם סיפור עם אמילי, שילה וההחלטות שבחרו בו במשחקי האח. בטח מול מיכל הוא יותר משמעותי ובטוח עוקף לפחות אותה בהצבעות. מה גם שהוא יפתח יותר אחרי שעניין המתח בזוגיות עם אמילי נפתר.אם עידן הולך זאת נטו החלטה של עוז
פרידה היא דמות, לא תחפושת אולי אבל הרבה ממנטרים את ההבלים שלהעוד אחת שמאכילה את המפלצת עלק תהיה תחפושת פרידה השנה
מלאני יותר דפוקה מ,לא
סתם חתיכת סייד בוב מהלךפרידה היא דמות, לא תחפושת אולי אבל הרבה ממנטרים את ההבלים שלה
עד פורים אף לא יזכור שפרידה קיימת.עוד אחת שמאכילה את המפלצת עלק תהיה תחפושת פרידה השנה
מלאני יותר דפוקה מ,לא
אצבעות לא מספיק. צריך להחזיק כל גף באדיקות. אמילי לא הולכת היום ולא עוד תקופה.עידן ועידן
בואו כולנו נחזיק אצבעות שאמילי תלך
וכולנו נהיה שמחים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.