GALxp
Well-known member
מן הפח אל הפחתבסוף הדר ועידן ישנו יחד
מן הפח אל הפחתבסוף הדר ועידן ישנו יחד
בסוף הדר ועידן ישנו יחד
אמילי נשארת, כל העבודה הקשה שלי לא תלך לפח פתחתי לה גיוס הצבעות מכל החברים ואתמול בארוחת שישי מכל המשפחה. אז נכון זה לא מספיק, אבל אני לא לבד...אם אמילי תודח, הדר תחזור לישון במיטה שלה.
נראה לי שחיים יודחוואו. חיים מתיש, חזר להתעלק על מלאני על הבוקר, והיא קצרה אליו, כמה קצרה
לא ביקשתי מאף אחד שיצביע לה. הצבעתי לה בכל מקרה שאם ההצבעות קובעות משהו בכדי שעידן יילך אחרי מה שעוז עשה לעידן ביום רביעיאז הצליח לך. זה מה שרצית לא, עידן או חיים. בגלל זה הצבעת למיכל וביקשת שיצביעו לה. כנראה הרבה קבוצוצ עושות את זה. אסטרטגיה להדחת ותיק. מיכל ממילא תודח.
מלאני לא חושבת ככה. קצרה אליו הבוקר. רצה לשטוף לה את הכלים והתעצבנה עליו אמרה לו אני אשטוף אתה הכלים. רצה לעשות איתה אימון אמרה לו שהיא רצה במחשבה שהוא לא ירוץ איתה.איזה חמוד חיים
להשפיל את עידן פעמיים. גם בבחירה כדייר הכי לא אמין וגם להדיח אותו בהדחה מול חלשים. לא חושבת שמגיע לו. אני חושבת שהוא הכי אמין ואמיתי והכי לא החלטי. זה מי שהוא וזה הקסם שלו. אני לא אתרום להדחה שלו. הפוך. מצביעה רק לו ומקוה שיהיה לו מספיק הצבעות ואם לא, אז לפחות אני ארויח זמן יקר ואפסיק לראות.לא ביקשתי מאף אחד שיצביע לה. הצבעתי לה בכל מקרה שאם ההצבעות קובעות משהו בכדי שעידן יילך אחרי מה שעוז עשה לעידן ביום רביעי
אניי חושבת שאם הוא יילך אז כבר לעוז לא יהיו יותר הזדמנויות ליפול עליו. לפחות הפעם הוא ייצא בטוב בלי עליהום והשמצות עליו בחוץ. ייצא גם עם זוגיות, לפחות עד שאמילי תצא ויבחנו בחוץ. ייצא מאוהב ומאושר בלי בלאגן בחוץלהשפיל את עידן פעמיים. גם בבחירה כדייר הכי לא אמין וגם להדיח אותו בהדחה מול חלשים. לא חושבת שמגיע לו. אני חושבת שהוא הכי אמין ואמיתי והכי לא החלטי. אני לא אתרום להדחה שלו. הפוך. מצביעה לו ומקוה שיהיה לו מספיק הצבעות ואם לא, אז לפחות אני ארויח זמן יקר ואפסיק לראות.
את עושה לי חשק להצביעהוא מאד רוצה להישאר. אני מכבדת את הרצון שלו ומצביעה לו. להיות מודח ומושפל, זה לא נעים אבל גם על זה הוא יתגבר, הוא חזק, הוא מדבר על הפחדים שלו. מאמינה בו ומקוה שישאר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.