** שרשור בוקר - היום ה92 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
איזה דור, כל אחת שמתאמנת מספיק שעות ויודעת לחקות (לחקות, לא לשיר, גם מיקי גבע יודע לחקות זמרים 1:1 חיקוי נאמן למקור, אז הוא זמר?) חושבת שהיא זמרת.
פרידה כל היום בחיקויים. מלאני בכלל יש לה רק טון אחד ושירה מהאף. אבל אצל פרידה זה הכי הזוי - חיקוי חיקוי חיקוי.
כל אחת זמרת.
הזיה.
פרידה לא זמרת. היא אוהבת לשיר. מקוששת מפה ומשם ובונה איזה דמות. אין לה שום קול או סגנון שייחודי לה. לא יעזור. גם לא המניירות והלחיצות בשירה.

רותרות7

Well-known member
פרידה לא זמרת. היא אוהבת לשיר. מקוששת מפה ומשם ובונה איזה דמות. אין לה שום קול או סגנון שייחודי לה. לא יעזור. גם לא המניירות והלחיצות בשירה.
אז היא לא זמרת, אבל יש לה נשמה גדולה ולב ענק! לא לחינם לא הועמדה להדחה ע"י הדיירים 3 חודשים...אולי פעם אחת. והם אלה שגרים איתה, לא אנחנו.

גליה 1211

Well-known member
אז היא לא זמרת, אבל יש לה נשמה גדולה ולב ענק! לא לחינם לא הועמדה להדחה ע"י הדיירים 3 חודשים...אולי פעם אחת. והם אלה שגרים איתה, לא אנחנו.
אבל זה היה בהמשך לעניין השירה.
לגביי הלב והנשמה - אולי. אשרייך שאת וכל מדינת הטיקטוק רואה בה משהו ייחודי . אני לא 🤷‍♀️

רותרות7

Well-known member
אבל זה היה בהמשך לעניין השירה.
לגביי הלב והנשמה - אולי. אשרייך שאת וכל מדינת הטיקטוק רואה בה משהו ייחודי . אני לא 🤷‍♀️
אני וטיקטוק? חחח אפילו לא באינסטגרם...עברתי מזמן את הגיל לשטויות הללו. אגלה לך סוד - יש לי דוקטוראט בהיסטוריה, פרסמתי מספר ספרים בנושא מחקרי, ועדיין, כן - אני רואה בפרידה משהו ייחודי!

newhere333

Active member
למה תקועים עליהם
עדיף כבר את אור דני מיכל
או אפילו שילה מנקה
לפחות הם מצחיקים

yoni564712

Well-known member
אם במקרה,
ככה בטעות
התבאסתם שאין פרק היום
אני רק רוצה שתדעו